Λογαριασμός
Άρθρα Ειδήσεις Forums Blogs Σελίδες Εργαλεία Μέλη
  •  
 
 
http://greek-deals.blogspot.com
Quote18.10.2011 23:300 people like thisLike
 

Παίδες πολύ πολύ πρόχειρα έστησα ένα blog που έχω μέσα ότι αποδεδειγμένα μου έχει αποφέρει κάτι ως τώρα από τις άλλες μου δραστηριότητες...

 

http://greek-deals.blogspot.com

Quote19.10.2011 10:110 people like thisLike
 

Φώτη αυτό που έχω παρατηρήσει είναι ότι ασχολείσαι με 2 αντικείμενα. Εγώ στη θέση σου θα επικεντρωνόμουν σε ένα τελικά. Δεν είναι απαραίτητο ότι όταν βάζεις περισσότερα παίρνεις και περισσότερα, γιατί χάνεις την ταυτότητα του και το σπάσιμο δυνάμεων δεν σε βοηθάει για να προχωρήσεις.

 

Μάλλον ξεκίνησες με τη λογική, θέλω να βγάλω λεφτά από το affiliate markting. Αρα τι θα κάνω; Θα προωθώ affiliate ποργράματα; Συνήθως αυτά με τι έχουν να κάνουν; Με προσφορές. Επίσης, μπορώ να γράφω κόσμο στα affiliate networks, άρα θα μιλάω για τρόπους που μπορεί να βγάλει χρήματα από το internet. Προσωπική μου άποψη είναι πως αν θελουμε να βγάλουμε σημαντικά ποσά και διατηρήσιμα θα πρέπει να έχουμε άλλη αφετηρία.

 

Είναι ευχάριστο πως η σελίδα σου πάντως έχει απόδοση. Εγώ πιστεύω πως αν επικεντρωνόσουν σε ένα αντικείμενο, ακόμα και στο να μιλας για deals, ή ειδικότερα γράφοντας για ένα θέμα, και ας χτυπούσες 1 ή 2 affiliate προγράμματα, θα ήταν ακόμα καλύτερα. Πάντα να τα κοιτάς τα πράγματα από την πλευρά του αναγνώστη σου.

 

Πάντως έχω πει, ότι χαίρομαι να βλέπω μέλη να δημιουργούν sites, blogs κτλ. Σε αντίθεση με αυτούς που γράφονται σε ένα ptc και νομίζουν ότι θα  γίνουν πλούσιοι.

Γίνεται να κερδίσεις χρήματα από το Internet, αλλά απαιτεί προσφορά, κόπο και χρόνο...