Λογαριασμός
Άρθρα Ειδήσεις Forums Blogs Σελίδες Εργαλεία Μέλη
  •  
 
 
Blog για την προστασία του υπολογιστή στο internet
Quote31.10.2011 17:560 people like thisLike
 

Είμαι ο διαχειριστής του http://computersweb.gr. Το blog μου έχει να κάνει αποκλειστικά και μόνο με τα δωρεάν antivirus και την βοήθεια για την προστασία του χρήστη στο διαδίκτυο από κάθε μορφή ίων κλπ. Είμαι νέος στο χωρο του blogging και είπα να κάνω μια αρχή με ένα χρήσιμο θέμα! Ελπίζω οτι θα αρέσει στους επισκέπτες μου η θεματολογία μου.

Quote01.11.2011 12:480 people like thisLike
 

Πολύ μου αρέσει η ιδέα σου. Ασχολείται με κάτι που ενδιαφέρει τον κόσμο και είναι αρκετά συγκεκριμένο και στοχευμένο. Έτσι είναι πολύ πιο εύκολο να ξεχωρίσεις στο google για τους ιούς, από το να φτιάξεις άλλο ένα τεχνολογικό site. Τώρα αυτό που μένει είναι το πολύ, συνεχόμενο και ανανεούμενο περιεχόμενο. Πάντως από μια μικρή βόλτα που έκανα στο blog σου, μου άρεσε πως ήταν δομημένο. Προσωπικά, μου άρεσε που ήταν απλό και λιτό

 

Αν έχω να παρατηρήσω τίποτα το αρνητικό; Εντύπωση μου προκάλεσε που το όνομα δεν έχει ευθεία σχέση με το θέμα του blog σου. Το όνομα δεν είναι ότι πιο σημαντικό και ούτε πανάκεια για την επιτυχία μιας σελίδας, αλλά δεν παύει να έχει τον ρόλο του στην συνολική επιτυχία. Συνήθως αυτό συμβαίνει επειδή κάποτε κλείσαμε ένα όνομα που μας καλάρεσε και αφού το είχαμε και το πληρώναμε μην πάει και χαμένο...Καλύτερα, να το παρατήσουμε αν δεν μας βγαίνει και ας δώσουμε 10€ το χρόνο ακομα, 2 καφέδες είναι. Είναι κρίμα για το χρόνο που διαθέτουμε να έχουμε άστοχο όνομα. Αν συμφωνείς μαζί μου, έχεις το περιθώριο να το αλλάξεις τώρα που είναι αρχή. Αν ήταν επιλογή σου και πιστεύεις στο όνομα, καλώς, ίσως να έχω και άδικο ότι είναι αταίριαστο

 

Σε κάθε περίπτωση σου εύχομαι ότι καλύτερο και χαίρομαι που ακούω για τέτοιες αξιόλογες προσπάθειες. Καλή επιτυχία!!!

 

Γίνεται να κερδίσεις χρήματα από το Internet, αλλά απαιτεί προσφορά, κόπο και χρόνο...
Quote01.11.2011 14:320 people like thisLike
 

Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια και για τις παρατηρήσεις σου φυσικά!!! Χαίρομαι που σου αρέσει η σελίδα μου. Οσο για το domain name δε μου προκαλεί κανένα ιδιαίτερο προβληματισμό ωστε να το αλλάξω κι ενα θετικό σε αυτό ειναι οτι είναι ήδη PR2.

Quote04.11.2011 02:460 people like thisLike
 

Σπύρο, πολύ το χάρηκα!!! Κατέβασα και το Avast Smile.

Όταν με το καλό "ξεχακάριστεί" για πολλοστή φορά το forwomenonly, χωρίς δεύτερη σκέψη θα περάσω το μπανεράκι σου για τις αναγνώστριες. Πέρα από τα antivirus, αυτό που μου άρεσε ήταν το θέματα για facebook. Θεωρώ πραγματικά χρήσιμο το blog σου και πιστεύω ότι γρήγορα, αν συνεχίσεις βέβαια έτσι, θα ξεχωρίσει ανάμεσα στον ωκεανό των blogs και θα γίνει γνωστό και -γιατί όχι- θα σου αποδώσει και οικονομικό όφελος. Παρατηρήσεις αρνητικές δεν υπάρχουν από μεριάς μου. Καθαρό, απόλυτο, καλοστημένο, "πιασάρικο" αλλά προπαντων ΧΡΗΣΙΜΟ.

Με λίγα λόγια έχει λόγο ύπαρξης.

Quote08.11.2011 09:570 people like thisLike
 

Σας ευχαριστώ πεδία για τα πολύ θετικά σας σχόλια! Τις επόμενες μέρες η σελίδα μου θα πάρει το κανονικό της domain name. Επιστρέφω τις επόμενες μέρες με πολύ πιο χρήσιμα θέματα για τον απλό χρήστη! Wait!!

Quote08.11.2011 10:180 people like thisLike
 

όταν λες το κανονικό της domain name????

Γίνεται να κερδίσεις χρήματα από το Internet, αλλά απαιτεί προσφορά, κόπο και χρόνο...
Quote08.11.2011 14:040 people like thisLike
 

 

Εννοώ οτι το domain name computersweb θα "φυγει" και η σελιδα μου θα παρει το σωστο domain name :)

Quote08.11.2011 18:030 people like thisLike
 

Η σελίδα μου μεταφέρθηκε εδώ http://www.internetsecurity.gr !απο εδώ και στο εξής αυτό θα είναι το κανονικό της domain name!

Quote09.11.2011 02:400 people like thisLike
 

Τώρα μάλιστα, το νέο όνομα σχετικότατο και όμορφο. Μαζί με το υπόλοιπο πακέτο και πολύ δουλειά, σου εύχομαι να ανέβεις στην κορυφή!!!

Γίνεται να κερδίσεις χρήματα από το Internet, αλλά απαιτεί προσφορά, κόπο και χρόνο...
Quote10.11.2011 16:250 people like thisLike
 

Σε ευχαριστώ πολύ!!! Αν θέλει κανείς ανταλλαγή συνδέσμων πείτε μου!! :) :)