Λογαριασμός
Άρθρα Ειδήσεις Forums Blogs Σελίδες Εργαλεία Μέλη
  •  
 
 
SITE ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΚΑΘΕ DOWNLOAD
Quote18.05.2010 13:360 people like thisLike
 

Έχω διαβάσει το άρθρο του real-e-money σχετικά με αυτά τα site και έχω κάποια ερωτήματα. Έκανα εγγραφή στο sharecash και ανέβασα κάποια αρχεία μου. Πώς μπορώ να ξέρω όμως ότι σε περίπτωση που κάποιος κατεβάσει ένα αρχείο μου θα πληρωθώ??? Και ποιός μου λέει οτι δεν θα με πληρώνουν ένα στα δέκα?

 

Επίσης, απο ότι είδα για να κατεβάσει κάποιος ένα αρχείο απο το εν λόγω site πρέπει να κάνει εγγραφή και να πληρώσει. Στις μέρες μας όμως στο διαδύκτιο υπάρχουν τα πάντα! Υπάρχουν πολλοί που πληρώνουν για να κατεβάσουν ένα οποιοδήποτε αρχείο? Και τέλος ξέρει κανείς τί είδους αρχεία έχουν πιο πολύ ζήτηση?

 

Ευχαριστώ 

Quote18.05.2010 19:470 people like thisLike
 

Αν το αρχείο σου κατέβει με τη σωστή διαδικασία θα πληρωθείς. Το αν σε πληρώνουν ένα στα 10 είναι θέμα της εταιρείας. Αν είναι σωστοί στα δίνουν όλα αν όχι σου κόβουν μερικά. Ποιός σου λέει πως η ΔΕΗ δεν σε χρεώνει παραπάνω χωρίς να το καταλαβαίνεις; Όλα είναι θέμα της εταιρείας. Δοκιμάζεις και αν σε καλύπτει συνεχίζεις. Πάντως απ'την εμπειρία μου το sharecash πληρώνει κανονικά.

 

Δεν πληρώνεις εγγραφή για να κατεβάσεις αρχεία απ'το sharecash. Απλώς πρέπει να συμπληρώσεις μια φόρμα ή να γραφτείς σε ένα site κτλ και είναι δωρεάν. Γι'αυτό δίνει και τόσα πολλά για κάθε download.

 

Εγώ κυρίως χρησιμοποιώ ebooks με τρόπους για online χρήματα και αποδίδουν πολύ καλά. Τώρα εσύ μπορείς να ανεβάζεις οτιδήποτε έχεις που πιστεύεις πως κάποιος μπορεί να θέλει να κατεβάσει.

Quote19.05.2010 09:410 people like thisLike
 

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες σου real-e-money! Στο θέμα των ebooks φαντάζομαι πως δεν γράφεις εσύ ο ίδιος βιβλία απλά βάζεις το link απο κάποιο site που κατεβάζουν ebooks και εσύ απλά πληρώνεσαι για το download. Σωστά? 

Quote19.05.2010 10:040 people like thisLike
 

 

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες σου real-e-money! Στο θέμα των ebooks φαντάζομαι πως δεν γράφεις εσύ ο ίδιος βιβλία απλά βάζεις το link απο κάποιο site που κατεβάζουν ebooks και εσύ απλά πληρώνεσαι για το download. Σωστά? 

 Δε βάζω το link από κάποιο site. Κατεβάζω πρώτα τα ebooks όπου τα βρίσκω, τα ανεβάζω σε πακέτα των 10-15 βιβλίων (για να είναι πιο δελεαστικό) στα sites όπως το sharecash και μετά προωθώ τα links που μου δίνουν τα sites.

 

Τα δικά μου βιβλία συνήθως τα πουλάω και όταν θεωρώ πως έχω πουλήσει αρκετά τα ανεβάζω σε τέτοια site και τα δίνω δωρεάν.

 

Πάντως αν δεν νιώθεις ικανοποιημένος με το sharecash και γενικώς με τα download sites που ζητούν απ'τον κόσμο να συμπληρώνει φόρμες για να κατεβάσει τα αρχεία μπορείς να γραφτείς και στο uploading και στο freak. Θα έχεις περισσότερα downloads αλλά θα κερδίζεις λιγότερα για κάθε download.

Quote25.05.2010 22:130 people like thisLike
 

1. Απο το sharecash εχει πληρωθεί κανεις?

 

2. Ποσο περιπου δίνει προμήθεια?

 

3. Ανάλογα sites που να εχετε πληρωθεί? κ τα θετικά - αρνητικά τους?

Quote29.06.2010 14:560 people like thisLike
 

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΡΟΤΗΝΩ ΚΑΤΙ

ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΑ ΛΙΝΚ ΠΟΥ

ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΑ

 

Quote29.06.2010 17:120 people like thisLike
 

 

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΡΟΤΗΝΩ ΚΑΤΙ

ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΑ ΛΙΝΚ ΠΟΥ

ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΑ

 

τώρα μπερδεύτηκα δεν ξέρω τι ζητάς...

Γίνεται να κερδίσεις χρήματα από το Internet, αλλά απαιτεί προσφορά, κόπο και χρόνο...
Quote29.06.2010 21:490 people like thisLike
 

ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΡΩ ΑΤΟΜΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ DOWNLOAD