Λογαριασμός
Άρθρα Ειδήσεις Forums Blogs Σελίδες Εργαλεία Μέλη
  •  
 
 
http://prwtagwnisteszwhs.blogspot.com/
Quote09.09.2011 14:470 people like thisLike
 

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ...ΕΚΑΝΑ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΩ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ BLOG ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΩ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΠΟΤΕ ΜΕ ΑΥΤΑ[ΤΗΝ ΙΔΕΑ MOΥ ΤΗΝ ''ΚΟΛΗΣΕ''ΤΟ GETPAID.GR'']...TO BLOG ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΜΟΛΙΣ ΧΤΕΣ..ΜΕ ΒΑΣΙΚΗ ΙΔΕΑ ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ  ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΞΩ... ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΟΥ ΘΑ ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΕΙ ΚΟΣΜΟ,ΠΑΝΤΩΣ ΕΜΕΝΑ ΜΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ

Quote14.09.2011 10:490 people like thisLike
 

Γεια σου jeny, καλώς ήρθες στο Getpaid.gr

 

Συγχαρητήρια για τη δημιουργία του blog σου. Να σου πω την αλήθεια δεν έχω καταλάβει ακριβώς το concept. Βλέποντας κάποια από τα post σου, είδα ενδιαφέροντες διάφορες αναρτήσεις από άλλα γνωστά blogs. Δεν ξέρω αν αυτός είναι ο τρόπος που θες να το συνεχίσεις ή θες να να βάζεις και δικό σου περιεχόμενο. Γενικά εγώ είμαι υπέρ του δεύτερου και κάποιες φορές να χρησιμοποιείς το δεύτερο. Γενικά το google δεν προωθεί σελίδες που κάνουν copy-paste από άλλες σελίδες.

 

Μου άρεσε η εμφάνιση του blog κατά τα άλλα.   Θα ήθελα να μας εξηγήσεις λίγο καλύτερα το concept. Δηλαδή τι υλικό ακριβώς πρόκειται να ανεβάζεις..

Γίνεται να κερδίσεις χρήματα από το Internet, αλλά απαιτεί προσφορά, κόπο και χρόνο...