@psiachos
Καλώς ήρθες φίλε στην κοινότητά μας,
Πρώτα θα ήθελα να σε παρακαλέσω να γράφουμε μόνο ελληνικά.
Θα ήθελα να τονίσω πως γενικότερα δεν μου αρέσουν τα tutorial που σου υπόσχονται κάτι, χωρίς να αναφέρουν έστω επιδερμικά τους τρόπους. Άπειρες πληροφορίες θα βρεις μέσα από δωρεάν πηγές στο διαδίκτυο. Γιατί να δώσεις χρήματα; Γιατί το site που μας αναφέρεις κάποια στιγμή σου ζητά χρήματα.
Για να βγάλεις χρήματα μέσα από τη φωτογραφία, όπως και το να βγάλεις χρήματα από οπουδήποτε αλλού δεν είναι ζήτημα ενός tutorial και όταν παρουσιάζεται έτσι, από μόνο του με απωθεί.
Τέλος στην κοινότητά μας θα ήθελα να είμαστε κάπως περισσότερο καθαροί και ειλικρινείς. Το link που παραθέτεις είναι affiliate link. Αυτό σημαίνει πως έχεις γραφτεί και περιμενεις να γράψεις κόσμο για να βγάλεις κάτι... Αυτό δεν είναι κακό. Το να δίνεις μια πληροφορία και να θες την προμήθεια σου είναι λογικό. Το θέμα είναι πόσο αξίζει αυτή η πληροφορία και το πως την παρουσιάζεις. Υποτιμάς τα υπόλοιπα μέλη, όταν αναφέρεις "βρήκα έναν οδηγό", τάχα τυχαία! Το έχω ξαναπεί, θεωρώ spamming το να έρχεται ένα μέλος και με 5 λόγια να αφήνει ένα link. Το Getpaid δεν είναι διαφημιστικό χώρος. Είναι για να συζητάμε σοβαρά.
Φίλε μας, δεν θέλω να σε στεναχωρήσω ούτε να σε απογοητεύσω. Απλά αν θες και εσύ, αλλά και όλοι μας να αξιοποιήσουμε το διαδίκτυο και το Getpaid προς όφελός μας, θα ήθελα συμμετοχή πραγματική και να συζητάμε σοβαρά για κάποια θέματα.
Τα affiliate links εδώ επιτρέπονται, αλλά όχι με αυτόν τον τρόπο.
Περιμένω να ξαναρθείς εδω και πραγματικά να μας αναφέρεις τρόπους και μεδόδους κέρδους. Να μας μεταφερεις αυτά πραγματικά που έχεις διαβάσει...
Τα "βρήκα έναν φανταστικό οδηγό" και τον πουλάω, δεν μας ενδιαφέρουν εδώ...
Να σαι καλά και με συγχωρείς αν σε στεναχώρησα...
Γίνεται να κερδίσεις χρήματα από το Internet, αλλά απαιτεί προσφορά, κόπο και χρόνο...