Λογαριασμός
Άρθρα Ειδήσεις Forums Blogs Σελίδες Εργαλεία Μέλη
  •  
 
 
Υοutybe και πληρωμή εμ βάση τα views
Quote22.05.2012 23:180 people like thisLike
 

Καλησπέρα

 

Θα ήθελα να ρωτήσω, αν μπορώ ανεβάζοντας ένα video στο youtube μπορώ να έχω έσοδα από διαφημίσεις μέσω των views. Διάβασα και για τα υπόλοιπα site που  υπάρχουν αλλά δε βρήκα άκρη. Για παράδειγμα, αν μπορει να με διαφωτίσει κάποιος, έχοντας ένα video  με πάνω από 200.000 προβολές πως μπορώ αυτό να το εκμεταλλευθω οικονομικά?

Quote24.05.2012 07:430 people like thisLike
 

Πριν καιρό που το είχα ψάξει χρειάζονταν πολύ περισσότερες προβολες για να σε δεχθούν στο πρόγραμμα συνεργατών. Δεν ξέρω αν αυτό έχει αλλάξει. Για κάθε 1000 views ακούγονται ποσά μέχρι 3€.

 

Αυτό που θα μπορούσες να κάνεις σε κάθε περίπτωση είναι να δημιουργήσεις κάποιο blog το οποίο θα το διαφημίζεις μέσα από το video και θα το έχεις και σαν link στην περιγραφή. Το μυστικό είναι να βρεις και άλλα βίντεο πάνω στο θέμα, ώστε το channel να γίνει ακόμα πιο γνωστό, ενώ παράλληλα το video-blog σου να αποκτήσει κίνηση με σκοπό να βάλεις adsense. Ελπίζω το βιντεάκι να μην παραβιάζει πνευματικά δικαιώματα....

 

 

Ελπίζω να έχεις διαβάσει αυτό....."Πως μπορώ να κερδίσω ανεβάζοντας video;"

Γίνεται να κερδίσεις χρήματα από το Internet, αλλά απαιτεί προσφορά, κόπο και χρόνο...
Quote27.05.2012 16:300 people like thisLike
 

γεια σας και από εμένα..

Δεν το έχω ψάξει το θέμα αλλά σαν χρήστης του youtube έχω παρατηρήσει πως το τελευταίο διάστημα οι διαφημίσεις στα βιντεάκια είναι περισσότερες! σε σημείο ενοχλητικό. Πρέπει να άλλαξε η πολιτική του youtube πιστεύω..

 

Επίσης αν δεν έχεις blog αλλά έχεις κάποιο group στο fb ή πολλούς followers στο tweeter και πάλι μπορείς να στέλνεις κόσμο στο κανάλι σου στο youtube και να βλέπουν τα βίντεο..

Quote16.11.2012 09:560 people like thisLike
 

καλησπερα θα ηθελα να μαθω αναλυτικα πως γινεται να βγαλω λεφτα απο τα βιντεακια στο youtube.ευχαριστω

Quote16.11.2012 09:560 people like thisLike
 

καλησπερα θα ηθελα να μαθω αναλυτικα πως γινεται να βγαλω λεφτα απο τα βιντεακια στο youtube.ευχαριστω

Quote17.11.2012 10:520 people like thisLike
 

Γεια σου φίλη μας. Καλώς ήρθες στο Getpaid.

 

Το να βγάλεις χρήματα από το Youtube, όπως και το να βγάλεις χρήματα από το Internet δεν είναι μια υπόθεση "how to turorial"

 

Εκτός αν ρωτάς για το απόλυτα τεχνικό κομμάτι, το οποίο είναι το πιο απλό, όταν έχεις καταφέρει να δημιουργήσεις όλες τις άλλες προϋποθέσεις. Μια καλή αρχή θα ήταν να διαβάσεις το "Πως μπορώ να κερδίσω ανεβάζοντας video;". Αυτό που έχει αλλάξει σημαντικά από τότε είναι ότι πλέον μπορεί κανείς να έχει διαφημιστικά έσοδα στο Youtube συνεργαζόμενος με κανάλια που έχουν αυτή τη δυνατότητα. Οπότε κάποια στιγμή είτε θα ανανεώσω πλήρως το άρθρο, είτε θα δημιουργήσω ένα εντελώς καινούριο. Όσοι είναι μέλη του Getpaid.gr θα λάβουν ενημέρωση όταν ανέβει το άρθρο (μπορείτε να γραφτείτε, δωρεάν πάντα, εδώ)

 

Διαβάζοντας το υπάρχον άρθρο, θα δεις ότι οικονομικό όφελος ή γενικότερα όφελος, δεν προκύπτει μόνο μέσα από τις διαφημίσεις στα video.

 

Αν έχεις τη καλοσύνη θα ήθελα μερικές πληροφορίες, ώστε να με βοηθήσεις να σου δώσω μερικές συμβουλές:

 

Έχεις ήδη δραστηριότητα στο Youtube(δικό σου κανάλι κτλ)ή σκοπεύεις να δημιουργήσεις?

Πόσα views έχουν τα βίντεο σου π.χ. σε ένα μήνα ή ένα μέσο βίντεο συνολικά;;

Αφορούν ελληνικό κοινό ή ξένο;

 

Σε ρωτάω γιατί  επισκεψιμότητα που πρέπει να υπάρχει για να βγάλεις χρήματα θα πρέπει να είναι πολύ μεγάλη. Και επειδή οι ευκαιρίες και τα δεδομένα αλλάζουν, δεν θα είχε νόημα να ψάχνεις πως θα το κάνεις τώρα...Σε αυτή την περίπτωση, καλύτερα είναι να απορροφηθείς στο πως θα ανεβάζεις καλύτερο, περισσότερο περιεχόμενο και πως θα γίνεσαι πιο γνωστή...

 

 

Απλά αν μπορείς απάντα σε αυτά που σε ρώτησα, για να μπορώ να αντιληφθώ το προφίλ σου.

Γίνεται να κερδίσεις χρήματα από το Internet, αλλά απαιτεί προσφορά, κόπο και χρόνο...