Λογαριασμός
Άρθρα Ειδήσεις Forums Blogs Σελίδες Εργαλεία Μέλη
  •  
 
 
Κατασκευη site δωρεαν κουπονιων
Quote24.03.2013 16:460 people like thisLike
 

Γεια σε ολους κ καλως σας βρηκα!!! Ειμαι εντελως ασχετος απο κατασκευη site ή blog. Σκεφτομαι να κανω ενα site με το οποιο θα απευθυνομαι στην τοπικη αγορα. Θα δουλεψει λιγο σαν agregator κ επισης θα παρουσιαζω προσφορες απο την τοπικη αγορα. Εννοειται οτι θα ενταξω κ affiliate marketing μεσα. Στην πορεια αν ολα πανε καλα θελω να ενταξω ενα κομματι δωρεαν κουπονιων τυπου myfreecoupon. Εκει ειναι η ερωτηση μου. Τι χρειαζεται να κανω; Πως δουλευει αυτο; Μπορω να ξερω ποσα κουπονια εκτυπωθηκαν; Γενικα πως θα το στησω ολο αυτο; Ευχαριστω πολυ για τη φιλοξενια.

Quote27.03.2013 10:360 people like thisLike
 

Καλημέρα φίλε sarlacer,

 

συγχαρητήρια για τη σκέψη σου. Δεν σου κρύβω πως είναι κάτι που σκέφτομαι και εγώ για την τοπική αγορά της πόλης μου.

 

Αυτό που με φρενάρει στην περίπτωσή μου είναι ο σχετικά μικρός πληθυσμός και η παραδοσιακή νοοτροπία των μαγαζιών εδώ που μπορεί να μην αγκαλιάσουν την προσπάθεια.

 

Εφόσον δεν έχεις ιδιαίτερη ιδέα από κατασκευή site, φυσικά αφού θα πρόκειται για μια σοβαρή επένδυση, εννοείται πως θα την αναθέσεις σε κάποιον ειδικό. Εκεί, θέλει πολύ μεγάλη προσοχή η επιλογή του ατόμου. Αρκετοί είναι οι απόλυτα ερασιτέχνες που παρουσιάζονται ως επαγγελματίες.

 

Και το concept που θα ακολουθήσεις θέλει ιδιαίτερη προσοχή και ψάξιμο. Δεν είναι απαραίτητο πως όσα περισσότερα βάλεις μέσα, τόσο το καλύτερο. Είναι δηλαδή προτιμότερο να βάλεις και aggregator και άλλα affiliate links, ή μπορεί να είναι πιο αποτελεσματικό και τραβηχτικό ένα κλασσικό τοπικό deal site;

 

Τώρα συγκεκριμένα για τα freecoupon δεν έχω ασχοληθεί. Χωρίς να γνωρίζω με σιγουρια (ας με διορθώσει κάποιος αν κάνω λάθος), λογικά δεν πρέπει να υπάρχει καταγραφή. Μάλλον, οι επιχειρήσεις που συμμετέχουν δίνουν στάνταρ ποσά για να προβληθούν.

 

Σαν ιδέα, μου αρέσει πιο πολύ η ιδέα του τυπικού ντιλάδικου που θα μπορούσε να έχει και τηλεφωνικές πωλήσεις.

 

Το μόνο που φοβάμαι είναι την ανταπόκριση καταναλωτών και επιχειρηματιών σε επαρχιακές πόλεις, που η νοοτροπία είναι διαφορετική και διαθέσιμος πληθυσμός λίγος.

 

Το ψάχνω και εγώ ιδιαίτερα το θέμα και κάποια στιγμή θα μπορούσαμε να επικοινωνήσουμε και τηλεφωνικά.

Γίνεται να κερδίσεις χρήματα από το Internet, αλλά απαιτεί προσφορά, κόπο και χρόνο...
Quote01.04.2013 11:260 people like thisLike
 

Ναι, αλλά είναι πολύ διαφορετικό να μεσολαβείς και να βγάζεις χρήματα από τις προμήθειες, από τα χρήματα που ο ίδιος εισπράττεις και άλλο να μετράς και να χρεώνεις downloads των pdf που δεν οδηγούν απαραίτητα σε αγορές.

 

Και λέω, αν είναι να μπεις στη διαδικασία να φτιάξεις κάτι τέτοιο που είναι κανονική επιχείρηση, γιατί να μην επενδύσεις σοβαρά ώστε να είναι ένα κανονικό ντιλάδικο;

Γίνεται να κερδίσεις χρήματα από το Internet, αλλά απαιτεί προσφορά, κόπο και χρόνο...
Quote12.08.2013 13:530 people like thisLike
 

Έχει κάνει κάτι αντίστοιχο ένας γνωστός μου εδώ στα Τρίκαλα και δεν έχει ουσιαστική πέραση, μιας και το κοινό είναι μικρό. Κάτι τέτοιο μπορεί να έχει αποτέλεσμα για πόλεις τουλάχιστον στο μέγεθος της Πάτρας, Λάρισας κλπ. Για μικρότερες πόλεις δεν πιστεύω ότι έχει νόημα να το κάνεις. Υπολόγιζε επίσης ένα καλό ποσό για να κατασκευάσεις κάτι τέτοιο, μιας και θα έχει αρκετές customιες, με την προϋπόθεση ότι θέλεις να κάνεις κάτι σοβαρό φυσικά.

http://www.enterlogic.gr/ - κατασκευή ιστοσελίδων