Λογαριασμός
Άρθρα Ειδήσεις Forums Blogs Σελίδες Εργαλεία Μέλη
  •  
 
 
E-shop με Drop Shipping: Τι θα χρειαστώ;
Quote08.10.2014 12:420 people like thisLike
 

Καλημέρα! Είμαι νέα στο φορουμ, και γράφτηκα γιατί άρχισα να ψάχνομαι πολύ με την ιδέα του e-shop μέσω drop shipping. Έχω διαβάσει αρκετά πράγματα, ξέρω ότι το "άθλημα" δεν είναι νέο, και εξυπηρετεί πολύ κόσμο που δεν έχει ένα ικανοποιητικό budget προκειμένου να ξεκινήσει κάτι δικό του.

 

Επειδή μελετάω κυρίως ξένα forum και παρακολουθώ ξένα βιντεάκια σχετικά με το drop shipping, ηθελα να ρωτήσω το (τα) εξής:

 

1) Απ' όσο είδα οι περισσότερες drop shipping εταιρίες χρειάζονται από τον retailer (δλδ από εμένα) να τους δείξω κάτι σαν άδεια εξασκήσεως επαγγέλματος ή κάτι τέτοιο. Το business license απ΄οσο είδα έχει εφαρμογή στην Αμερική αλλά υποθέτω ότι πάλι κάτι θα πρέπει να έχεις. Άρα χρειάζεται να κάνω έναρξη ατομικής επιχείρησης; Και τι συνεπάγεται αυτό; Έξοδα για ΤΕΒΕ, εφορίες κλπ και ένα σωρό φορολογίες που μπορεί τελικά να με ζημιώσουν; Υπάρχει τροπος να το αποφύγει κάποιος αυτό; (Πχ να γίνει έδρα στο εξωτερικό ξερω γω)

 

2) Επειδή δε με ενδιαφέρει να απευθύνομαι αποκλειστικά σε ελληνικό κοινό, αλλά θέλω πιο πολύ να πιάσω το εξωτερικό, χρειάζεται κάποιο βήμα επιπλέον, πέρα του να έχω ένα site γραμμένο στα αγγλικά;

 

3) Είδα πως το πιο "έγκυρο" και υψηλής εκτίμησης directory για drop shippers είναι το  WorldWide Brands. Αξίζει να δώσει κάποιος τα 230-250 ευρώ που ζητάει;

 

4) Τι παίζει με το eBay και τη μέθοδο αυτή; Αν πούμε ότι ξεκινήσω μέσω eBay, πάλι θα χρειαστεί να κάνω έναρξη κλπ κλπ;

 

 

Είχα ξεκινήσει με την ιδέα του να φτιάξω ένα affiliate site , δηλαδή e-shop αλλά μόνο με affiliate products από Amazon και Commission Junction (πάλι απευθυνόμενη στο εξωτερικό), αλλά κατα τύχη έπεσα στον όρο "drop shipping" και μου φάνηκε αρκετά πιο ενδιαφέρον αφού υποθέτω ότι το profit margin θα είναι ελαφρώς (ή και αρκετά) καλύτερο, και ίσως καταφέρω συνδυάζοντας αυτά τα δυο, να κάνω κάτι καλύτερο..

 

Περιμένω τις γνώμες σας! Ευχαριστώ πολύ!

Quote13.10.2014 23:230 people like thisLike
 

Καλησπέρα Olivia,

γενικά σε θέματα που έχουν να κάνουν με τη φορολογία και με την εφορία, καλύτερα είναι να ρωτάμε λογιστή.

 

Αντί του drop shipping που είναι πιο δύσκολο σε απαιτήσεις έχεις σκεφτεί την ιδέα του affiliate marketing? Βέβαια, δεν θα σε καλύψει αν αυτό που κατά κύριο λόγο είχες σκεφτεί ειναι το ebay.

Γίνεται να κερδίσεις χρήματα από το Internet, αλλά απαιτεί προσφορά, κόπο και χρόνο...
Quote15.05.2017 00:000 people like thisLike
 
πολλές πληροφορίες στα ελληνικά σχετικά με το drop shipping μπορείς να βρεις εδώ . https://black-lister.com
είναι σελίδα από Καπίο Dropshipping eBay λογισμικό που αναπτύσσουνε Έλληνες dropshipper άλλα έχει και ελληνικό Dropshipping blog με πολύ υλικό.
Quote26.06.2017 05:150 people like thisLike
 

Θέλετε να έχετε αυξημένες πωλήσεις από τον ιστότοπο ή την εταιρεία σας; Στη συνέχεια σας συνιστώ να χρησιμοποιήσετε το cutezapads.com. Διαφημίζω με χαριτωμένα. Είναι μια καινοτόμος υπηρεσία που χρησιμοποιώ για να ενισχύσω τις πωλήσεις από τον ιστότοπό μου και επίσης να κάνω ppc. Το Cutezapads είναι μία από τις καλύτερες εναλλακτικές λύσεις google adwords. Χρησιμοποιώ cutezapads για να αυξήσω το εισόδημά μου για την ιστοσελίδα μου e-commence. Σας συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε cutezapads για να αυξήσετε τα έσοδα και τα κέρδη από τον ιστοχώρο ή την εταιρεία σας και επίσης να κάνετε ppc. Χρησιμοποιήστε τον κωδικό κουπονιού CU32477NXSLK για να πάρετε μια έκπτωση 40%. https://www.cutezapads.com/advertisers