Λογαριασμός
Άρθρα Ειδήσεις Forums Blogs Σελίδες Εργαλεία Μέλη
  •  
 
 
Quote04.03.2011 23:310 people like thisLike
 

to kalutero ptc site gia emena einai kainourio edw kai 1 mina peripou kai dite posa members exei kai posa lefta exei plirosei :) http://www.getbuxtoday.com/?ref=exploticon

deite tis pliromes mou apo auto to site :)

fnbxwn.jpg

Quote05.03.2011 19:560 people like thisLike
 

Τα ptc έχουν αναφερθεί από το Getpaid.gr ως μη σοβαρός τρόπος να λάβει κανείς χρήματα από το Internet, καθώς έχουμε κάνει λόγο για τα πυραμιδοειδή στοιχεία που περιέχουν. Δεν είναι τυχαίο, λοιπόν, πως τα περισσότερα ptc καταλήγουν σε scams. Το μόνο που αξίζει να κάνει κανείς να κλικάρει για πλάκα, να το δει σαν παιχνίδι και να λάβει κάποια cents. Μη δίνετε χρήματα για ενοικιάσεις refs και αναβαθμίσεις συνδρομών.

 

Ο χώρος εδώ υπάρχει για να λέτε την άποψή σας και να συζητάτε ελεύθερα για τα ptc. Αλλά, Το Getpaid.gr σας προειδοποιεί πως δεν φέρνει καμία ευθύνη για όσα αναγράφονται από τους χρήστες και πως τα ptc δεν είναι σοβαρός τρόπος να εκμεταλλευτεί κανείς το διαδίκτυο.

 

Υπάρχουν δεκάδες πραγματικοί τρόποι να το κάνετε. Διαβάστε τα άρθρα του Getpaid.gr για να τους ανακαλύψετε!

 

Quote09.03.2011 22:140 people like thisLike
 

Με όλο το σεβασμό νιώθω πως δεν μπορώ να μιλήσω ελεύθερα για ptc εδω Δημήτρη.Οπότε από μεριά μου δεν θα ξαναναφερθώ σε αυτά..δεν είμαι αφελής να περιμένω να πλουτίσω από ptc ούτε έχω δωσεί χρήματα..αλλά για τον χαβαλέ δεν είναι κακό να ασχοληθεί κανείς.Για εμένα προσωπικά η διαδικασία να μπαίνω και να βλέπω καθημερινά κάποια κέρδη,να νοικιάζω ρέφεραλς να τους διαχειρίζομαι κρατώντας στατιστικά μου αρέσει..δεν είναι δημιουργικό βέβαια από την άποψη οτι κάνεις κάτι χρήσιμο για τον κόσμο όπως το να κάνεις ένα ενδιαφέρον site.Bέβαια  και πολλοί άλλοι τρόποι να βγάλει κανείς χρήματα ενδέχεται να μην είναι δημιουργικοί με την ίδια έννοια..

Quote10.03.2011 01:160 people like thisLike
 

Ελεύθερος είσαι να πεις ότι θες, όπως και κάθε μέλος εδώ. Ο λόγος που ανέβηκε το post από το getpaid δεν είναι για να φιμώσει κανένα. Όπως από κανένα δεν ζητήθηκε να σταματήσει να μιλάει για τα ptc ή το να λέει τη γνώμη του. Εξάλλου από το ίδιο το getpaid έχει ανοιχτεί σχετική ενότητα.

 

Απλά θεωρώ πως είναι ευνόητοι οι λόγοι για του οποίους αναφέρουμε συχνά αυτά που αναφέρουμε. Υπάρχει κόσμος που δεν γνωρίζει και θα μπορούσε να κινδυνεύσει ή το λιγότερο να συνδυάσει το ιντερνετικό κέρδος με αυτά και μόνο τα σχήματα.

 

Υπάρχουν και οι ευκολόπιστοι. Εγώ για αυτούς νιώθω άσχημα όταν δεν ξέρουν τι ακριβώς συμβαίνει και υπεύθυνος. Νιώθω ως υποχρέωσή μου να τους ενημερώσω για την άποψη που έχω εγώ. Από εκεί και πέρα είναι υπεύθυνοι για τον εαυτό τους. Και στον γκρεμό να θέλουν να πέσουν, να τους σταματήσω δεν μπορώ.

 

Αυτό είναι όλο... φαίνεται κάπως διαφορετικά;

Γίνεται να κερδίσεις χρήματα από το Internet, αλλά απαιτεί προσφορά, κόπο και χρόνο...