Λογαριασμός
Άρθρα Ειδήσεις Forums Blogs Σελίδες Εργαλεία Μέλη
  •  
 
 
ερωτησουλα please help me
Quote12.05.2012 14:270 people like thisLike
 

Εχω μια ερωτησουλα και παρακαλώ για την βοήθεια σας. Διαβασα το παρακατω :

Δεν είναι, όμως μόνο το Google που δραστηριοποιείται σε αυτή την αγορά. Το αυστηρό πλαίσιο του adsense και η αντίδραση προς το μονοπώλιο της Google, που κατά πολλούς κερδίζει υπερβολικές προμήθειες, έχουν οδηγήσει αρκετούς σε ανταγωνιστικές λύσεις.To Adbrite είναι ένας βασικός παίκτης στην αγορά. Επίσης, δοκιμάστε το Smowtion. Το τελευταίο, το δοκιμάσαμε ξανά πρόσφατα και ενθουσιαστήκαμε από τα αποτελέσματά του.

 

και θελω να ρωτησω αν κάνεις εγγραφή στο adsense της google .... μπορεις να κάνεις και στο smowtion ? μπορείς και στο adbrite ? μπορείς και στα τρια μαζι ?

 

αυτο ηθελα να ρωτησω .... ευχαριστω Kiss

Quote15.05.2012 12:310 people like thisLike
 

σιγουρα adsense και smowtion μαζι γινεται...για adbrite δε γνωρίζω

Quote15.05.2012 14:180 people like thisLike
 

Τάνια, καλό είναι στον τίτλο του θέματος να περιγράφουμε  το θέμα (π.χ.)" πως να κάνω verify το smowtion στο wordpress?"

 

Οι αόριστοι τίτλοι δυσκολεύουν τον εντοπισμό θεμάτων. Έτσι πιο απίθανο θα γίνεται να λαμβάνεις απαντήσεις, αλλά και αυτές οι απαντήσεις να είναι διαθέσιμες για όλους.

 

 

Για το Adbrite δεν ξέρω, αλλά το   Smowtion μπορεί να συνδυαστεί με adsense. Αυτό συμβαίνει γιατί δεν πληρώνει με το κλικ. Στην ουσία πληρώνει με action, όπως συμβαίνει και στα affiliate προγράμματα.

 

Αυτό που παρατήρησα είναι ότι είναι πολύ βαρύ και μπορεί να κάνει πιο αργό το φόρτωμα.

 

Γενικότερα μη βιαστείς να βάλεις διαφημίσεις. Και αν το θες, κάνε το περισσότερο για πειραματισμο, παρα για τα έσοδα.

 

Τα προγράμματα αυτά έχουν νόημα για χιλιάδες επισκέπτες. Μην το παρακάνεις λοιπόν και γεμίσεις το όμορφό σου blog με πολλές διαφημίσεις...

Γίνεται να κερδίσεις χρήματα από το Internet, αλλά απαιτεί προσφορά, κόπο και χρόνο...