Λογαριασμός
Άρθρα Ειδήσεις Forums Blogs Σελίδες Εργαλεία Μέλη
  •  
 
 
dwrean.net - Ποιος είπε ότι το τζάμπα πέθανε;
Quote06.01.2015 23:510 people like thisLike
 

Το dwrean.net δημιουργήθηκε με μεράκι και αγάπη για τους υπολογιστές και κυρίως για να σας κάνουμε την ζωή ποιο εύκολη, ''ψαρεύοντας'' δωρεάν προγράμματα και παιχνίδια από το χαώδες διαδίκτυο, κατηγοριοποιώντας τα ώστε να μην χρειαστεί να αναλώνετε το χρόνο σας ψάχνοντάς τα!!

Καθημερινώς ανανεώνεται η λίστα των κατηγοριών μας με διάφορα καλούδια που πιστεύουμε θα σας είναι χρήσιμα για οτιδήποτε και αν κάνετε!!

Στο διαδίκτυο υπάρχουν πολλά και χρήσιμα freeware προγράμματα, αντάξια και πολλές φορές καλύτερα από ομοειδή τους, στα οποία χρειάζεται να βάλετε βαθιά το χέρι στην τσέπη. Εμείς προσπαθούμε για το αντίθετο!! Οτιδήποτε κατεβάζετε από αυτό το site είναι 100% νόμιμο και δωρεάν!!!

 

Θελω τις γνώμες σας....

Quote09.01.2015 11:440 people like thisLike
 

Χρόνια Πολλά και καλώς ήρθες στο Getpaid.gr Κυριάκο.

 

Συγχαρητήρια για το Site σου. Ξέρεις, βλέπω πολύ συμπαθητικά την ιδέα σου, γιατί και εμένα μου αρέσει η ιδέα να προσφέρεται κάτι αφιλοκερδώς στο κοινό. Προτιμώ να διαβάσουν 1000 άτομα κάποιο άρθρο μου και να βγάλω μερικά € από διαφημίσεις, παρά να πουλήσω την ιδέα μου σε μεμονωμένα άτομα. Όπως επίσης μου αρέσει το 100% νόμιμο και δωρεάν.

 

Βέβαια, που και που βλέπω να αναρτώνται και posts με προϊόντα επί πληρωμή. Εξέτασε αν με αυτό διακινδυνεύεις να "χαλάσεις" το concept του site σου.

 

Δεν ξέρω πόσο μεγάλη επισκεψιμότητα λαμβάνεις. Αν είναι σημαντική, θα σου έλεγα να δοκιμάσεις να εκμεταλλευτείς κάποια άρθρα σου. Ακόμα και δωρεάν λογισμικό, μπορεί να οδηγήσει σε affiliate προμήθειες, όταν υπάρχει κάποια αναβάθμιση. Η μαζί με το δωρεάν προϊόν, να προτείνεις και κάτι καλύτερο που υπάρχει επί πληρωμή. Ειδικά, σε άρθρα όπου παρουσιάζεις προϊόντα, άνετα θα μπορούσες να περιλαμβάνεις affiliate links, σε ελληνικά ηλεκτρονικά καταστήματα.

 

Σε γενικές γραμμές, μου αρέσει η ιδέα της σελίδας σου και θεωρώ πως αν υπάρχει μεγάλη επισκεψιμότητα, υπάρχουν περιθώρια να την αξιοποιήσεις καλύτερα οικονομικά.

Γίνεται να κερδίσεις χρήματα από το Internet, αλλά απαιτεί προσφορά, κόπο και χρόνο...
Quote09.01.2015 13:150 people like thisLike
 

Καλησπέρα Δημήτρη,

Είπες ότι είδες άρθρα που αναφέρονται σε λογισμικό επί πληρωμή, μπορείς να μου πεις ποια είναι αυτά;

Εκτός απο λογισμικό και παιχνίδια, έχουμε και στήλη με τεχνολογικά νέα, εκεί αν παρουσιάζουμε κάποιο προιον, είναι φυσιολογικό να είναι επί πληρωμή αφού είναι στη στήλη τεχνολογικά νέα.

Quote09.01.2015 13:281 people like thisLike
 

α, οκ ίσως είδα αυτό. Απλά ως παρατήρηση επαναλαμβάνω πως αν τα τεχνολογικά νέα συμμετέχουν σε μεγάλο βαθμό στο μείγμα του περιεχομένου, μπορεί να αλλοιωθεί το concept του site. Εσύ, ως δημιουργός της προσπάθειας ξέρεις καλύτερα που στοχεύεις και θα πάρεις τις κατάλληλες αποφάσεις.

Γίνεται να κερδίσεις χρήματα από το Internet, αλλά απαιτεί προσφορά, κόπο και χρόνο...
Quote09.01.2015 20:250 people like thisLike
 

Αυτό που λες το σκέφτηκα, το αν θα παραμείνω μόνο σε δωρεάν εφαρμογές και δεν επεκταθώ και σε άλλους τομείς της τεχνολογίας.  Αποφάσισα να επεκταθώ σε τεχνολογικά νέα. Όχι όμως να υπερκαλύπτουν την βασική θεματολογία μου. Ίσως αυτό το τετραήμερο να είναι λίγο περισσότερα τε τεχνολογικά νέα, λόγω της έκθεσης CES 2015 που διοργανώνεται στο λας βέγκας.

Quote16.01.2015 12:040 people like thisLike
 

Πολυ καλη ιδεα για site! αν και το ολο layout μου φαινεται αρκετα βαρυ ! βεβαια αυτο ειναι προσωπικη γνωμη Smile

Quote03.02.2015 20:520 people like thisLike
 

Καλησπέρα φίλε μου, τι εννοείς βαρύ;; Δεν φορτώνει γρήγορα το site;;; Σου φαίνονται πολλά αυτά που βλέπεις στην σελίδα;

Εκτός από τις απαραίτητες διαφημίσεις ότι άλλο υπάρχει είναι σημαντικό για το site. Τι είναι αυτό που βλέπεις και λες ότι ειναι βαρυ;

Quote10.02.2015 15:500 people like thisLike
 

Θέλω να πω πως το site έχει πολύ πληροφορία στην πρώτη σελίδα !