Λογαριασμός
Άρθρα Ειδήσεις Forums Blogs Σελίδες Εργαλεία Μέλη
  •  
 
 
σας αρέσει αυτό το blog?
Quote26.01.2012 17:550 people like thisLike
 

καλησπέρα σε όλους...πείτε μου μια γνώμη για αυτό παιδιά  http://travel-around-greece.blogspot.com/

 

πως σας φαίνεται? επήσεις ήθελα να ρωτήσω αν φαίνεται σωστά στην οθόνη σας, επειδή έχω κάνει κάποιες ψιλοτροποποιήσεις στο template και σε κάποιον γνωστό μου, στο μενού η τελευταία λέξη forum κατέβαινε απο κάτω '' δεύτερη γραμμή''  και άφηνε μεγάλο κενό, απο αυτό που υπάρχει απο την μάνα του.

Quote27.01.2012 10:260 people like thisLike
 

πολύ όμορφο και με εξέπληξε για blogspot. Από blogger είναι από τα πιο όμορφα sites που έχω δει. Μου αρέσει που είναι ευδιάκριτο, καθαρό, λειτουργικό...Εύγε! Από τις πιο όμορφες σελίδες που έχω δει να γίνονται από μέλη του Getpaid. Επίσης, βλέπω πολύ περιεχόμενο και ωραία κείμενα.

 

Συνέχισε και σκέψου κατά πόσο θα άξιζε να το διαφημίσεις και μέσω adwords. Απλά για να μπορείς να παίρνεις κάποια από αυτά τα χρήματα πίσω θα πρέπει να βάλεις και διαφημίσεις-affiliate links. Το καλό για τα ταξίδια γενικά είναι ότι δίνουν καλές προμήθειες, αν και δεν ξέρω τι γίνεται τώρα με τη κρίση που ο κόσμος μαζεύτηκες κάπως.

 

Θα μπορούσες δηλαδή να προτείνεις συγκεκριμένα ξενοδοχεία μέσα από διεθνή η ελληνικά booking sites που έχουν affiliate προγράμματα. Απλά πρόσεχε να είσαι αληθινός, μη πουλήσεις φούμαρα, γιατί τότε ούτε πώληση θα δεις και θα χαλάσεις την όμορφη εικόνα του blog σου.

 

Δεν σου κρύβω πως είμαι ενθουσιασμένος με τη προσπάθειά σου. Και πάλι μπράβο σου!!!!

Γίνεται να κερδίσεις χρήματα από το Internet, αλλά απαιτεί προσφορά, κόπο και χρόνο...
Quote29.01.2012 19:020 people like thisLike
 

Δημήτρη ήμουν εκτός Αθηνών, τώρα είδα το μνμ.. σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια!Smile

affiliate..ναι το έχω σκεφτεί όπως και πολλά άλλα, θα το κάνω και αυτό κάποια στιγμή! Απλά με αυτά που έχω σκεφθεί, το blog θέλει πάρα πολύ υλικό ακόμα...και έχω επικεντρωθεί πιο πολύ εκεί.

εννοείται αληθινός Δημήτρη,  γιατί το blog έχει ακόμα σαν σκοπό και την γνώμη, την κριτική του καθένα απο μας, για τα ξενοδοχεία - καταλύματα που κάθε φορά μας φιλοξενούν στις διακοπές-εκδρομές μας.

πιστεύω ότι όσο πιο πολύ ακούγονται κριτικές..(γενικά για οποιοδήποτε θέμα), τόσο το καλύτερο για τους πολλούς..τους ταξιδιώτες στην προκειμένη περίπτωση, γιατί μη ξεχνάμε ότι και αυτός ο κλάδος είναι μέρος της κοινωνίας μας και σίγουρα δεν διαφέρει!  Απλά δεν πρέπει να μένουμε απαθείς , δεν μας παίρνει πλέον σαν κοινωνία! Γιατί αυτό μας έχει φάει......(έλα μωρέ δεν πειράζει το ένα ....δεν πειράζει το άλλο.....και μέτα όταν πας ξαφνικά και ζητάς τα κεκτημένα σου, σου λένε....ααα κοίτα να δεις τόσα χρόνια έτσι λειτουργούμε...τώρα τι θες? Ναι όντως τόσα χρόνια τους δώσαμε το δικαίωμα να λειτουργούν έτσι! )

Μάλιστα λέω νια φτιάξω άλλο ένα blog με τίτλο Ο ΌΡΚΟΣ ΤΟΥ ΕΥΡΩ.Smile Αντί για όρκο του Ιπποκράτη!

Ένα ξαδερφάκι μου απο γερμανία μου λέει ότι αν πας να δώσεις φακελάκι σε γιατρό, θα σε καταγγείλει ο ίδιος ο γιατρός (ο γερμανός εννοείται).

και εδώ μπορεί να γίνει κάποτε αυτό το ΠΙΣΤΕΥΩ!

ξέφυγα λίγο με άσχετα, σόρρυ, καλή βδομάδα σε όλους!

Quote06.02.2012 08:380 people like thisLike
 

Το blog σου φίλε μου δεν είναι καλό.... ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ !!! Δεν χρειάζεται να επαναλάβω πολλά με κάλυψε ο Δημήτρης...

Μόνο μία παρατήρηση.... Cool

Η "πολιτεία" γράφεται με "ι"... εκεί στο "Μέτσοβο η μαγική πολιτεία"... διόρθωσέ το γιατί  "βγάζει μάτι"...

Quote06.02.2012 11:340 people like thisLike
 

βρε θηρίο!Smile..για μένα πάντως όσες φορές και να το κοίταζα το μάτι δεν μου έβγαινε...χαχαχα! ευχαριστώ ζωή!

Quote10.02.2012 15:570 people like thisLike
 

SmileSmile Ούτε εγώ το πρόσεξα Ζωή!!

Γίνεται να κερδίσεις χρήματα από το Internet, αλλά απαιτεί προσφορά, κόπο και χρόνο...