Λογαριασμός
Άρθρα Ειδήσεις Forums Blogs Σελίδες Εργαλεία Μέλη
  •  
 
 
Web server με Ελληνική υποστήριξη
Quote21.01.2012 20:400 people like thisLike
 

Γεία σας...

 

θα ήθελα την γνώμη σας αν ξέρετε ποιοί είναι οι καλύτεροι Ελληνικοί web servers για φιλοξενία σιτε με απεριόριστο χώρο, ή με Ελληνική υποστήριξη τουλάχιστον,γιατι σκέφτομε να αλλάξώ hosting. Αν ξέρει κανείς η βοήθεια του θα μου είναι πολύ χρήσιμη. Να προσθέθω να είναι γρήγορος επίσης.

Ευχαριστω....

Quote24.01.2012 04:180 people like thisLike
 

Φίλε αν θες κοίταξε αυτό το άρθρο για τη tophost . Είναι καλή ελληνική εταιρία με καλό support και γρήγορη στο φόρτωμα της σελίδας. Εγώ προτείνω σε όλους το πακέτο που είναι unlimited και στοιχίζει 5.90 το μήνα. Με αυτό μπορείς να εγκαταστήσεις και wordpress,joomla,drupal κτλ.

 

Αν θες υπάρχουν αρκετές εταιρίες πολύ φθηνά όμως είτε θα είναι αργές στο φόρτωμα είτε θα σου έχουν banwidth περιορισμούς. Ακόμη κοίταξε και τη cretaforce.gr η οποία είναι και αυτή εξαιρετική!

http://543radio.com ελληνική έντεχνη μουσική. http://linkygr.blogspot.com . http://greekpcblog.com
Quote24.01.2012 23:250 people like thisLike
 

Ευχαριστώ πολύ για την απαντηση σου φίλε demiscy και εγώ λιγο που το έχω ψάξει για tophost βλέπω σαν καλύτερα.

Quote25.01.2012 19:280 people like thisLike
 

Εγώ αυτές που έχω ως πιο γνωστές και αναφέρω και στα άρθρα του Getpaid, είναι οι 2 που έχουν και affiliate πρόγραμμα. Πρόκειται για τις Cityhost και Tophost

 

 

Γενικότερα, όμως, ακούω πως αυτά που προσφέρουν οι ξένες εταιρείες είναι πιο ποιοτικά από άποψη αξιοπιστίας και τιμής. Οπότε, δεν έχω κάνει ποτέ χρήση ελληνικής υπηρεσίας. Αν υπάρχει κάποιος που να τις έχει δοκιμάσει ας μας πει. Από γνωστούς, έχω ακούσει ότι σε ελληνικα hosting είχαν περισσότερα προβλήματα από χακαρίσμαστα κτλ. κτλ. Το βασικό τους πλεονέκτημα είναι ότι συνεννοείσαι άμεσα με τους Έλληνες. Με τα ξένα θα έχεις λιγότερα προβλήματα, αλλά αν σου κάτσει κάτι βαρύ, άντε να βρεις άκρη. Μου έχει τύχει.....

Γίνεται να κερδίσεις χρήματα από το Internet, αλλά απαιτεί προσφορά, κόπο και χρόνο...
Quote25.01.2012 20:220 people like thisLike
 

Το πρόβλημα με τα μεγάλα ξένα είναι πως hostaroun 1.000.000 sites στον ίδιο server. Εταιρίες όπως godaddy, dreamhost, bluehost κλπ από άποψη ποιότητας είναι πάρα πολύ χαμηλές! Άσε που οι server τους είναι στο hong kong κλπ με απότελεσμα τα πολύ μεγάλα pings για ελληνικά sites. Από ελληνικές δεν έχω χρησιμοποιήσει κάποια γιατί χρησιμοποιώ την δική μας εταιρία. Αν θέλεις στείλε μου μήνυμα ο server είναι dedicated με cpanel και whmcs για το billing στημένος σε CentOS λειτουργικό.

Quote26.01.2012 14:460 people like thisLike
 

Δημήτρη για ενα περιορισμένο μπάζετ καλύτερα ένας ελληνικός web server. Από τους μεγάλους παίχτες του εξωτερικού όπως godaddy, 3cows, ipage κτλ. δεν έχω μείνει καθόλου ευχαριστημένος. είναι πολύ αργοί στη φόρτωση. ειδικά αν έχεις βάση. το greekpcblog.com είναι σε wordpress στη ipage και καθυστερεί πολύ στη φόρτωση και περιμένω πως και πως να τελειώσει το συμβόλαιο μου για να πάω στη tophost. Αυτά του εξωτερικού είναι καλά όμως για τα πρώτα σου βήματα. δηλ. αν θες να μάθεις πως να στήσεις μια απλή ιστοσελίδα με λίγη html,css και js τότε ένας host με 2-3 ευρώ τον μήνα είναι καλά να κλείσεις σε ένα εξωτερικού. Αν ομως θες ταχύτητα και κάποιο cms τότε καλύτερα να δώσει 6-7 ευρώ και να έχεις αξιοπιστία.

 

Από τους ελληνικούς τώρα tophost είναι πολύ καλή όπως και η cretaforce όμως αυτή κάνει παιχνίδι με τους μεγάλους παίχτες και δεν έχει χρόνο για ένα "μικρο". Η cityhost καλή είναι όμως τη φοβάμαι γιατί αν πάρει αρκετούς πελάτες με το φθηνό της πακέτο ίσως αρχίσει να καθυστερεί στο φόρτωμα.

 

Zapatista για δώσε πληροφορίες! ισως να μπορούμε να σου στείλουμε κανένα πελάτη. εταιρία έχεις;

http://543radio.com ελληνική έντεχνη μουσική. http://linkygr.blogspot.com . http://greekpcblog.com
Quote27.01.2012 10:320 people like thisLike
 

Πάντως παιδιά εγώ με το πακέτο που έχω από ξένο, που δεν είναι το πιο φθηνό είμαι πολύ ικανοποιημένος. Απλά κάποια στιγμή που αντιμετώπισα κάποιο πρόβλημα, πέρασε ένας μήνας για να βρω λύση. Με δεδομένο ότι δουλεύω το dolphin, που δυστυχώς είναι πολύ βαρύ, αν ήμουν σε ελληνική εταιρεία κλάφτα. Τι να την κάνω την άμεση υποστήριξη.... Άσε χώρια τα χακαρίσματα, που ο Νο1 παράγοντας είναι το hosting.

 

Από την άλλη, ναι, αν πρόκειται για ένα μικρό site με πολύ μικρή κίνηση, ίσως οι ελληνικές εταιρείες να είναι η προτιμότερη λύση. Οπότε δε διαφωνώ μαζί σας.

Γίνεται να κερδίσεις χρήματα από το Internet, αλλά απαιτεί προσφορά, κόπο και χρόνο...
Quote27.01.2012 18:380 people like thisLike
 

Τι ΔΕΝ προσέχουμε σε έναν host:

 

- Αν είναι Έλληνας / Τούρκος / Ολλανδός / USA :)

- Αν είναι ο φτηνότερος (εκτός και αν θέλετε να φιλοξενήσετε sites της πλάκας, γιατί αν την πάθετε την ζημιά σίγουρα μετά δε θα σας νοιάζουν τα 30-50 ευρώ παραπάνω το χρόνο!)

 

Τι προσέχουμε:

 

- Που βρίσκονται οι σερβερς του host (αν θέλετε να στήσετε κυρίως ελληνικά sites τότε η Ευρώπη για τους servers είναι μονόδρομος)

- Πόσα sites έχουν οι σερβερς τους

- Ποια τα χαρακτηριστικά του μηχανήματος

- Αν είναι χωρισμένος σε VPS τότε μείνετε μακριά!

- Αν είναι managed ή Dedicated (αν είναι Managed ούτε που να το σκέφτεστε)

- Το mod_security να είναι ενεργοποιημένο! Αυτό κάνει τον server immune σε SQL injection attacks που είναι και ο Νο1 τρόπος να σας φάνε το website. Έχετε υπόψιν πως οι περισσότερες μεγάλες εταιρίες ΔΕ το χρησιμοποιούν γιατί είναι λίγο μπελαλίδικο.

- Τι λειτουργικό τρέχουν (Linux και πάλι λίνουξ)

 

Εντωπίστε sites που φιλοξενούνται στην εταιρία και περιηγηθείτε σε αυτά, κάντε τα ping κλπ και δείτε αν έχουν προβλήματα.

Quote06.02.2012 08:440 people like thisLike
 

Παιδια θα με συγχωρήσετε αλλά εγώ ΔΕΝ είμαι ευχαριστημένη από την Tophost... 5 hacking σε ενα μήνα και ενα εικοσιπεντάρι την φορά για να επαναφέρουν το site... νομίζω είναι to mutch!!

Quote10.02.2012 15:590 people like thisLike
 

Εγώ όταν έμπλεξα με ένα πρόβλημα με τον server του εξωτερικού, άργησα, αλλά μου βρήκαν λύση και δεν πλήρωσα σεντ...

Γίνεται να κερδίσεις χρήματα από το Internet, αλλά απαιτεί προσφορά, κόπο και χρόνο...
Quote27.02.2012 17:040 people like thisLike
 

Με 2 ευρώ το μήνα μπορώ να σας προσφέρω hosting στην Ευρώπη με 6 GB χώρο, 65 GB μηνιαίο traffic και 1 Add–on domain. Καθημερινο backup και απόλυτος επαγγελματισμός.

Quote13.09.2012 12:440 people like thisLike
 

Αν η κίνηση σου ανέβει πολύ, αυτό που λένε για 2 και 3€ το μήνα δεν φτάνει. Κάποια στιγμή σου λέει ότι χρησιμοποιείς πόρους από το Server περισσότερο από ένα ποσοστό και το site σου αργό και συνεχώς crashάρει...

 

Εγώ θα επέλεγα ευρωπαϊκό Server, αλλά γνωρίζοντας πως το Dolphin είναι κάπως περίεργο δεν έχω βρει κάτι που να προτείνεται από Ευρώπη.

Γίνεται να κερδίσεις χρήματα από το Internet, αλλά απαιτεί προσφορά, κόπο και χρόνο...
Quote01.02.2017 14:040 people like thisLike
 

Για κοιταξε λιγο εδω.. http://www.hellas-web.gr/... μπορει αν σε διαφερει