Λογαριασμός
Άρθρα Ειδήσεις Forums Blogs Σελίδες Εργαλεία Μέλη
  •  
 
 
Quote15.10.2014 09:150 people like thisLike
 

Καλησπέρα σας, είμαι νέο μέλος στο getpaid.gr

 

Είμαι κάτοχος του http://visualmeditation.co

 

Η ιστοσελίδα αφορά προσωπική ανάπτυξη, επιστήμη και βίντεο διαλογισμού/αυτοβοήθειας. Ήθελα να σας ρωτήσω πως μπορώ να βρω affiliate programs που να έχουν σχέση με παρόμοια θέματα (γενικότερα πως βρίσκουμε κάποιο θέμα σχετικό με την ιστοσελίδα που έχουμε) και τι ισχύει όσον αφορά στη φορολογία.

 

Ευχαριστώ :)

Quote16.10.2014 09:430 people like thisLike
 

Καλημέρα, καλώς ήρθατε:

 

Συγχαρητήρια για την όμορφη σελίδα σας και το πρωτότυπο περιεχόμενο. Παρατήρησα επίσης πως κάποια από τα video σας είναι δημοφιλή. Έτσι αν δεν το έχετε κάνει εξετάστε το ενδεχόμενο να λαμβάνετε χρήματα από διαφημίσεις σχετικά με αυτά τα video. (δες περισσότερα σε αυτό το topic)

 

Όσον αφορά τη φορολογία, είναι ένα ευαίσθητο θέμα που δύσκολα θα πάρετε ασφαλείς απαντήσεις δημόσια. Παρόλα αυτά μπορείτε να πάρετε απόψεις και ιδέες εδώ.

 

Στο εξωτερικό με ψάξιμο, ίσως να υπάρχει κάτι σχετικό. Τώρα για affiliate προγράμματα ελληνικά, μάλλον είναι δύσκολο να βρείτε κάτι τόσο σχετικό. Εκτός αν σε χρηστικά άρθρα, ταιριάζει η αναφορά ιδεών που έχουν σχέση με άλλα προϊόντα και υπηρεσίες.

 

Ένα καλό παράδειγμα είναι τα βιβλία, όπως έχω περιγράψει στο άρθρο (Προώθηση βιβλίου: Affiliate επιλογής παντός καιρού)

 

Με τον ίδιο τρόπο π.χ. θα μπορούσατε να αναφέρεστε σε διάφορα αξεσουάρ που έχουν να κάνουν με όλα αυτά και βρίσκονται σε διάφορα eshops που προσφέρουν προμήθειες.

 

Φροντίστε, όμως, η πληροφορία και το προϊόν να είναι πραγματικά χρηστικό και χρήσιμο, γιατί διαφορετικά κινδυνεύετε να υποβαθμίσετε την ποιότητα της σελίδας σας και την εμπιστοσύνη του κοινού σας.

Γίνεται να κερδίσεις χρήματα από το Internet, αλλά απαιτεί προσφορά, κόπο και χρόνο...
Quote16.10.2014 10:140 people like thisLike
 

Ευχαριστώ για την απάντησή σας και να αναφέρω τα συγχαρητήρια με τη σειρά μου για τις χρήσιμες πληροφορίες που προσφέρει το getpaid.gr, μέχρι πρότινος δεν το γνώριζα.

 

Ενεργοποιήσαμε μόλις σήμερα τα ads στο Youtube :)

 

Απ' ότι έχω μάθει δεν υπάρχει θέμα όταν τα έσοδα είναι μικρά με το AdSense. Φυσικά εάν ανέβουν θα προτρέξουμε στις απαραίτητες διαδικασίες.

 

Οπότε προτείνετε να κάνω έρευνα για ξένα affiliate programs? Μπορείτε να δώσετε κάποια links που θεωρείται αξιόπιστα;

 

 

Ευχαριστώ,

 

Γιώργος

Quote18.10.2014 09:020 people like thisLike
 

Ως ξένο affiliate network δες το cj.com.

Γίνεται να κερδίσεις χρήματα από το Internet, αλλά απαιτεί προσφορά, κόπο και χρόνο...
Quote18.10.2014 16:380 people like thisLike
 

Thanks!