Λογαριασμός
Άρθρα Ειδήσεις Forums Blogs Σελίδες Εργαλεία Μέλη
  •  
 
 
Quote11.12.2010 12:510 people like thisLike
 

Υπάρχουν κάποια sites (λέγονται PTC -Paid To Click-) τα οποία σε πληρώνουν να βλέπεις διαφημίσεις. Οι διαφημιστές χρησιμοποιούν τα PTC για να προωθήσουν τα προϊόντα τους και αυτά με τη σειρά τους πληρώνουν τους χρήστες τους για να δουν την διαφήμιση. Έτσι όλοι είναι κερδισμένοι..

Το μεγαλύτερο σε επισκεψιμότητα τέτοιο site είναι το Neobux.com. Δίνει καθημερινά 4 μόνιμες διαφημίσεις και πολλές έξτρα κατά την διάρκεια της ημέρας. Πληρώνει $0,01 για κάθε διαφήμιση που βλέπεις.

Θα μου πεις σιγά ρε φίλε 4 διαφημίσεις επί $0,01 η κάθε μια μας κάνει $0,04 την ημέρα.. σιγά τα λεφτά. Ναι δεν διαφωνώ. Εδώ βρίσκεται όμως όλη η μαγεία των PTC. Αυτά τα sites εκτός από τα λεφτά που σε πληρώνουν για τις διαφημίσεις που θα δεις, σου δίνουν και την δυνατότητα να ενοικιάσεις κάποιους ανθρώπους(referrals) να βλέπουν διαφημίσεις για σένα. Αν νοικιάσεις 100 τέτοιους, και αυτοί βλέπουν κάθε μέρα 4 διαφημίσεις αμέσως αμέσως γίνεται 4 επί $0,01 επί 100 = $4 δολάρια την ημέρα :) καθόλου άσχημα.. δεν νομίζεις?   Σκέψου να νοικιάσεις περισσότερους :)

Τι θα χρειαστείτε:

1. Έναν λογαριασμό στο PayPal.com για να σας πληρώνουν
2. Προαιρετικά έναν τραπεζικό λογαριασμό για να πάρετε τα λεφτά σας στο χέρι
3. Να γραφτείτε στο μεγαλύτερο PTC του κόσμου (με έδρα την Πορτογαλία),   http://www.neobux.com/?r=lilytsvetkova Tongue out JOIN now!!!

 

Quote15.12.2010 13:030 people like thisLike
 

Γεια σου Λιλυ, καλώς ήρθες στη παρέα μας.

 

Έχει γραφτεί άρθρο για τα ptc και έχουνε αναφερθεί πολλά μέλη στο θέμα. Δεν ξέρω αν έχεις ρίξει καμια ματια..

 

Από έκεί και πέρα η γνώμη μου είναι αρνητική για αυτά τα σχήματα. Είναι κάποια που πληρώνουν, αλλά που δεν πληρώνουν και άλλα που καταρρέουν αφού πρώτα πλήρωναν για μικρό ή μεγάλο διάστημα.

Η πυραμιδοποίησή τους δεν είναι κάτι το θετικό, αντίθετα κρύβει κινδύνούς ειδικά στη περίπτωση που θες να βάλεις χρήματα για να νοικιάσεις refs.

 

Αν θες έχω τη διάθεση να το συζητήσουμε διαξοδικά και πάλι, αφού άνοιξες νέο θέμα.

 

 

Και πάλι καλώς ήρθες...

Γίνεται να κερδίσεις χρήματα από το Internet, αλλά απαιτεί προσφορά, κόπο και χρόνο...