Λογαριασμός
Άρθρα Ειδήσεις Forums Blogs Σελίδες Εργαλεία Μέλη
  •  
 
 
Affiliate Marketing - Dealakias.net
Quote27.08.2011 21:010 people like thisLike
 

Καλησπέρα σε όλη την παρέα του getpaid.gr και ειδικά στον Δημήτρη από από ότι είδα είναι και από το Ναύπλιο.

Μεγάλωσα και εγώ σε αυτή την πανέμορφη πόλη και πλέον ως απόφοιτος Πληροφορικής στην ΑΣΟΕΕ ασχολούμαι με το Affiliate Marketing και δημιούργησα μαζί με άξιους συνεργάτες ένα site με διαφημιζόμενους αποκλειστικά από Affiliate Networks!!!

 

Το πρώτο Ελληνικό website Προϊόντων και Προσφορών που λειτουργεί αποκλειστικά ως Affiliate Site άνοιξε τις πόρτες του στους χρήστες του Διαδικτύου.

Ρούχα, Παπούτσια, Κοσμήματα, Αξεσουάρ, Είδη Σπιτιού, Gadgets και άλλα καθημερινά προϊόντα και μη, από τις Mεγαλύτερες Επωνυμίες στο χώρο του Affiliate Marketing Δίνουν το Παρόν στον ιστόπο του www.dealakias.net.

Θα χαρούμε πολύ να ακούσουμε τυχόν σχόλια και παρατηρήσεις σας για το εγχείρημα αυτό, αλλά και απορίες που ίσως δημιουργηθούν!

Πρέπει να τονιστεί ότι, ο κλάδος του Affiliate Marketing αναπτύσσετε ραγδαία στη χώρα μας τον τελευταίο 1 χρόνο!!

Ευχαριστούμε Πολύ!!
Dealakias Team

Quote01.09.2011 09:130 people like thisLike
 

Γεια σου Κώστα πατριώτη, καλως ήρθες στο Getpaid.

 

Είδα τη σελίδα σου. Στην ουσία είναι ένας deal aggregator, αλλά σε κάποιες σελίδες βάζεις και άλλα προϊόντα από affiliate marketing.

 

Χαίρομαι που αναγνωρίζεις τις ευκαιρίες που προσφέρει το διαδίκτυο και το Affiliate Marketing.

 

Εγώ προσωπικά θα προτιμούσα έναν καθαρόαιμο aggragator, παρά να ανακατεύω μέσα και άλλες προσφορές. Καμιά φορά δεν ισχύει, το όσο περισσότερα βάζεις τόσο πιο πολλά κερδίζεις. Πάνω από όλα θα πρέπει να έχεις στο μυαλό σου, αυτόν που θα επισκεφθεί τη σελίδα. Τι ακριβώς θα ήθελε να δει. Πιστεύω στο Affiliate Marketing, αλλά όχι στον affiliate marketer που πρωταρχικός τους στόχος είναι να πουλήσει και να δείξει όσα περισσότερα Link.

 

Ξεκινάς με το σκεπτικό να φτιάξεις κάτι χρήσιμο και από εκεί και πέρα θα βρεις του κατάλληλους τρόπους να το εκμεταλλευτείς με affiliate marketing. Σε κάθε περίπτωση νομίζω ότι έχεις ξεκινήσει και ασχολείσαι με κάτι ωραίο που θα σου αποφέρει κέρδη. Θα πρέπει να βρεις τρόπους να το διαφημίσεις και να επενδύσεις σε αυτό χρήματα. Ο ανταγωνισμός εκεί έξω έχει αρχίσει και γίνεται μεγάλος στους aggregators και θα πρέπει να ξεχωρίσεις για να υπάρχεις την επόμενη μέρα.

 

Πάντως χαίρομαι να βλέπω άτομα σαν εσένα, που κάνουν σοβαρή προσπάθεια, φτιάχνουν ένα site και δεν ασχολούνται με πυραμίδες που είναι για να χάνεις τον καιρό σου και στο τέλος και τα χρήματα σου. Συγχαρητήρια και καλή επιτυχία και εδώ θα είμαστε να τα λέμε.....

 

 

 

Κάποια στιγμή θα μπορούσαμε να συναντηθούμε και να τα πούμε και από κοντα.

Γίνεται να κερδίσεις χρήματα από το Internet, αλλά απαιτεί προσφορά, κόπο και χρόνο...
Quote17.09.2011 14:300 people like thisLike
 

Γεια σου Δημήτρη.

 

Το σκεπτικό μου είναι ότι εφόσον οι προσφορές είναι ακόμα το πιο δυνατό κομμάτι στο Affiliate Marketing πρέπει να το δοκιμάσω. Έγιναν κάποιες αλλαγές στον ιστότοπο αυτές τις μέρες με σκοπό να βλέπει ο χρήστης και άλλα προϊόντα εκτός από την προσφορές γιατί φάνηκε μια ανικανότητα σε αυτό το κομμάτι. Επίσης έγιναν αλλαγές και στο κομμάτι του SEO. Ρίξε μια ματιά να μου πεις και την γνώμη για την γενική αυτή ανανέωση.

 

Παρεμπιπτόντως αυτές τις μέρες βρίσκομαι στο Ναύπλιο. Στείλε μου στο kostalabroskon@hotmail.com για να κανονίσουμε συνάντηση!!

 

Χαιρετισμόυς!

Quote19.09.2011 10:270 people like thisLike
 

Κώστα σου έχω στείλει μήνυμα με το τηλέφωνό μου. Ελπίζω να τα πούμε σύντομα και από κοντά.

 

Είδα τις αλλαγές. Όπως σου έχω πει είναι ωραία φτιαγμένο το site σου. Και έχεις δίκιο πως έχεις επιλέξει τα πιο δυνατά κομμάτια του affiliate marketing. Αλλά εξακολουθώ να πιστεύω πως δεν είναι αυτός ο τρόπος που πρέπει να σκέφτεται κανείς όταν θέλει να ξεχωρίσει στο Internet και να πετύχει κέρδος.

 

Από τη μία ψάχνεις να δεις τι σου αποφέρει το μεγλύτερο κέρδος. Θα δεις πως και εγώ στα άρθρα του Getpaid, τοποθετώ affiliate links. Αλλά από την άλλη η σελίδα θα πρέπει να είναι στοχευμένη αποκλειστικά στον χρήστη. Και η προσπάθειά σου θα πρέπει να είναι αυτή. Πως θα φτιάξεις κατι χρήσιμο και αληθινό για αυτόν. Πιο πολύ πρέπει να σκέφτεσαι το δεύτερο και μετά το πρώτο, αλλιώς δεν θα έχεις τα αποτελέσματα που θες.

 

Ναι μεν το site σου μπορεί να έχει δυναμική. Αν το διαφημίσεις σωστά και δώσεις λεφτά μπορεί να σου δώσει αρκετά χρήματα πίσω. Αλλά δεν είναι ανταγωνιστικό προς έναν aggregator που έχει συγκεκριμένη λειτουργία. Ούτε είναι περισσότερο ανταγωνιστικό προς ένα eshop. Εγώ αυτό το μειονέκτημα  βλέπω ως χρήστης και θα σε συμβούλευα στην τελική να  μετατρέψεις τη σελίδα σου σε ένα καθαρό aggregator.

 

Από εκεί και περα τα παραπάνω είναι καθαρά δικές μου απόψεις. Μπορεί να δοκιμάσεις κάτι που εμένα μου φαίνεται παράδοξο και να σημειώσεις ανεπανάληπτη επιτυχία. Αλλά, καλό είναι να ακούμε όλες τις απόψεις. Για αυτό είναι εδώ το Getpaid.gr

 

Γίνεται να κερδίσεις χρήματα από το Internet, αλλά απαιτεί προσφορά, κόπο και χρόνο...