Λογαριασμός
Άρθρα Ειδήσεις Forums Blogs Σελίδες Εργαλεία Μέλη
  •  
 
 
IzoCard - Προσφορές, Εκπτώσεις, Επιστροφή Μετρητών
Quote02.12.2012 17:100 people like thisLike
 

 

Μετρητά με 3 απλά βήματα.

"izocardhowitworks"

Για καταστήματα online

Μόλις εγγραφήτε το σύστημα σας δίνει ένα μοναδικό αριθμό εγγραφής για να μπορούμε να ανιχνεύουμε  ποιά καταστήματα έχετε επισκευθεί.

Ψαξτε να βρείτε το κατάστημα που σας ενδιαφέρει.

ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΩ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΘΕΛΩ: Η izocard international είναι συνεργάτης με περισσότερα απο 75,000 online καταστήματα σε όλο τον κόσμο.Προσπαθούμε να προσθέτουμε καθημερινός καινούργια καταστήματα που πιστεύουμε ότι ενδιαφέρουν την Ελληνική και Κυπριακή αγορά.Εαν ψωνίζετε απο κάποιο κατάστημα που δεν το έχουμε στην ιστοσελίδα μας παρακαλω επικοινωνίστε μαζί μας για να προσπαθήσουμε να το προσθέσουμε.

Μολις βρείτε το κατάστημα που θέλετε να ψωνίσετε κάνετε κλικ στον σύνδεσμο "Πήγαινε στο κατάστημα".

Με αυτό τον τρόπο καταγράφεται η μετάβαση σας στο κατάστημα  έγινε μέσω της izocard.Ψωνίστε  κανονίκα όπως συνηθίζεται να κάνετε.

Το κατάστημα συνεργάτης μας, μας ενημερώνει όταν γίνει κάποια αγορά και μας πλήρώνει προμήθεια βάση της συμφωνίας που έχουμε μαζι του. Μόλις το κατάστημα μας πληρώσει σας πιστώνουμε τα χρήματα στον λογαριάσμο σας στην izocard.Ζητήστε ανάληψη για να σας στείλουμε τα χρήματα στον τραπεζικό σας λογαριασμο η στον λογαριασμό σας στην paypal.

Από εδώ και στο εξής κάνετε τις αγορές σας διεκδικώντας μετρήτα.


Εγγραφήτε τώρα.

 

Υ.Γ. Τα παραπάνω τα βρήκα μέσα στο site της εταιρείας. Οι μυημένοι στο affiliate θα δείτε πως ήδη υπάρχουν τα link από τις γνωστές μας εταιρείες. Το καλό είναι πως υπάρχουν και από άλλες στις οποίες είτε δε γνωρίζαμε, είτε απλά παίρναμε την έκπτωση. Το τι είδους εταιρεία είναι θα φανεί στο μέλλον. Εγώ πάντως γράφτηκα. Αν θέλετε γραφτείτε και σεις στην izocard.