Λογαριασμός
Άρθρα Ειδήσεις Forums Blogs Σελίδες Εργαλεία Μέλη
  •  
 
 
Quote30.11.2011 13:590 people like thisLike
 

Σήμερα σας παρουσιάζω τη πρώτη μου προσπάθεια σε blogging και wordpress! Έφτιαξα το Greek PC Blog το οποίο θα περιέχει οδηγούς γραμμένους από μένα (και 1-2 φίλους στο μέλλον) για διάφορα θέματα που αφορούν τους Η/Υ. Τη ιδέα για το blog την είχα μετά από ένα format σε υπολογιστή φίλου και τις πολλές ώρες ψαξίματος στο διαδίκτυο για οδηγούς εγκατάστασης διάφορων προγραμμάτων. Παραδείγματα τέτοια είναι πως να εγκαταστήσεις java, tomcat, ubuntu 11.10 σε dual boot κ.α

http://543radio.com ελληνική έντεχνη μουσική. http://linkygr.blogspot.com . http://greekpcblog.com
Quote30.11.2011 17:270 people like thisLike
 

Συγχαρητήρια για την ιδέα σας και την προσπάθειά σας!

 

Αρκετά απλό και ευανάγνωστο το blog σας. Ο μόνος μου προβληματισμός έγκειται στο ότι μιλάμε για ένα θέμα που παίζει πολύ στο νετ. Ήταν από τα πρώτα θέματα των blogs όταν αυτά δημιουργήθηκαν, επειδή οι μόνοι που έγραφαν τότε στα blogs ήταν οι πορομένοι με τους υπολογιστές.

 

Αυτό μου λέει πως μάλλον πρέπει να υπάρχει πολύ έντονος ανταγωνισμός στα θέματα που ανεβάζετε. Οπότε χρειάζετε πολύ καλή δουλειά για να μπορέσετε να ξεχωρίσετε. Σας το εύχομαι από τη καρδία μου.

Γίνεται να κερδίσεις χρήματα από το Internet, αλλά απαιτεί προσφορά, κόπο και χρόνο...
Quote01.12.2011 17:540 people like thisLike
 

Καλή αρχή!Δεν ξέρω τα blog που υπάρχουν με το ίδιο θέμα πόσο ενημερωμένα είναι..Η τεχνολογία προχωράει,κάτι που γράφτηκε πρίν χρόνια και αφέθηκε δεν καλύπτει σήμερα!πιστεύω θα πάει καλα!

Quote01.12.2011 22:400 people like thisLike
 

Ευχαριστώ και τους δυο σας για τα καλά λόγια!

 

Δημήτρη σίγουρα είναι ένα δύσκολο εγχείρημα...όπως ότι κάνεις πλέον στο web...όμως βρήκα ή μάλλον δεν βρήκα :) αρκετούς οδηγούς ενημερωμένους για διάφορα θέματα που αφορούν τους υπολογιστές στα ελληνικά.

http://543radio.com ελληνική έντεχνη μουσική. http://linkygr.blogspot.com . http://greekpcblog.com
Quote02.12.2011 01:480 people like thisLike
 

Ναι, δεν αμφιβάλω ότι μπορείς να κάνεις καλή δουλειά...

 

Όταν λέω πως τέτοιου τύπου blog είναι από τα πρώτα που βγήκαν, δεν εννοώ πως γράφτηκε ότι γράφτηκε και τέλος. Οπότε τι άλλο να γράψεις... Η πληροφορική και οι νέες τεχνολογίες συνεχώς εξελίσσονται και όντως κάτι που γράφτηκε προ δεκαετίας μόνο για την ιστορία έχει σήμερα αξία.

 

Απλά, σημαίνει πως τέτοιες σελίδες πλέον είναι πάρα πολλές καθιερωμένες και θα είναι δύσκλο να τις ανταγωνιστείς.

 

Οπότε θέλει πολύ προσπάθεια για να ξεχωρίσεις. Γενικά σε αυτές τις περιπτώσεις είμαι υπερ της εξειδίκευσης για να μπορεσεις να βγεις στην επιφάνεια.

 

Παρόλα αυτά, με πολύ και σωστή δουλειά πιστεύω στην επιτυχία σας.

Γίνεται να κερδίσεις χρήματα από το Internet, αλλά απαιτεί προσφορά, κόπο και χρόνο...