Λογαριασμός
Άρθρα Ειδήσεις Forums Blogs Σελίδες Εργαλεία Μέλη
  •  
 
 
Quote29.04.2010 13:430 people like thisLike
 

Παιδιά έχει βγάλει λεφτά κανείς με arbitrage betting? Βρήκα ένα πρόγραμμα το rebelbetting το οποίο ψάχνει αυτόματα τις αποδόσεις και σου βγάζει τις καλύτερες. Το όλο θέμα όμως, του να έχεις accounts σε πολλούς bookies και να εκμεταλεύεσαι τις διαφορές τους είναι παράνομο ή μήπως περιοριστικό?

Quote29.04.2010 16:470 people like thisLike
 

Έχω γράψει αναλυτικά για το arbitrage betting στο Real-e-money.com. Μπορείς να βρεις τα άρθρα στο http://www.real-e-money.com/main/arbitrage-betting.html.

 

Λοιπόν, με το arbitrage betting ασχολούμαστε πάνω από ένα χρόνο, δουλεύει τέλεια και βγάζουμε αρκετά χρήματα.

Δεν είναι καθόλου παράνομο το να έχεις λογαριασμούς σε όσα site θες και κανένα site δεν θα ασχοληθεί ούτε και έχει δικαιωμα να ασχοληθεί με το που έχεις εσύ λογαριασμούς. Οπως θα δεις αν ασχοληθείς με το αντικείμενο θα καταλάβεις πως τα site μια θα χάνουν και μια θα κερδίζουν από εσένα οπότε δεν έχουν λόγο να ασχοληθούν. Είσαι απλώς ένα μέλος που θα ποντάρει πολλά χρήματα και μια θα χάνει μια θα κερδίζει.

 

Το μόνο αρνητικό του arbitrage betting είναι πως χρειάζεσαι δυνατό αρχικό κεφάλαιο (προσωπικά 1000 ευρώ για να το δοκιμάσω και περίπου άλλα 7000 όταν είδα ότι αποδίδει) για να έχεις υψηλό κέρδος αλλά είναι σίγουρη επένδυση οπότε σίγουρα αξίζει τα λεφτά του. Αν με ρωτούσε κάποιος τι μπορει να κάνει σήμερα με 6000 ευρώ θα του πρότεινα σίγουρα αυτό.

Quote29.04.2010 23:280 people like thisLike
 

Βασικά ακριβώς αυτό το άρθρα διάβασα και ξεκίνησα να το ψάχνω, ακόμα και το πρόγραμμα κατέβασα. Δεν έχω ούτε τη δυνατότητα να ξεκινήσω ακόμα λόγου κεφαλαίου κτλ, αλλά το μόνο σίγουρο είναι πως κάποια στιγμή μπορεί να το ξύσω λίγο το θέμα. Δε μου λες, με moneybookers όλα τα λεφτά μαζεύονται εκεί συνεπώς φαίνονται με τη μία τα κέρδη που αποκτάς, ή πρέπει να κάνεις κουραστικές μεταφορές ποσών από τους bookies και να αφιερώσεις μια μέρα μαζεύοντας τα μικροποσά από τον κάθε bookie για να επιβεβαιώσεις πως όντως έβγαλες κέρδη?

Λογαριασμούς χρειάζομαι σε όλους τους bookies ή 5-6 καλούς? Μεταφέρω λεφτά στους λογαριασμούς στο καθε site μοιράζοντας το κεφάλαιο μου(αν ναι, πρέπει σε κάποιο γερό, πχ betfair, να έχω τα περισσότερα λεφτά?), ή με το moneybookers στέλνεις αυτόματα όσα χρειαστείς για το στοίχημα που παίζεις?

 

 

Ευχαριστώ για το χρόνο σου.

Quote30.04.2010 04:080 people like thisLike
 

Ήμουν σίγουρος ότι αυτά τα άρθρα είδες απλώς τα ανέφερα σε περίπτωση που δεν είχες διαβάσει τα πάντα.

 

Λοιπόν θα σου μιλήσω με ένα αναλυτικό παράδειγμα για να απαντήσω στις ερωτήσεις σου.

 

Έχουμε κλασσικα έναν αγώνα στον οποίο η BetFair δίνει 2,5 στον ασσο και η Bwin 1,9 στο διπλό. Εσύ έχεις 2000 ευρώ στην πιστωτική/χρεωστική σου κάρτα (την οποία έχεις συνδέσει με το moneybookers) που είναι ας πούμε το αρχικό σου κεφάλαιο και θες να το παίξεις όλο σε αυτό τον αγώνα.

 

Καταθέτεις και ποντάρεις 760 στον ασσο και 1000 στο διπλό. Έρχεται ο άσσος άρα έχεις 1900 ευρώ στη BetFair. Για να μπορείς να ξεναπαίξεις τραβάς τα 1900 στο MoneyBookers. Αρα στο MoneyBookers έχεις 1900 και 240 στη χρεωστική/πιστωτική σου άρα σύνολο 2140.

 

Αρα όλα τα χρήματα μαζεύονται στο MoneyBookers και όχι μόνο τα κέρδη. Όσον αφορά τους bookies κάποια στιγμή θα δεις πως θα χρησιμοποιήσεις πάνω από 15 οπότε καλύτερα να έχεις λογαριασμό απ'την αρχή. 

 

Δεν πρόκειται να σε κουράσει γιατί θα παίζεις το πολύ 2-3 αγώνες την ημέρα και ίσως όχι κάθε μέρα, αυτούς με τα καλύτερα ποσοστά, και δεν θα τραβάς μικροποσά αλλά όλα τα λεφτά σου τουλάχιστον στην αρχή για να αυξήσεις το κεφάλαιο σου και μετά να μπορείς να παίζεις μόνο με τα κέρδη που συγκεντρώνεις. Όταν το κεφάλαιο σου αυξηθεί μπορεί να βγάζεις και 300 ευρώ κέρδος από κάθε αγώνα οπότε βαρετά μικροποσά δεν θα τραβήξεις ποτέ.

 

Ελπίζω να σε κάλυψα. Για ότι άλλο χρειαστείς θα είμαι εδώ.

 

Quote30.04.2010 14:270 people like thisLike
 

ευχαριστώ πολύ. Στην ουσία το πρόβλημα μου είναι ότι παίζω με τόσο μικρά κεφαλαια που ούτε τη συνδρομή του rebel δε μπορώ να καλύψω προς το παρόν. το προγραμμα το δούλεψα ελάχιστα για να δω τι παίζει, όταν πατάς bet και βάζεις το συνολικό ποσό κάτω αριστερά, στην ουσία τα διαχωρίζει έτσι ώστε να βγάλεις τα καλύτερα δυνατά κέρδη ανά επιλογή?

 

 

Επίσης υποθέτω ότι στο παράδειγμα που έθεσες το Χ μας πήγαινε κουβά έτσι ? Σε αντίστοιχη περίπτωση δε θα πρέπει να βρίσκουμε αποδόσεις για όλα τα σημεία?

Quote30.04.2010 15:570 people like thisLike
 

Ακριβώς. Βάζεις το συνολικό ποσό και σου λέει πόσα πρέπει να παίξεις στο κάθε σημείο για να έχεις κέρδος όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα.

 

Στο παράδειγμα μου μιλάω για αγώνα μπάσκετ, ξέχασα να το γράψω, που δεν έχει το σημείο Χ. Στους αγώνες ποδοσφαίρου θα σου βγάζει arbs που θα έχουν και το σημείο Χ μέσα και θα σου λέει πόσα πρέπει να ποντάρεις κι εκεί. Επίσης έχει Over/Under κτλ.

 

Στο arbitrage betting δεν υπάρχει κουβάς. Είτε 1 είτε 2 είτε Χ εσύ θα βγάζεις κέρδος. Μικρό συγκριτικά με το κεφάλαιο αλλά σίγουρο κέρδος ότι κι αν γίνει.

 

Μην ανησυχείς για το κεφάλαιο σου. Συκγέντρωσε όσα μπορείς και ξεκίνα. Είναι κάτι που θα υπάρχει πάντα και θα σε περιμένει.

 

Απότι έχω δει στο forum ασχολείσαι ήδη με κάποο σύστημα στη BetFair οπότε έχεις κάποια εμπειρία στο θέμα. Συνέχισε να ψάχνεις και θα τα καταφέρεις.

Quote30.04.2010 20:040 people like thisLike
 

Γενικά σκοπεύω να ασχοληθώ με διάφορα, αυτή είναι μία από τις top προτεραιότητες που έχω θέσει. Ελπίζω και οι σπουδές στα οικονομικά να με βοηθήσουν.

 

Ευχαριστώ και πάλι περιμένω για επόμενα άρθρα/αναρτήσεις σου.

Quote13.05.2010 13:370 people like thisLike
 

real διάβασα το καινούργιο σου άρθρο περί arbitrage--- φαίνεται πραγματικά ελπιδοφόρο. Το θέμα όμως είναι, είναι τόσο απλά όσο τα περιγράφεις? εδώ ?

-Θέλω να πω, οι εταιρίες που παραθέτεις αρκούνε για να βρεις arbs σε διάφορα αθλήματα? Αν πρέπει να ανοίξουμε και άλλους λογαριασμούς δε χάθηκε ο κόσμος...

-Είναι εύκολο να κάνεις μεταφορά κεφαλαίου από ένα στοιχηματικό site σε moneybookers, και μετά σε άλλο, για να αυξήσεις το στοίχημα σου? Δηλαδή, μπορώ να μη χωρίσω τα λεφτά μου σε όλους τους bookies, αλλά να τα μεταφέρω επί τόπου για να πιάνω μεγαλύτερο ποντάρισμα σε ένα στοίχημα(και συνεπώς μεγαλύτερο κέρδος?), τουλάχιστον μέχρι να αποκτήσω μεγαλύτερο κεφάλαιο

-Υπάρχει περίπτωση όταν παίζει με ένα κεφαλαίο 10.000 ευρώ, κάποιος bookie να σε περιορίσει/κλείσει το account σου? Κατέβασα το ebook της rebelbetting(όλοι μπορείτε δωρεάν) και λέει πολλά ενδιαφέροντα πράγματα, αλλά αναφέρει και κινδύνους, όπως αυτόν που προανέφερα.

Quote13.05.2010 17:340 people like thisLike
 

Είναι απλό στη σκέψη απλώς θέλει προσοχή στην πράξη γιατί ένα λάθος μπορεί να σε φέρει σε δύσκολη θέση.

 

-Τα site αναφέρω είναι αυτά που χρησιμοποιώ εγώ συχνότερα και αν όχι όλα κάποια από αυτά τα προτείνει και το ebook που λες. Σίγουρα θα βρεις arbs ανάμεσα σε αυτά τα site αρα αρκούν. Από εκεί και πέρα έχω λογαριασμούς και σχεδόν σε όλα τα site που τραβάει αποδόσεις το πρόγραμμα σε περίπτωση που θέλω να παίξω ενα arb παραπάνω.

 

-Αυτό που λες έκανα εγώ όταν ξεκίνησα. Έβαζα πολλά λεφτά σε έναν αγώνα και μετά περίμενα να μου τα στείλουν πίσω για να ξαναπαίξω. Μερικές φορές μπορεί να περάσουν μέρες για να σταλούν τα λεφτά σου στο MoneyBookers και να χάνεις ευκαιρίες ενω αν τα μοιράσεις σε όλα τα site ακόμα κι αν δε προλάβεις να καταθέσεις χρήματα σε έναν άδειο λογαριασμό θα έχεις χρήματα στους υπόλοιπους και σίγουρα θα εμφανιστεί ένα arb για αυτούς. Η κατάθεση στα site μέσω moneybookers διαρκεί κάποια δευτερόλεπτα. Η ανάληψη όμως μπορεί να πάρει και μέρες οπότε καλύτερα να τα μοιράσεις και να έχεις κάθε μέρα να παίζεις παρά να περιμένεις.

 

-Οι bookies έχουν ήδη κάποιους περιορισμούς στο πόσα χρήματα μπορείς να κερδίσεις την ημέρα ή την εβδομάδα. Το πολύ πολύ να σου αλλάξει λίγο αυτά τα ποσά. Απλώς κι εσύ θα μειώσεις το συνολικό ποντάρισμα σε κάθε αγώνα ώστε να συνεχίσεις να παίζεις. Όπως είχα πει και σε έναν άλλο φίλο το βιβλίο που αναφέρεις σε απογοητεύει λίγο και αν δεν ξεκινήσεις μόνος σου να δεις πόσο λίγες είναι οι πιθανότητες αποτυχίας θα μείνεις με το φόβο. Ναι υπάρχουν κίνδυνοι. Αν μια εταιρεία έχει κάνει λάθος στα ποσοστά και εμφανίζονται arbs με 10% ή 13% ή 17% απόδοση και πας να παίξεις όλο σου το κεφάλαιο εκεί υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να αλλάξουν τα ποσοστά λόγο λάθους. Αν όμως κινηθείς σωστά και διαλέγεις arbs στα επίπεδα που αναφέρω δεν θα έχεις πρόβλημα. Μέχρι στιγμής δεν έχει τύχει τίποτα σε κανέναν μας και ασχολούμαστε πάνω από χρόνο με αρκετά υψηλά ποσά αρα μόνο αν δεν είσαι προσεκτικός και παρασυρθείς απ'την ευκολία θα έχεις κινδύνους.

Quote14.05.2010 00:320 people like thisLike
 

Ευχαριστώ πολύ, ήσουν κατατοπιστικότατος στην ουσία αυτές τις λεπτομέρεις ήθελα να ξέρω. Από δω και πέρα δηλαδή είναι θέμα του να μαζεύεις στο moneybookers τα κέρδη σου και να τα τραβάς όποτε θες. Υπάρχουν περιορισμοί εκεί? Δηλαδή αν έχω βγάλει σε έναν booker 10 ευρώ κέρδος(μπορεί στον έναν τα έχω χάσει, αλλά είπαμε τα παίρνεις από τον άλλο που έχεις κερδίσει), θα μπορώ να τα τραβήξω ή σου βάζουν τίποτα bookies/e-wallets χαζούς περιορισμούς και δε μπορείς να μαζέψεις μικρά κέρδη?

 

 

Επίσης, πια η γνώμη σου για το rebelbetting ως νέο σχετικά πρόγραμμα? Συμφέρει, ή εχει ακόμα bugs. Εν ολίγοις εσύ το εμπιστεύεσαι(ακόμα και passwords για πιο γρήγορη καταχώρηση στοιχημάτων) ή απλά σημειώνεις τα arbs και παίζεις από browser?

 

Τέλος μιλώντας πιο γενικά, φαντάζομαι όταν ασχολήσαι με το κέρδος στο internet, είναι απολύτως λογικό να έχεις accounts σε πολλούς bookmakers είπαμε, σε paypal/moneybookers και γενικά σε όποιες άλλες υπηρεσίες ταυτόχρονα χρειάζεσαι σωστά? Τα e-wallets τα συνδέουμε με την κάρτα που θα χρησιμοποιούμε για να βάζουμε λεφτά και να κάνουμε αναλήψεις σωστά? Visa που χρησιμοποιούσα για ανάληψη από την δουλειά κάνει έτσι?

Quote14.05.2010 01:05-1 people like thisLike
 

Ο κάθε book έχει το δικό του όριο ελαχίστου ποσού που μπορείς να τραβήξεις. π.χ. Bwin minimum 30 ευρώ αλλά δεν υπάρχει πρόβλημα γιατί αν π.χ. στη Bwin έχεις μόνο 10 ευρώ κέρδος δεν χρειάζεται να κάνεις ανάληψη αλλά κατάθεση για να έχεις ίσα ποσά σε όλους τους books. Τώρα αν τύχει να έχεις μεγαλύτερο κέρδος και να πρέπει να τραβήξεις ένα μικρότερο ποσό π.χ. έχεις 150 και θες να τραβήξεις τα 13 τραβάς 30 και καταθέτεις μετά τα 17 ξανά στο site.

 

Τώρα για το πρόγραμμα έχω να πω τα καλύτερα. Λειτουργεί τέλεια, δεν έχω βρει κανένα bug μέχρι στιγμής, άσε που με το ρυθμό που βγάζουν τα updates δύσκολα θα μείνoυν bugs ακόμα κι αν υπάρχουν. Το χρησιμοποιώ αρκετούς μήνες όπως έχω ξαναπεί και δεν είχα κανένα πρόβλημα. Σ'αυτό που λες για τους κωδικούς η αλήθεια είναι πως στην αρχή αυτό έκανα επειδή δεν το εμπιστευόμουν (έπαιζα μόνος μου στα site) αλλά όταν είδα πόσο χρόνο χάνω δοκίμασα με τους κωδικούς μου και τελικά δεν είχα κανένα πρόβλημα.

 

Αυτό που σκέφτηκα και αποφάσισα να δοκιμάσω με τους κωδικούς μου ήταν πως έχει χιλιάδες ανθρώπους να του δίνουν τη συνδρομή κάθε μήνα και χιλιάδες ανθρώπους να γράφονται από αυτό στα site στοιχημάτων και παίρνουν και απο εκεί ποσοστά αρα όχι μόνο δεν έχουν λόγο να μας κλέψουν αλλά το αντίθετο. Θέλουν να διακινούνται τα χρήματα για να έχουν περισσότερα κέρδη. Πλέον το εμπιστεύομαι απόλυτα σαν πρόγραμμα.

Quote14.05.2010 01:220 people like thisLike
 

Ναι σε ευχαριστώ πολύ, κάπως έτσι τα βλεπω και εγώ τα πράγματα. Το είπα και σε έναν γνωστό ο οποίος ήδη έχει σκοπό να διαθέσει κεφάλαιο, οπότε μπορεί στο μέλλον να το κοιτάξει παραπάνω. Αναμένω και έναν οδηγό για το forex/zulu... Σε βάζουμε σε κόπο αλλά τα λινκς που δίνεις δε κάθονται ;)

 

Καταλάθος έκανα report το post σου, μη ρωτάς γιατί, είμαι απλά ηλίθιος, απλά το λέω μήπως μπορούν οι admin να κάνουν κάτι.

Quote14.05.2010 14:530 people like thisLike
 

Δεν έγινε τίποτα για το post. Τι εννοείς τα links δε κάθονται; Ποιά links;

 

O οδηγός προς το παρόν πρέπει να περιμένει γιατί προέχουν οι τρόποι προώθησης και μετά τα affiliate programs. Κάπου εκεί ανάμεσα ελπίζω να προλάβουμε να τον ετοιμάσουμε γιατί τον περιμένουν κι άλλοι φίλοι.

 

Οδηγό θέλεις για το Zulu ή για το forex; Γιατί για το Zulu έναν οδηγό με ρυθμίσεις και πως να διαλέγεις χρήστες μπορούμε να φτιάξουμε. Για το forex δεν νομίζω πως μπορεί να υπάρξει οδηγός. Εκτός κι αν εννοείς οδηγό για το πως να καταθέτεις, πως λειτουργεί μια πλατφόρμα, πως κάνεις αναλήψεις.

Quote14.05.2010 16:140 people like thisLike
 

όχι εννοώ για οδηγό για το πότε θα δεις ότι μπορείς να βγάλεις, κέρδος, υποθέτω πως θα πρέπει μόνοι μας να ενημερωνόμαστε για τα οικονομικά νέα... σαν να παίζεις με τις διαφορές αποδόσεων στα στοιχηματα, πότε θα ανέβουν και πότε θα κατέβουν

 

Quote14.05.2010 20:060 people like thisLike
 

 

όχι εννοώ για οδηγό για το πότε θα δεις ότι μπορείς να βγάλεις, κέρδος, υποθέτω πως θα πρέπει μόνοι μας να ενημερωνόμαστε για τα οικονομικά νέα... σαν να παίζεις με τις διαφορές αποδόσεων στα στοιχηματα, πότε θα ανέβουν και πότε θα κατέβουν

 

 Αν υπήρχε τέτοιος οδηγός για σίγουρο κέρδος στο forex και μπορούσα να τον φτιάξω θα ξεχρέωνα την Ελλάδα σε μια εβδομάδα. Δεν υπάρχει καλύτερο παράδειγμα από αυτό που έδωσες. Είναι σαν να παίζεις υπερ ή κατα μια ομάδα στη BetFair απλώς η ομάδα λέγεται EUR/USD και αν είσαι σωστός θα βγάλεις περισσότερα.

Quote18.05.2010 12:130 people like thisLike
 

Εδώ θα ήθελα και εγώ να κάνω μια ερώτηση...βρίσκομαι στο στάδιο όπου προσπαθώ να μαζέψω κεφάλαιο για να αρχίσω το arbitrage betting. Ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει περίπτωση να έχω ποντάρει σε ένα παιχνίδι και να αλλάξουν τα ποσοστά! Αυτό συμβαίνει?

 

Επίσης θα ήθελα να ενημερώσω ότι έψαξα σε διάφορα forum για το zulutrade και απο ότι λέγανε κάτι Αμερικάνοι κτλ το zulutrade θέλει πολύ προσοχή γιατί είναι ψιλοαπατεονιά!!! (Το λέγανε πάρα πολλά άτομα που είχαν προσωπικές εμπειρίες).

 

Τέλος, η καλύτερη ιδέα για μένα είναι το forex αλλά να σας πώ την αμαρτία μου το δοκίμασα λίγο σε trial και μέσα σε μισή ώρα είχα χάσει 5,000USD!!!  :)  Είναι αυτό που λένε στο χωριό μου...ότι δηλαδή απο τα αλώνια στα σαλόνια δεν γίνεται να πας απο τη μια μέρα στην άλλη. Πιστεύω οτι για να ασχοληθείς με αυτό το είδος πρέπει πρώτα να μπείς στο κλίμα. Να κατανοήσεις τα βασικά! Για παράδειγμα, επειδή πάντα ακούω ότι ο χρυσός είναι η καλύτερη επένδυση προτειμώ να αγοράσο χρυσό. Θα δώ λοιπόν το ιστορικό της τιμής του χρυσού και αφού καταλάβω οτι βρίσκεται σε ικανοποιητική τιμή θα αγοράσω. Στη συνέχεια θα πρέπει να αφήσω το πρόγραμμα ανοιχτό ή όταν δώ οτι η τιμή του χρυσού ανέβηκε θα ανοίξω το πρόγραμμα και θα πουλήσω τον χρυσό? Βέβαια καταλαβαίνω πως ο χρυσός είναι πιο safe αλλά δίνει πιο χαμηλό και αργό κέρδος. Απο όλα αυτά πιστεύετε οτι το έχω πιάσει το νόημα???

 

Ευχαριστώ για το χρόνο σας

Quote18.05.2010 15:210 people like thisLike
 

 

Εδώ θα ήθελα και εγώ να κάνω μια ερώτηση...βρίσκομαι στο στάδιο όπου προσπαθώ να μαζέψω κεφάλαιο για να αρχίσω το arbitrage betting. Ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει περίπτωση να έχω ποντάρει σε ένα παιχνίδι και να αλλάξουν τα ποσοστά! Αυτό συμβαίνει?

 

Επίσης θα ήθελα να ενημερώσω ότι έψαξα σε διάφορα forum για το zulutrade και απο ότι λέγανε κάτι Αμερικάνοι κτλ το zulutrade θέλει πολύ προσοχή γιατί είναι ψιλοαπατεονιά!!! (Το λέγανε πάρα πολλά άτομα που είχαν προσωπικές εμπειρίες).

 

Τέλος, η καλύτερη ιδέα για μένα είναι το forex αλλά να σας πώ την αμαρτία μου το δοκίμασα λίγο σε trial και μέσα σε μισή ώρα είχα χάσει 5,000USD!!!  :)  Είναι αυτό που λένε στο χωριό μου...ότι δηλαδή απο τα αλώνια στα σαλόνια δεν γίνεται να πας απο τη μια μέρα στην άλλη. Πιστεύω οτι για να ασχοληθείς με αυτό το είδος πρέπει πρώτα να μπείς στο κλίμα. Να κατανοήσεις τα βασικά! Για παράδειγμα, επειδή πάντα ακούω ότι ο χρυσός είναι η καλύτερη επένδυση προτειμώ να αγοράσο χρυσό. Θα δώ λοιπόν το ιστορικό της τιμής του χρυσού και αφού καταλάβω οτι βρίσκεται σε ικανοποιητική τιμή θα αγοράσω. Στη συνέχεια θα πρέπει να αφήσω το πρόγραμμα ανοιχτό ή όταν δώ οτι η τιμή του χρυσού ανέβηκε θα ανοίξω το πρόγραμμα και θα πουλήσω τον χρυσό? Βέβαια καταλαβαίνω πως ο χρυσός είναι πιο safe αλλά δίνει πιο χαμηλό και αργό κέρδος. Απο όλα αυτά πιστεύετε οτι το έχω πιάσει το νόημα???

 

Ευχαριστώ για το χρόνο σας

έχουν βάση η ανησυχίες σου. Είναι κάτι που έχει ρίσκο και απαιτεί ικανότητες

 

 

χρόνο και πολύ χρήμα απαιτεί το να ασχοληθείς κανονικά επενδυτικ'ά, εκει μπορεί να ξεχάσεις το forex και να αγοράζεις μακροπρόθεσμα μετοχές

μπορείς να διαβάσεις γαι το θέμα στο http://dimknaf.capitalblogs.gr

Γίνεται να κερδίσεις χρήματα από το Internet, αλλά απαιτεί προσφορά, κόπο και χρόνο...
Quote18.05.2010 19:380 people like thisLike
 

Αν έχεις ποντάρει και έχεις κλειδώσει ουσιαστικά τα στοιχήματά σου και να αλλάξουν τα ποσοστά πριν τον αγώνα εσένα δεν σε επηρεάζει. Να έχεις ποντάρει και να στα αλλάξουν μετά τον αγώνα είναι σχεδόν αδύνατο εκτός κι αν έχει γίνει λάθος απ'την εταιρεία που έχεις ποντάρει π.χ. να δίνει 15 αντί για 1.5 αλλά τέτοια λάθη τα εντοπίζεις εύκολα και σε ειδοποιεί και το πρόγραμμα. Όπως έχω πει σε δεκάδες ανθρώπους αν είσαι προσεκτικός και δεν παρασύρθείς απ'το εύκολο κέρδος δεν θα έχεις πρόβλημα. Όταν βλέπεις παιχνίδια με απόδοση 15% απλά άστα και παίξε αυτά με το 5%.

 

Τώρα για το Zulutrade. Προσωπικά δεν πιστεύω ότι είναι scam. Πολλές μεγάλες εταιρείες συνεργάζονται μαζί του και αυτό του δίνει μια κάποια αξιοπιστία. Απο εκεί και πέρα το να επέλεξαν κάποιοι λάθος τους traders που θέλουν να ακολουθήσουν και να έχασαν χρήματα ή το να υπήρχαν κάποια bugs δεν κάνει scam ένα πρόγραμμα. Σίγουρα θέλει προσοχή στον ποιόν θα επιλέξεις και να ψάξεις το ιστορικό του όσο μπορείς.

 

Το forex είναι επικίνδυνο. Πρέπει να διαβάσεις και να καταλάβεις τέλεια το πως λειτουργεί αρχικά η πλατφόρμα που έχεις επιλέξει και μετά να μελετήσεις τους παράγοντες που επηρεάζουν την άνοδο ή την πτώση. Είτε χρυσός, είτε πετρέλαιο, είτε νομίσματα ποτέ δεν υπάρχει σιγουριά. Πρέπει να μάθεις να χρησιμοποιείς και το STOP. Το να πουλήσεις μπορεί να γίνει αυτόματα με το limit order οπότε δεν χρειάζεται να περιμένεις συνεχώς στον υπολογιστή. Δίνεις το κέρδος που πιστεύεις ότι μπορείς να βγάλεις με το trade σου και ότνα πιάσει την τιμή αυτό κλείνει αυτόματα το trade και μεταφέρει τα κέρδη στο λογαρισμό σου.

 

Λοιπόν, για μένα συγκέντρωσε ένα ποσό για το arbitrage betting και ξεκίνα εκεί ώστε να έχεις μια σίγουρη πηγή εισοδήματος. Συνέχισε το demo στο forex μέχρι να δεις ότι μπορείς να βγάζεις κέρδος και δοκίμασε με αληθινά χρήματα (όχι πολλά, 200 ευρώ είναι καλά) και προσπάθησε να αυξησεις το κεφάλαιο σου σιγα σιγα. Το νόημα το έχεις πιάσει αλλά το θέμα είναι να πιάσεις και το πότε πρέπει να αγοράζεις ή να πουλάς γιατί αυτό είναι που δίνει τα λεφτά.

Quote19.05.2010 10:000 people like thisLike
 

Έχεις δίκιο για το arbitrage betting και για το forex. Θα ακολουθήσω τις συμβουλές σου. Για το zulutrade αυτό που κατάλαβα απο αυτά που λέγανε οι τύποι στα forum είναι οτι πολλοί traders κάνουν λακαμίες Smile και μετά απλά αλλάζουν το λογαριασμό τους και το nickname. Βέβαια αυτό δεν κάνει το πρόγραμμα scum αλλά όπως λές θέλει προσοχή ποιόν trader θα διαλέξεις...

 

Υ.Γ. Μιας και καλοκαιριάζει, όποιος απο εδώ μέσα βρεθεί κοντά στη Χαλκιδική για οποιονδήποτε λόγο, ας ειδοποιήσει να κάνουμε ένα meeting Cool! Όλοι ευπρόσδεκτοι... 

Quote14.07.2010 14:460 people like thisLike
 

πως τα πάτε μέχρι στιγμής με αυτές σας τις δραστηριότητες;

Γίνεται να κερδίσεις χρήματα από το Internet, αλλά απαιτεί προσφορά, κόπο και χρόνο...
Quote25.02.2011 17:550 people like thisLike
 

Παιδια,ασχοληθηκα αποκλειστικα με το arbitrage betting περιπου 1,5 χρονο.Ξεκινησα με 5000 ευρω,και απο τον πρωτο μηνα ειχα κερδη 1200-1300 ευρω.Φυσικα ημουν συνδρομητης σε υπηρεσια arbitrage finder.Toν πρωτο καιρο ημουν ενθουσιασμενος,γιατι ειχα μια καταπληκτικη αποδοση κερδους/κεφαλαιου.Ομως το μεγαλο εμποδιο αποδειχτηκε το οριο πονταρισματος που μου εβαλαν σταδιακα οι περισσοτεροι bookmakers,οταν καταλαβαν οτι εκανα arbitrage.Eτσι,ακομα και οταν το κεφαλαιο μου εφτασε τις 18.000, ποτε δεν ξεπερασα τα 1700 ευρω/μηνα,και σιγα σιγα αρχισε να φθινει,καθως στο τελος καταληγεις να χρησιμοποιεις 5-6 books που δεν φαινεται να τους απασχολει το αν κανεις abitrage.Παντως,γυρω στα 1000 ευρω,με κεφαλαιο 10.000 πιστευω πως μπορει καποιος να συνεχισει να κερδιζει,ακομα και μετα το "κουτσουρεμα" του απο τους περισσοτερους books.

Ο σκοπελος αυτος ξεπερνιεται μονο ανοιγοντας λογαριασμους σε διαφορα συγγενικα προσωπα,για οποιον μπορει να το κανει αυτο.Καλο θα ειναι ομως,να μην φαινεται το ιδιο IP.Επισης,να τονισω για οποιον θελει να ασχοληθει,οτι πρεπει να εισαι συνεχως σε εγρηγορση,γιατι οι ευκαιριες για σιγουρο κερδος,κρατουν ελαχιστα (1-2 λεπτα,το πολυ),οποτε πρεπει ταχυτατα να ανοιξεις 2 η 3 σελιδες,να υπολογισεις σωστα τα ποσα που θα στοιχηματισεις στον καθενα,και βεβαια να προλαβεις να τα τοποθετησεις πριν αλλαξουν οι αποδοσεις.

Quote23.12.2011 20:550 people like thisLike
 

Την καλησπερα μου σε ολη την παρεα. Διαβασα και εγω το Real-e-money.com και δειχνει ενδιαφερων.

Θα ηθελα να πω στους φίλους που ρωτανε για το forex να προσεξουν ΠΟΛΥ γιατι ειναι κατι που απαιτει παρα μα παρα πολυ μεγάλη εμπειρια για να μπορεσεις να βγαλεις χρηματα. Ειναι δε πολυ ευκολο να χάσεις ολα σου τα λεφτα μεσα σε λιγα λεπτα.

Η συμβουλη μου ειναι (επειδη εχω ασχοληθει με το θεμα αρκετα) εαν τους ενδιαφερει να ασχοληθουν πρωτα να ανοιξουν ενα demo λογαριασμο με εικονικα χρηματα και εαν καταφερουν να τον λειτουργησουν κερδοφορα τουλαχιστον για 3 μηνες ΜΟΝΟ τοτε να προχωρησουν και σε πραγματικα χρηματα

Quote25.12.2011 16:110 people like thisLike
 

Το να λειτουργήσεις 3 μήνες κερδοφόρα δεν λέει τίποτα, καθώς στις αγορές πρέπει με κάθε τρόπο να αποφύγεις το ξαφνικό θάνατο. Η στρατηγική σου μπορεί να μη έχει υπολογίσει κάτι και στον ένα χρόνο να χάσεις τα πάντα. Δυστυχώς οι 3 μήνες δεν λένε τίποτα. Οπότε για πολύ, πολύ καιρό θα πρέπει να ασχολείσαι με μικρά ποσά.

 

Βέβαια το arbitrage είναι κάτι πολύ διαφορετικό και όταν γίνεται σωστά μπορεί να αποδώσει σίγουρα κέρδη

Γίνεται να κερδίσεις χρήματα από το Internet, αλλά απαιτεί προσφορά, κόπο και χρόνο...
Quote26.12.2011 00:580 people like thisLike
 

Να ρωτήσω..

Μπορεί κάποιος να ξεκινήσεις σε free έκδοση του προγράμματος rebelbetting,

με πολύ μικρά ποσά όπως 50- 100 ευρώ?

Quote26.12.2011 17:150 people like thisLike
 

Παιδια,ασχολουμαι δυο δεκαετιες με το χρηματιστηριο(στην κλασσικη του μορφη), οι πλατφορμες διαπραγματευσης για forex,εμπορευματα,μετοχες κλπ ΔΕΝ αποτελουν τροπο σιγουρου κερδους,ακομα και για παικτες με εμπειρια,τρειντερς διεθνων προδιαγραφων την πατανε ασχημα καμμια φορα και ψαχνονται...

ΔΕΝ υπαρχει συστημα που να δινει σιγουρα κερδη σε αυτα γιατι ΑΝ υπηρχε ο εμπνευστης του θα ειχε γινει πλουσιος σε μια εβδομαδα και δεν θα το πουλαγε δεκα κρικοι ενα ταλληρο μεσω ιντερνετ.

Αν θελετε να ασχοληθειτε με αυτα και ειστε ασχετοι,οι πιθανοτητες ειναι να την πατησετε και καλυτερα να παιξετε τα λεφτα σας σε ιντερνετικα καζινο,να το φχαριστηθειτε κιολας..

Αν ειστε σχετικοι,γνωριζετε πολυ καλα τα παραπανω,οποτε δεν χρειαζονται συμβουλες..

 

 Για το αρμπιταζ μπετινγκ που λετε δειχνει ενδιαφερον,αλλα ειναι διαφωτιστικη η παρεμβαση του φιλου παραπανω που ανεφερε την εμπειρια του.

Προφανως οι μπουκηδες γνωριζουν την υπαρξη αυτων των σαιτς και ΠΡΟΦΑΝΕΣΤΑΤΑ εχουν προγραμματα που εντοπιζουν ποτε προσφερεται καποιος αγωνας στο σαιτ τους για αρμπιταζ,σε σχεση με καποιο αλλο σαιτ και εντοπιζουν τους παικτες τους που παιζουν συστηματικα σε αυτα τα παιχνιδια και απλα τους περιοριζουν τα στοιχηματικα ορια.(λογικα θα πρεπει να παιζετε αξιολογα ποσα αν θελετε να εχετε καποιο κερδος με τοσο μικρες αποδοσεις,αρα αν σας περιορισει ο μπουκης τα ορια,οπως εχει απολυτο δικαιωμα,σας κλεινει την πορτα.(αν το κανουν αυτο οι περισσοτεροι μπουκηδες,απλα δεν θα μπορειτε να παιξετε αξιολογα ποσα,αρα αδικα θα πληρωνετε την ΤΣΟΥΧΤΕΡΗ συνδρομη των 70-80 ευρω μηνιαιως στα σχετικο σαιτ που σας δινει στο πιατο τα αρμπιταζ στοιχηματα..

 Μετα ειναι και οι αλλες δυσκολιες.

 Οι "ευκαιριες" κρατανε για λιγα λεπτα (οπως αναφερει ο φιλος) και θα πρεπει μεσα σε αυτα να πονταρετε στα τρια διαφορετικα σαιτς (για τα τρια σημεια)ΠΡΙΝ αλλαξουν οι αποδοσεις,οι οποιες αλλαζουν συχνοτατα..

Αν δηλαδη πονταρετε ενα χιλιαρικο στον ασσο σε ενα σαιτ και πατε στο αλλο για να πονταρετε το ενδεικνυομενο ποσο στο διπλο  και εντωμεταξυ εχει ΑΛΛΑΞΕΙ η αποδοση του διπλου,τοτε τι γινεται?? την πατησατε και πονταρετε ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ πια και στο διπλο,εστω και αν δεν δημιουργειται πια αρμπιταζ ,αλλα πιθανοτητα να χασετε και απο το κεφαλαιο,γιατι δεν μπορειτε να κανετε αλλιως(εχετε ηδη πονταρει το χιλιαρικο στον Ασσο..).

 Δεν αποτρεπω κανεναν να το δοκιμασει,αλλα βλεπω οτι πιθανον να υπαρχουν και προβληματα,γιατι σαν πολυ "σιγουραντζα" δειχνει το ολο σκηνικο..

Quote12.07.2012 18:550 people like thisLike
 

Προφανως αν ηταν ευκολο θα το εκαναν ολοι! Υπαρχουν περιορισμοι και φυσικα πρεπει κανεις να κινηθει γρηγορα για να πιασει τις αποδοσεις που θελει. Το βασικοτερο ειναι οτι θελει κεφαλαιο! Επισης εαν το εισοδημα που προκυπτει δεν δηλωνεται, ειναι και παρανομο. Και πως να δηλωσεις ενα εισοδημα εαν αυτο δεν προκυπτει απο σαιτ που θεωρουνται νομιμα στην Ελλαδα;

Quote13.07.2012 18:070 people like thisLike
 

Με αφορμή το post του GeorgeN που έκανε το bump, δράτομαι της ευκαιρίας να απαντήσω σε κάποια πράγματα που παρατήρησα στο ακριβώς προηγούμενο post, ήτοι αυτό του haros...

 

1) Τα στοιχηματικά όρια των book όταν εμφανίζονται ευκαιρίες arbitrage, συνήθως είναι στο γεγονός συνολικά (για όλους τους παίκτες) και όχι στον παίκτη μεμονωμένα. Τα όρια ανά παίκτη τα γνωρίζεις ήδη από τα terms and conditions όταν γράφεσαι. Ως εκ τούτου, πηγαίνοντας με τα νερά τους και προσέχοντας κάποια πράγματα, το πιο πιθανό είναι να μην σου κλείσει την πόρτα κανένας booker. Π.χ., ποντάρουμε στρογγυλά ποσά που τελειώνουν σε 0 ή 5. Δείχνουμε περισσότερο πως παίζουμε σε μια καλή απόδοση, παρά πως εκμεταλλευόμαστε μια καλή απόδοση...

 

2) Για κάθε γεγονός δεν χρειάζεσαι 3 (ή 5 ή 10) διαφορετικά sites, αναλόγως των πιθανών αποτελεσμάτων. Χρειάζεσαι μόνο 2 - έναν booker και ένα ανταλλακτήριο

 

3) Υπάρχουν πολυυυυ φτηνότερες υπηρεσίες από 70-80 τον μήνα

 

4) Πρώτα παίζεις στον booker να προλάβεις την απόδοση, και μετά στο ανταλλακτήριο. Το ύψος του ποσού που θα αποφασίσεις να παίξεις, εξαρτάται από την ρευστότητα σου, από τα όρια του booker, το βάθος της αγοράς στο ανταλλακτήριο και την κινητικότητα στο ανταλλακτήριο. Για παράδειγμα, δεν θα παίξεις 1000 στο booker, ενώ βλέπεις πως στο ανταλλακτήριο στην απόδοση που θες προσφέρονται μόνο 500, και μάλιστα ενώ αυτά πέφτουν γρήγορα επειδή το ματς αρχίζει σε 1 λεπτό. Δεν πας στα τυφλά "και ότι γίνει με τις αποδόσεις" -πάντα ζυγίζεις τα δεδομένα και κρίνεις αναλόγως. Και αν τύχει παρ' όλα αυτά μέχρι να τοποθετήσεις το δεύτερο στοίχημα οι αποδόσεις να κινηθούν εναντίον σου, τότε μετατρέπεις το μικρό σίγουρο κέρδος σε μικρή σίγουρη ζημία. Κανείς δεν είπε πως είναι ένας κόσμος αγγελικά πλασμένος. Ούτε εύκολος.  Θέλει προσοχή... όπως κάθε σοβαρή προσπάθεια.

Quote14.07.2012 18:400 people like thisLike
 

Ενας φιλος μου που ασχολειται με αρμπιτραζ παρα πολλα χρονια και ειναι εμπειροτατος με ειπε πως πλεον δεν αποτελει ευκαιρια. Χρησιμοποιει μεγαλο κεφαλαιο για να βγαλει αξιολογο κερδος και με δυσκολια πλεον. Πριν απο χρονια ηταν καλη ευκαιρια. Πλεον σε κοβουν πολυ οι bookies, και μπορει το κερδος να ειναι στην πραξη ελαχιστο. Πανε οι καλες εποχες, μου ειπε χαρακτηριστικα.

 

Εγω ασχολουμαι με κατι εντελως διαφορετικο, 100% νομιμο και με διεθνη αναγνωριση τυπου affiliate.

Quote26.10.2013 19:130 people like thisLike
 

Παιδια γεια σας...

 

Επειδη βλεπω οτι καποιοι εχουν αρκετες γνωσεις στο arbitrage,,,θα ηθελα να σας ρωτησω κατι....ανακαλυψα μια εταιρεια που δινει σε καθε καταθεση 150ευρω bonus και σε αφηνει να κανεις arbitrage....οταν  επικοινωνησα μαζι τους γιατι μου φανηκε παραξενο..μου ειπαν οτι εχουν σκοπο να κανουν συνεργατες ολους τους επαγγελματιες παικτες αρκει να μην κανουν αναληψη απο αυτους..!!Εχει καποιος καποια εμπειρια??Η εταιρεια ειναι η sirbobet.com.....https://www.sirbobet.com/help/index.php?id=13..!!Δηλαδη στην ουσια αμα χανεις σε αυτους και κερδιζεις καπου αλλου θα σου δινουν και bonus σε καθε σου καταθεση.....απο οτι καταλαβα εγω...!!!!

Quote02.03.2014 11:350 people like thisLike
 

Πλέον εύκολα σε μπανάρουν για arbitrage οι πιο πολλές εταιρείες...πάει ο καλός καιρός

Quote02.03.2014 11:350 people like thisLike
 

Πλέον εύκολα σε μπανάρουν για arbitrage οι πιο πολλές εταιρείες...πάει ο καλός καιρός

Quote18.05.2016 17:250 people like thisLike
 

YΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΑΡΚΕΤΑ ΜΕΓΑΛΗ ΓΚΑΜΑ BOOKMAKER ΟΠΩς SKYBET, CORALBET, WILLIAMHILL, CASHPOINT, CENTRBET ΚΛΠ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΓΓΡΑΦΗ. ΑΥΤΟ ΠΩς ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΑΙ;

 

 

ΕΓΩ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ: 10BET, 138, 188BET, BET365, BETFAIR, BETONLINE, BETRALLY, BETSSON, CHAMPIONSBET, MERIDIANBET, MYBET, NORDICBET, NOVIBET, PADDYPOWER, PINNACLE, SMARKETS, STOIXIMAN, THEGREEK, WINNER.

 

ΠΟΣΟΤΙΚΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΕΣ, ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΟΜΩΣ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΑΡΚΕΤΕΣ ΕΥΚΑΙΡΕΙΕΣ ΓΙΑΤΙ Η REBEBETTING ΒΡΙΣΚΕΙ ΕΥΚΑΙΡΕΙΕΣ ΚΥΡΙΩΣ ΜΕ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ. ΑΥΤΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΑΙ Η ΟΧΙ; ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ARBITRAGE ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ;

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.