Λογαριασμός
Άρθρα Ειδήσεις Forums Blogs Σελίδες Εργαλεία Μέλη
  •  
 
 
Quote19.06.2011 16:270 people like thisLike
 

Γεια σε ολους, ελπίζω να είστε καλά και έχετε κέρδη είτε λίγα είτε πολλά , γιατί έτσι θα μου δώσετε κίνητρο να ασχόληθώ σοβαρά με το διαδύκτιο και για οικονομικούς λόγους κι όχι μόνο για ψυχαγωγικούς.

 

Βρήκα αυτό το σάιτ ενδιαφέρον κι αποφάσισα να κάνω εγγραφή και να συστηθώ εδώ. Απώτερος σκοπός μου φυσικά είναι το οικονομικό κέρδος αλλά προκειμένου να το πετύχω αυτό  θέλω να γνωρίσω εδώ ανθρώπους και να πάρω γνώσεις πάνω στις στρατηγικές που θα βάλουν ένα χαρτζηλίκι στην τσέπη μου. Είμαι εντελώς έξω από αυτό το θεμα, μόλις πριν 2 μέρες έμαθα για niche marketing, surveys, email marketing etc... Κι ακόμα δεν έχω καταλάβει τι είναι. Γι' αρχή έχω κάποιες ερωτήσεις:

 

 

 

1)Πρώτα απ' όλα, δεν είμαι ούτε σχεδιαστής ούτε μεταφραστής για να γίνω freelancer.

 

2)Επίσης, δεν καλή διατύπωση του λόγου , ούτε γνωρίζω αρκετά πράγματα για κάποιο αντικείμενο που είναι εμπορικό και δεν έχει κορεστεί ακόμα, έτσι ώστε να δημιουργήσω δικό μου μπλογκ ή σάιτ.

 

3) Υπάρχουν τρόποι να βγάλω λεφτά χωρίς ικανότητες για freelancing, χωρίς μπλογκ ή σάιτ και χωρίς χρηματικό κεφάλαιο έναρξης;

 

4) Οσον αφορά τις surveys και τα ερωτηματολόγια,  υπάρχουν κάποιες προϋποθέσεις που πρέπει να πληρεί κάποιος για να μπορεί να συμμετέχει σ' αυτά και να πληρώνεται γι' αυτό. Μπορείτε να μου αναφέρετε για παράδειγμα 1-2 κριτήρια με τα οποία σε δέχοναι ή σε απορρίπτουν; Επίσης, οι έρευνες αυτές στέλνονται ως λινκ στο μαιλ, σε καθημερινή βάση ή μερικές φορές;

 

 

 

 

Ευχαριστώ εκ των προτέρων...