Λογαριασμός
Άρθρα Ειδήσεις Forums Blogs Σελίδες Εργαλεία Μέλη
  •  
 
 
Quote19.07.2011 22:480 people like thisLike
 

Ελπίζω να το έβαλα στην σωστή κατηγορία και να μην υπάρχει παρόμοιο θέμα γιατί δεν έψαξα πολύ. Αναζητώντας λοιπόν διάφορες δουλειές μέσω internet, πριν λίγες μέρες έπεσε το μάτι μου στον όρο drop shipping. Εγώ τουλάχιστον δεν το ήξερα. Αν κατάλαβα καλά δημιουργείς ένα eshop διαφημίζεις τα προιόντα κάποιας εταιρίας χωρίς να τα έχεις αγοράσει. Αν κάνεις πώληση εκείνη αναλαμβάνουν να τα στείλουν. Μου φάνηκε ενδιαφέρον αφού δεν χρειάζεσαι κεφάλαιο και δεν έχεις τίποτα να χάσεις εκτός από τον χρόνο σου. Ερωτήσεις

 

1. Μαγαζί στο ebay ανοίγεις εύκολα? τώρα προσπαθώ να δω πως γίνεται. Υποθέτω θα λένε ξεκάθαρα τις προμήθειες κλπ

2. Εταιρίες drop shipping είναι εύκολο να βρεις? Γιατί πιστεύω θα υπάρχουν κι εκεί απάτες να τους στέλνεις τα λεφτά κι άντε γεια

3. Θα πρέπει να κοιτάξω κάτι άλλο? Υπάρχει καμιά άλλη παγίδα? Θέματα τελωνείου μεταφορικών κλπ. Δηλαδή εγώ είμαι ελλάδα-η εταιρία σουηδία και ο πελάτης αυστραλία, ή άλλος πελάτης τουρκία- γαλλία. Πως γίνεται να πληρώνουν όλοι το ίδιο.

 

Δεν ξέρω τι άλλο να σας ρωτήσω γιατί είναι μόλις λίγες μέρες που το είδα και δεν έχω προλάβει να το ψάξω. Ούτε ξέρω αν αξίζει τον κόπο να ασχοληθείς. Πάντως καλοδεχούμενη κάθε δυνατή βοήθεια.

 

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ο λογαριασμός αυξάνει με το zeekler www.ergasianet.com
Quote25.07.2011 12:450 people like thisLike
 

Από ότι ξέρω το amazon για παράδειγμα σου δίνει προμήθειες για πράγματα άλλων που πουλάς. Το ίδιο συμβαίνει και με το Lulu που είναι για βιβλία ή το zazzle που είναι για t-shirts. Γενικά, υπάρχουν τέτοιες επιλογές.

 

Από εκεί και πέρα δεν ξέρω τι ακριβώς διάβασες και για ποια εταιρεία. Αν έχεις κάτι συγκεκριμένο αναάφερέ το για να  το δούμε και εμείς. Γιατί πάντα δεν αποκλείεται να υπάρχουν και οι απατεωνιές στον χώρο.

 

Δεν βρίσκω το λόγο που εσύ θα πρέπει να πληρώσεις για κάτι. Το λογικό σε αυτές τις περιπτώσεις είναι εσύ να λαμβάνεις απλά την προμήθεια σου χωρίς να έχεις καμία μεσολάβηση με την πληρωμή και το προϊόν.

Γίνεται να κερδίσεις χρήματα από το Internet, αλλά απαιτεί προσφορά, κόπο και χρόνο...
Quote23.08.2011 21:090 people like thisLike
 

sos,,, sos..... Cry. Όσο ψάχνω τόσο περισσότερα βρίσκω και μάλλον μπερδεύομαι περισσότερο. Δημήτρη ειλικρινά θέλω τη βοήθειά σου όπως πάντα. ΄΄Οπως και κάθε μέλους εννοείται. Μου είχε γράψει κάποια στιγμή ένας καλός κύριος αλλά ούτε που τον είχα ευχαριστήσει άργησα να το δω.  Βασικά θέλω να ρωτήσω πολλά για το drop shipping και πολλά γενικά για δουλειές μέσω internet. Ελπίζω να μην μπερδέψω τα θέματα.  Πως να αρχίσω.... Λοιπόν για να μπορείς να έχεις οποιοδήποτε είδος εισοδήματος από ιντερνετ πρέπει να έχεις site - blog - eshop σωστά? Το blog και το site γίνεται και δωρεάν. Αλλά θέλει πολύ δουλειά για να στηθεί και αρκετό χρόνο για να σου αποφέρει οποιοδήποτε κέρδος. σωστά? Εγώ λοιπόν για την ώρα είμαι ένα άτομο που το παλεύω η κακομοίρα. Προσπαθώ να φτιάξω Blog. To οποίο βεβαίως δεν είναι και τραγικό να στηθεί αλλά θέλει κι αυτό τον χρόνο του. Λεφτά για διαφημίσεις και για επαγγελματία δεν θέλω να χαλάσω για την ώρα. Θα μου πείτε τι θες επιτέλους κορίτσι μου. Για κάποιον λοιπόν σαν εμένα μήπως είναι καλή ιδέα το drop shipping? To οποίο είναι λίγος καιρός που το βρήκα. Στην αρχή μου φάνηκε απλό, αλλά τελικά μάλλον δεν είναι. Αν κάποιος ξέρει λεπτομέρειες κι αν άξίζει να ασχοληθεί κανείς ας μας πει. Να τα πω με τη σειρά τι χρειάζεται να κάνεις αν έχω καταλάβει καλά.

1. Ανοίγεις ένα eshop στο ebay --> πρέπει να έχω επαγγελματικό ΑΦΜ ή μπορώ και σαν ιδιώτης?

2. Για να πληρώνεσαι από ebay λογικά είναι με paypal? Δεν το έχω δει αναλυτικά αυτό

3. Όταν γίνεται μια πώληση το ebay κρατάει προμήθεια. Υποθέτω τα λέει αυτά κάπου αναλυτικά

 

Έχω ανοίξει λοιπόν το eshop στο ebay. Πρέπει τώρα να βρω τα προιόντα. Κάπου διάβασα ότι η εταιρία world wide brands  είναι πιστοποιημένη από το ebay για drop shipping.

Από εδώ και πέρα ψιλομπερδεύομαι λίγο

 

οκ έχω ανοίξει το μαγαζί

 

1. Για να πάρω τον κατάλογο της εταιρίας πρέπει να δώσω περίπου 200 ευρώ δεν θυμάμαι καλά.

2. Βάζω εγώ ένα προιόν. Τι τιμή πρέπει να το βάλω ώστε να υπολογίσω την προμήθεια του ebay και κάπου διάβασα ότι σου κρατάει και η paypal.

3. Ο πελάτης θα βλέπει εμένα. Μου στέλνει τα χρήματα κι εγώ τα στέλνω στην εταιρία. Αν μου τα φάνε και δεν του στείλουν το προιόν τι γίνεται? Κυνηγάνε εμένα?

4. Ο πελάτης πως θα με βρίσκει στο ebay πρέπει να κάνω διαφήμιση ή έτσι κι αλλιώς θα με βγάζει στους πωλητές?

 

Γενικά είναι πολλά ακόμα. Δημήτρη αφού γράφεις τόσο ωραία αν γνωρίζεις το θέμα καλό θα ήταν να γράψεις ένα άρθρο πολύ αναλυτικό. Πιστεύω είναι ένας τρόπος να ασχοληθεί κανείς. Συγνώμη για το μεγάλο ποστ κι αν σας κούρασα.

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ο λογαριασμός αυξάνει με το zeekler www.ergasianet.com
Quote01.09.2011 10:070 people like thisLike
 

Πολύ ωραίο το θέμα που άνοιξες για το drop shipping. Εχω σκοπό κάποια στιγμή να γράψω άρθρο πάνω σε αυτό, αλλά πρέπει να το ψάξω καλά.

 

Γενικά στη λογική του μοιάζει  με το affiliate marketing. Δεν χρειαζεται να έχεις αποθήκη προϊόντων και απλά προωθείς στην ουσία το προϊόν μέσω ενός eshop ή μέσα από site δημοπρασιών και παίρνεις ποσοστό από τις πωλήσεις. Διάβασα και εγώ κάποια πράγματα στην αρχή για αυτό, αλλά το affiliate marketing μου φάνηκε αρκετά πιο ασφαλές και απλό, οπότε δεν μπήκα πιο βαθιά. Στη μια περίπτωση βγάζεις το ποσοστό σου από αυτό που καταγράφει το affiliate network και το όνομά σου δεν φαίνεται πουθενά, ενώ στην άλλη βάζεις μπροστά το όνομά σου σαν πωλητής και παίρνεις τη διαφορά μεταξύ χονδρική και λιανικής.

 

Φαντάζομαι ότι αν θες να είσαι νόμιμη, στην περίπτωση του dropspipping, αφού είσαι εσύ αυτός που πουλά, άσχετα αν δεν έχεις το προϊόν στην αποθήκη σου, πρέπει να έχεις κάνει έναρξη επιχείρησης. Το πόσο καλα θα σου κάνει η εταιρεία την αποστολή δεν περνάει απο το χέρι σου, αλλά απέναντι στον πελάτη έχεις εσύ την ευθύνη.

 

Θα επανέθλθω πάλι για να απαντήσω στα ερωτήματά σου, αλλά θέλω να το ψάξω περισσότερο... Γενικά είναι μια ωραία ιδέα, αλλά θέλει σοβαρή δουλειά και δεν είναι τόσο απλό όσο φαίνεται. Πρέπει να δεις πως διαμορφώνονται οι τιμές π.χ. μπορεί να χρειαζεται να αγοράζεις ποσότητες μεγάλες για να πετύχεις εκπτώσεις κτλ.

 

Πάντως μια βιαστείς να δώσεις πουθενά λεφτά, γιατί μου φαίνεται περίεργο που κάποιος ζητάει λεφτα για ένα κατάλογο

 

Λοιπόν, θα επανέλθω Γιούλη....

Γίνεται να κερδίσεις χρήματα από το Internet, αλλά απαιτεί προσφορά, κόπο και χρόνο...
Quote11.10.2011 11:240 people like thisLike
 

http://www.buildanichestore.com/

http://www.worldwidebrands.com/

http://www.getima.org

 

Δες αυτά τα λινκ, μελέτησε τα και βγάλε συμπεράσματα.

Ποτέ δεν πρέπει να κάνεις πράγματα που μπορείς να πληρώσεις κάποιον άλλο να κάνει για σένα. Smile

Quote12.10.2011 01:240 people like thisLike
 

Να σου πω κάτι, είδα βιαστικά τα site που παρουσιάζεις και δεν μου άρεσαν τα παχιά τα λόγια τα μεγάλα. Δεν έχω ασχοληθεί με το θέμα του drop shiping. Να είναι καλά η Γιούλη που το ανέδειξε γιατί είναι πολύ ενδιαφέρον σαν θέμα. Σε γενικές γραμμές έχω διαβάσει πως οι εταιρείες που διαφημίζονται περισσότερο δεν δίνουν τόσο καλές εκπτώσεις τελικά και πως αποτελούν νέους μεσάζοντες. Το θέμα είναι να βρει κανεις μεμονομένους προμηθευτές που να το κάνουν αυτό, ώστε οι τιμές αγοράς να είναι ακόμα καλύτερες.

 

Αυτά στα πολύ γρήγορα, γιατί δεν το έχω ψάξει ιδιαίτερα το θέμα. Θα ήθελες να μας πεις περισσότερα Τάκη μιας και παρουσίασες αυτές τις σελίδες;

Γίνεται να κερδίσεις χρήματα από το Internet, αλλά απαιτεί προσφορά, κόπο και χρόνο...
Quote16.10.2011 11:450 people like thisLike
 

@Δημήτρη

Το Online marketing είναι τεράστιο θέμα που δεν μπορεί να αναλυθεί σε μερικά ποστ. Υπάρχουν χιλιάδες βιβλία και καθημερινά γράφονται περισσότερα. Τα λινκ αυτά είναι μια καλή αρχή για όποιον θέλει να ασχοληθεί με το αντικείμενο, και να πουλάει προϊόντα άλλων. Η ανεύρεση του σωστού μονοπατιού στο βουνό είναι ζωτικής σημασίας για τον ορειβάτη.....

Quote21.10.2011 08:250 people like thisLike
 

εεε....Τάκη, από την μια άκρη ως την άλλη υπάρχει και το μέτρο. Μεταξύ της παρουσίασης 3 λινκ και της συγγραφής ολόκληρου βιβλίου εδώ, υπάρχουν και ενδιάμεσοι δρόμοι...Tongue out

Γίνεται να κερδίσεις χρήματα από το Internet, αλλά απαιτεί προσφορά, κόπο και χρόνο...
Quote12.11.2016 04:370 people like thisLike
 

Ένα πολύ καλό εργαλείο για DropShipping στο ebay ειναι το
www.webtipster.info

eBay DropShipping Tool
Το εχουνε δημιουργησει Ελληνες και το βελτιώνουνε συνεχώς.
εχουν και ομαδα Dropshipping υποστηριξης στο Facebook