Λογαριασμός
Άρθρα Ειδήσεις Forums Blogs Σελίδες Εργαλεία Μέλη
  •  
 
 
νέο είδος ptc -send me hits
Quote31.01.2011 22:090 people like thisLike
 

Γεια σας ,θα ήθελα να σας ενημερώσω για ένα νέο είδος ptc.Λέγεται send me hits..λίγα λόγια για το πώς λειτουργεί..

Γράφεσαι (όπως παντού)

στη συνέχεια συλλέγεις πόντους με 2 τρόπους .αυτόματα  όπου   10.000 πόντοι 1$.στο αυτόματο αφήνεις μία σελίδα του browsers σας να τρέχει το send me hits ενώ εσείς κάνετε οποιαδήποτε δουλειά..η σελίδα αυτή προβάλλει διαφημίσεις.άλλα sites κλπ..προσωπικά αφήνοντάς το να τρέξει μάζεψα χωρίς ρέφεραλς  1000 πόντους  10 cents δλδ..minimun chashout έχει τα 2 δολάρια.Υπάρχει και η manual χρήση του να βλέπεις διαφημίσεις όπου οι πόντοι αξίζουν περισσότερα αλλά απαιτεί να βλέπεις το σάιτ συνεχώς οπότε είναι χάσιμο χρόνου για εμένα και δεν το προτείνω.Δεν έχω πληρωθεί ακόμα από αυτο γιατί ασχολούμαι μερικές μέρες αλλά είδα γνωστούς μου που πληρώθηκαν μέσω paypal και με έκαναν να το δοκιμάσω.

Για να μην ωραιοποιούμε τα πράγματα.να επισημάνω πώς για όποιον το δοκιμάσει.κάλο είναι να έχει ικανοποιητικό antivirus στο pc του γιατί πάντα υπάρχει η πιθανότητα ιών από τις σελίδες που διαφημίζονται..

Επίσης ένα tip είναι να το τρέχει σε firefox και πριν το τρέξει να γράψει στην μπάρα που γράφουμε τις ηλεκτρονικές διευθύνσεις urls την εντολή ΝοScript ωστέ να μην ανοίγουν ενοχλητικά παραθυράκια!

Αν θέλετε να το δοκίμασετε και εσείς το refferal link μου είναι   http://www.sendmehits.com/referral.aspx?id=13351

θα ήθελα τις απόψεις σας για αυτό..

Quote01.02.2011 00:430 people like thisLike
 

δεν το ξέρω το site, αλλά με όλους αυτούς τους τρόπους, όπως και με τα ptc, τα ποσά που μπορεί να βγάλει κανείς είναι τόσο μικρά....

ωραίο είναι σαν παιχνίδι, αλλά για να κάνεις το διαφορετικό θα πρέπει να μπεις σε μονοπάτια όπως δημιουργία σελίδων, eshop, freelancing κτλ.

 

Την άποψή μου τη ξέρετε για όλα αυτά και ξέρω πως γίνομαι κουραστικός να το λέω και να το ξαναλέω.....Δεν υπάρχει εύκολος και γρήγορος τρόπος κέρδους... Κυρίως όλες αυτές οι σελίδες πουλούν ελπίδα. Βέβαια ευχαριστούμε το φίλο testudo για την παρουσίαση. Αν έχεις νέα και εμπειρίες από όλο αυτό, περιμένουμε να τις μοιραστείς μαζί μας.

Γίνεται να κερδίσεις χρήματα από το Internet, αλλά απαιτεί προσφορά, κόπο και χρόνο...
Quote01.02.2011 20:030 people like thisLike
 

απλά πειραματίζομαι σε κάτι όχι και τόσο διαδεδομένο και εντελώς άγνωστο για εμένα μέχρι και πριν λίγες μέρες..

ανακάλυψα σήμερα πως ανήκει αυτό το site στα λεγόμενα traffic exchange sites.έκανα copy paste πληροφορίες από το site να δείτε τι παίζει..

SendMeHits.
You surf with our  Auto or Manual surf  technology  earning Auto, Manual  and Banner credits.
Then trade those credits  in  for cash!!!

$0.03 USD per 1000 banner credits
$0.10 USD per 1000 auto surf credits
$0.50 USD per 1000 manual surf credits

Referral Levels     Free Membership Paid Membership

Level 1                          10%                             15%
Level 2                            5%                             10%
Level 3                            3%                              5%
Level 4                            2%                              3%
Level 5                            1%                              2%
Level 6                            0%                              1%

θυμίζει λίγο πυραμίδα και πολύ ptc...πάντως σαν free member χαλαρά συγκεντρώνεις 10.000 πόντους =10cents την ημέρα..επίσης ανακάλυψα πως μπορείς αν είσαι μέλος να προσθέσεις και κάποιο δικό σου site το οποίο θα το δουν άλλα άτομα οπότε ανεβάζεις και την επισκεψημότητά σου..Αν κάποιος θέλει να το δει  έστω από περιέργεια  και να γίνει ή να μη γίνει refferal μου click εδώ  www.sendmehits.com/referral.aspx?id=13351

Quote02.02.2011 13:160 people like thisLike
 

όπως πολύ σωστά είπες το όλό θέμα θυμίζει πυραμίδα...

 

Όταν κανείς βλέπει πολλά επίπεδα προμήθειών καλό είναι να προβληματίζεται ιδιαίτερα. Νόημα στο εμπόριο και λογική έχουν ένα ή 2 επίπεδα προμηθειών. Όταν βλέπεις άλλο ένα 20% να φεύγει σε άτομα που τελικά δεν πρόσεφεραν τίποτα, όλο αυτό το σύστημα είναι άρρωστο...

 

Παράλληλα δεν μπορείς ποτε να μπερδεύεις την προώθηση μιας υπηρεσίας με τη προώθηση του  affiliate προγράμματος της. Στο υγιές affiliate marketing θα δεις το εξής. Διαφορετικό affiliate πρόγραμμα για την προώθηση του affiliate network και μετά άλλα προγράμματα για την προώθηση συγκεκριμένων προϊόντων. Αυτά τα 2 δεν μπορεί να μπερδέυονται στη λογική του θέλω να κερδίσω στο νετ.

Ή είσαι συνεργείο αυτοκινήτων και φτιάχνεις αυτοκίνητα ή είσαι πωλητής εργαλείων για συνεργεία. Αν ασχοληθείς και με τα 2 τίποτα από τα 2 δεν θα κάνεις καλα.

Όλα αυτά τα σχήματα είναι μπερδεμένα και στηρίζονται στη λογική του να πουλήσουν ελπίδα. Εμείς θα πρέπει να αποφύγουμε όλα αυτα, καθώς υπάρχουν ξεκάθαροι και πραγματικοί τρόποι να εκμεταλλευτεί κανείς οικονομικά το διαδίκτυο.

 

Εν τω μεταξύ με 10cents την ημέρα τι να κάνεις; Χάνεις τον καιρό σου.... Οπότε λες θα εγγράψω κανένα ακόμα για να παίρνω καμια προμήθεια... Και αυτός τον καιρό του πάλι θα χάνει και θα κάνει αυτό που κάνεις εσύ. Όλοι μπαίνουν μεσα λοιπόν για να εκμεταλλευτουν τον από κάτω τους, που αυτός θα τσιμπήσει για να εκμεταλλευτεί τον ακόμα πιο κάτω. Όλες αυτές οι καταστάσεις δεν είναι βιώσιμες και τελικά δεν προσφέρουν κέρδη.

Ασε που κάποια στιγμή για να πάρουν και κανα φράγκο θα σου πουλήσουν την ιστορία του premium, gold και δεν ξέρω εγώ τι μέλους, και τελικά παθαίνεις αυτό που παθαίνουν και οι περισσότεροι στα MLM (amway, avon, herbalife και δεν συμμαζεύεται).

Εγώ αυτό που θα ήθελα να δημιουργήσουμε όλοι μαζί εδώ στο Getpaid είναι μια κοινότητα που τα μέλη της όσο γίνεται θα ξεφύγουν από όλα αυτά και θα ασχολούνται με πιο σοβαρούς και ρεαλιστικούς τρόπους κέρδους. Σε αυτό όλοι μαζί μπορούμε να βοηθήσουμε.

 

Φυσικα ο καθένα είναι ελεύθερος να λεέι την αποψή του και να μιλάει για όλα εδώ μέσα...

Γίνεται να κερδίσεις χρήματα από το Internet, αλλά απαιτεί προσφορά, κόπο και χρόνο...
Quote02.02.2011 20:340 people like thisLike
 

Συμφωνώ με αυτά που λες Δημήτρη..Δεν τρέφω αυταπάτες πώς θα με σώσουν τα ptc ούτε καν πώς θα βγάλω κάποιο σεβαστό ποσό..Απλά επειδή θέλω να πειραματιστώ σε αυτά και σε επόμενο στάδιο να νοικιάσω μερικούς ρέφεραλς ,το send me hits είναι για εμένα τρόπος να βγάλω μερικά  ευρώ..Το έχω αρχή να μη δώσω από την τσέπη μου ούτε 1 cent.Επίσης δεν χάνω χρόνο με το send me hits αφού τρέχει σε άλλο browser που το έχω κάνει minimise.

Quote07.02.2011 19:590 people like thisLike
 

Λοιπόν νέα από το send me hits...άλλαξε η αντιστοιχία πόντων με cents.Από 1000 πόντοι για 10 cents σε 4000 πόντους για 10 cents..οπότε είναι ασύμφορο και δεν αξίζει και το ρίσκο για ιούς..προσωπικά το εγκαταλείπω και δεν σας το συνιστώ VINI VIDI VICI!!!

Quote08.02.2011 12:490 people like thisLike
 

σωστός και ειλικρινής testudo...

Γίνεται να κερδίσεις χρήματα από το Internet, αλλά απαιτεί προσφορά, κόπο και χρόνο...
Quote09.02.2011 16:430 people like thisLike
 

Ευχαριστώ Δημήτρη..προσπαθώ! από αυτό το σάιτ ξεγράφτηκα εχθές οριστικά και έστειλα και email παραπόνων που σιγά μη τα διαβάσουν..

Quote03.03.2011 09:480 people like thisLike
 

Μμμ.. καλό ακούγεται. Θα κάνω google για να δω τι παίζει και θα το δοκιμάσω!

Τα ppc είναι καλή φάση. Βγάζω 40 ευρώ την ημέρα αλλά επένδυσα πολύ προσωπικό χρόνο για

να χτίσω το δίκτυο μου. Όχι απλά δεν το μετανοιώνω αλλά ασχολούμαι ακόμα περισσότερο!

 

Quote03.03.2011 16:330 people like thisLike
 

Ωραία ολα αυτα που αναφερονται παραπανω για τα ptc, αλλα με ποιες μεθόδους μπορει καποιος να φτιαξει τα referrals που χρειαζεται, να χτισει την απο εκεινον και κατω πυραμίδα?

Quote03.03.2011 18:300 people like thisLike
 

όπως το είπες "πυραμίδα" Για αυτό δεν μου αρέσουν αυτά τα σχήματα. Επαναλαμβανόμενη συμβουλή μου. "Μακριά από όλα αυτά, βρείτε normal τρόπους"

Γίνεται να κερδίσεις χρήματα από το Internet, αλλά απαιτεί προσφορά, κόπο και χρόνο...
Quote03.03.2011 22:180 people like thisLike
 

καλησπερα κ απο εμενα!

 

@dimitrios...

αν και δεν ειναι το καταλληλο post, θα ηθελα απλα να πω....

ασχολουμαι το τελευταιο χρονο με το δικτυακο μαρκετινγκ (οπου δλδ φτιαχνεις δικτυα) και ειναι πλεον απο τα βασικα εισοδηματα μας.

κ δεν ειναι πυραμιδα.... η πυραμιδα ειναι παρανομη! σε αντιθεση εγω εχω κρατησεις και τα δηλωνω κ ολα στην εφορεια!!

επισης αν εγω δεν δουλεψω, ενω  ατομα του δικτυου μου δουλευουν, εγω δεν θα πληρωθω!! ειναι αξιοκρατικοτατη κ γινεται παντα σωστη πληρωμη στα παντα!

 

και στο κατω κατω που ειναι το κακο?...καταναλωτες δεν ειμαστε ολοι? γιατι λοιπον απο τα Ετσι κ Αλλιως εξοδα που εχουμε να μην εχουμε κ καποια εσοδα???

ειναι απλα τα πραγματα, εμεις τα κανουμε περιπλοκα!

κ καποιοι επιτηδειοι που εκμεταλλευονται καταστασεις!!!

 

μια μικρη παρενθεση στη συζητηση!!

sorry testudo...

 

 

Quote04.03.2011 15:140 people like thisLike
 

@alex100  διάβασε το διάλογο πρώτα πριν γράψεις κάτι..καταλήξαμε ότι το συγκεκριμένο site είναι scam..οπότε δεν ακούγεται καλό(τουλάχιστον σε εμένα που έχασα τον χρόνο μου)

 

@catrine_m επειδή πριν μερικά χρόνια παραλίγο να ασχοληθώ με mlm (multy level marketing) θα σου τις εντυπώσεις που με κάναν να μη συμμετάσχω.

1)προιόντα  αμφιβόλου ποιότητας,άγνωστα και πολύ ακριβότερα από τα αντίστοιχα γνωστά του εμπορείου..τα άτομα της εταιρίας βέβαια τα εκθείαζαν και είχαν έτοιμες τυποποιημένες απαντήσεις σε  όποιον τολμούσε να τα αμφισβητήσει ή να τα πει ακριβά.

2)κανόνες συμπεριφοράς πολύ fake και υπερβολικοί  σε σημείο να νομίζω πως πρόκειται για αίρεση!βέβαια σε ένα χώρο (χώρος= συνεδριακό ή ξενοδοχείο) που οι καθοδηγητές οι υπεύθυνοι και τα περισσότερα άτομα ήταν του δικτύου αυτό φαινόταν φυσιολογικό.Οπότε έπρεπε να μπεις στο κλήμα και να χειροκροτήσεις τον κάθε διαμαντένιο.ζαφειρένιο πλατινένιο κλπ που χάρη στην εταιρία έγινε εκατομμυριούχος!

3) τρίτο και σημαντικότερο το ότι σαν πωλητής είχες κύριο σκοπό να βρεις άλλους πωλητές για να ανέβεις στην πυραμίδα και όχι πελάτες για να πουλήσεις τα προιόντα σου και να έχεις μια προμήθεια είναι από μόνο του άρρωστο

Γενικά το όλο project μου θυμίζει μια λαική παροιμία που ένας είχε πάρει ένα αναμμένο κάρβουνο και έψαχνε κάποιον άλλο για να του το δώσει.

Αυτά από την δική μου εμπειρία...ελπίζω να μη παρεξήγησες τα όσα είπα.Μακάρι να είσαι σε κάποια mlm εταιρία με πραγματικά καλά προιόντα, ευχαριστημένους πελάτες και αρκετές πωλήσεις σε προιόντα που να αποτελούν το κυριότερό σου εισόδημα από αυτή την δραστηριότητα!

Quote04.03.2011 16:560 people like thisLike
 

Γεια σου Κατερίνα, η παρέμβαση σου δεν ήταν άσχετη με αυτά που ειπώθηκαν. Εγώ σε γενικές γραμμές θα σου πω πως διαφωνώ με την άποψή σου. Για να μην επαναλαμβάνομαι θα σου έλεγα να διαβάσεις το άρθρο του getpaid με τίτλο "γιατί να αποφύγετε τα MLM". Με αφορμή αυτό άνοιξε και σχετικό θέμα στο forum. Οπότε μπορούμε άνετα να συνεχίσουμε εκεί την κουβέντα, θα είχε πολύ ενδιαφέρον.

 

Θέλω να σου τονίσω Κατερίνα πως μου αρέσει να λέω την άποψη μου απερίφραστα. Αυτό δεν σημαίνει πως επιτίθομαι ή έχω κάτι με άτομα που έχουν διαφορετικές απόψεις. Ίσα Ίσα δεν υπάρχει πιο ωραίο πράγμα από το να γίνονται συζητήσεις που τελικά ο καθένας θα βγάλει τα συμπεράσματα του.

 

Για αυτό τον λόγο θα σου πρότεινα επίσης να διαβάσεις έναν ωραίο μύθο από ένα χρηματιστηριακό βέβαια blog, αλλά είναι αρκετά διδακτικό για την περίπτωση. Είναι σε βιντεάκι "ο μύθος του σπηλαίου"

Γίνεται να κερδίσεις χρήματα από το Internet, αλλά απαιτεί προσφορά, κόπο και χρόνο...
Quote30.03.2011 00:440 people like thisLike
 

μολις ειδα το βιντεακι.... το ιδιο ακριβως εχουμε κ εμεις σε ενα κομματι για εκπαιδευση!

θεωρω πως ειναι καθαρα η οπτικη γωνια που επιλεγει ο καθενας μας να βλεπει τα πραγματα...εσυ μπορει να ονομαζεις κατι αλλο σαν ηλιο απο οτι εγω.......