Λογαριασμός
Άρθρα Ειδήσεις Forums Blogs Σελίδες Εργαλεία Μέλη
  •  
 
 
Quote24.01.2012 20:180 people like thisLike
 

Καλησπέρα συμφορουμήτες! Σήμερα σας έρχομαι με ένα καλό και ενδιαφέρον (ελπίζω) πρότζεκτ. Θα ήθελα μαζί με κάποιον ή κάποια από εδώ να δοκιμάσουμε τι επιδράσεις θα έχει στο site του μια SEO τακτική που ακολουθώ εδώ και καιρό για όλα τα sites μου. Αυτό που ψάχνω είναι κάποιον με δικό του site που να πληρεί τις παρακάτω προϋποθέσεις:

 

1. Να μην έχει κάνει SEO στο παρελθόν!

2. Να μην είναι subdomain αλλά self-hosted website (δλδ όχι blogspots, wordpress.com sites κλπ).

3. Να μπορεί να γράφει ο ίδιος 3-5 κείμενα την εβδομάδα για το blog/site του :)

 

Αυτό που θα κάνουμε είναι να χτίσουμε ένα δίκτυο από web 2.0 properties λινκς προς το βασικό website. Θα δημιουργήσουμε 20 web 2.0 σελίδες αρχικά. Αυτές θα γίνονται ping από μένα συνεχώς με σκοπό να τις κάνει index ο γούγλης γρήγορα. Στην συνέχεια θα χτίσουμε κάποια λινκς προς αυτές τις σελίδες ώστε να αυξήσουμε την βαρύτητα αυτών των σελίδων. Και συνέχεια θα προχωρήσουμε και σε ένα 2ο tier με web 2.0 σελίδες που θα κάνουν ανάμεικτα links προς το site ή τα προηγούμενα web 2.0 :)

 

Όλα τα λινκς που θα δημιουργούνται (περίπου 1.000 - 2.000 υπολογίζω) θα γίνονται ping καθημερινά μέσω εργαλείων που κάνουν αυτή τη δουλειά ώστε να επιταχύνουμε όσο περισσότερο μπορούμε να τα δει ο γούγλης.

 

Κατά την διάρκεια του όλου πρότζεκτ θα παρακολουθούμε τα αποτελέσματα της κατάταξης!

 

Αυτή είναι μια χιλιοδοκισμένη μέθοδος που αποδίδει τα μέγιστα και είναι αποτέλεσμα εμπειρίας και δοκιμών 2 χρόνων. Αυτό που θέλω όμως να δοκιμάσω είναι επιδρά πάνω σε ένα site που δεν έχει γίνει καθόλου SEO πάνω του προηγουμένως. Το ότι θα επιδράσει θετικά είναι το μόνο σίγουρο απλά δε ξέρω το πόσο!

 

Οπότε αν πληρείτε τις προϋποθέσεις δηλώστε συμμετοχή! Αν δε βρεθεί κάποιος που να ενδιαφέρεται μέχρι τις 10-15 Φεβρουαρίου θα το ξεκινήσω για μένα μαζί με κάποιο niche από τα πολλά που έχω εντωπίσει. Όπως και να έχει με τον έναν ή τον άλλο τρόπο θα γράφω ενημερώσεις εδώ ώστε να δούμε πως αποδίδει η μέθοδός μου!

 

Cu soon!

Quote25.01.2012 19:210 people like thisLike
 

Γεια σου Zapatista, θα μπορούσες να μας πεις μερικά πράγματα παραπάνω για το pinging????

 

Τα ενδιαφερόμενα site θα μπορεί να έχουν όποια θεματολογία θέλουν;;;

 

Ποιο site δεν έχει κάνει seo στο παρελθόν;;; Αν στα άθρα σου βάζεις seo tags και το cms που χρησιμοποιείς κάνει μόνο του κάποιες τέτοιες λειτουργίες, τί γίνεται;;; Επίσης αν έχεις εγγραφεί μέσα από το google webmaster, πάλι το ίδιο ισχύει.....

Γίνεται να κερδίσεις χρήματα από το Internet, αλλά απαιτεί προσφορά, κόπο και χρόνο...
Quote25.01.2012 19:330 people like thisLike
 

Καλησπέρα Δημήτρη,

 

ο όρος pinging σημαίνει πως θα προσπαθούμε να γίνουν index από το Google όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, όσο το δυνατόν πιο πολλά backlinks. Στέλνοντας "σήματα" καπνού μέχρι να... φιλοτιμηθεί. Αλλιώς οι σύνδεσμοί μας θα κάνουν μήνες - χρόνια μέχρι να τους βρει (αν τους βρει!) όλους.

 

Όταν λέω να μην έχει κάνει SEO εννοώ να μην έχει τρέξει κάποια SEO καμπάνια (σε off site SEO αναφέρομαι, δλδ backlinks κλπ) ώστε να μπορώ να δω αποτελέσματα. Γιατί αυτό ουσιαστικά ψάχνω, ένα παρθένο (από άποψη SEO) site για να δούμε πόσο γρήγορα μπορούμε να ανέβουμε! Αυτό είναι το μόνο στατιστικό στοιχείο που μου λείπει αυτή την στιγμή στην πολυδοκιμασμένη στρατηγική μου.

 

Και φυσικά όπως προανέφερα θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθούν και όλοι οι χρήστες του Getpaid την πορεία μας :) Αν δε το καταλάβατε ακόμη...σχεδόν προσφέρω μια δωρεάν προώθηση (με τις 3εις προϋποθέσεις που έθεσα) :P

 

 

ΥΓ: Στον όρο 3 (με τα άρθρα) θα είμαι πολύ αυστηρός! Σε περίπτωση που με παρατήσετε...θα σας παρατήσω :P Το πλάνο πρέπει να εφαρμοστεί κατά γράμμα όσων αφορά τον σχεδιασμό (που είναι εβδομαδιαίος) και την υλοποίηση.