Λογαριασμός
Άρθρα Ειδήσεις Forums Blogs Σελίδες Εργαλεία Μέλη
  •  
 
 
Quote21.10.2010 16:510 people like thisLike
 

καλησπέρα σε όλους.

Ασχολούμαι με τα PTC για ένα σχετικά μικρό διάστημα. Αρχικά, γράφτηκα στο Neobux

και στην συνέχεια στο Onbux.

Χωρίς να επενδύσω καθόλου χρήματα κατάφερα σε 3 μήνες να έχω 25 και 15 referrals αντίστοιχα. Χρήματα δεν έβαλα στην τσέπη μου αλλά τα
επανεπένδυσα στους ίδιους και έμαθα τα βασικά για τα PTC sites.


Άρχισα να ψάχνω για άλλα αντίστοιχα sites και βρήκα το Ifbux.com που εκείνη την στιγμή έκανε προεγγραφές για Pioneers.
Λοιπόν, στις 25/09 γράφτηκα. Το site άρχισε να λειτουργεί στις 27/09 και επεκτείνεται με πολύ γοργούς ρυθμούς. Σε περίπου 20 ημέρες λειτουργίας του έχει 35.450 μέλη και ανεβαίνει. Σε αυτές τις 20 ημέρες έχω εισπράξει $15.55 και έχω στην άκρη $26.50 για επανεπένδυση.

Αν ασχολείστε με το PTC αξίζει να του ρίξετε μια ματιά.

Έχει άμεσες πληρωμές με AlertPay και PayPal, με ελάχιστη πληρωμή τα $4 και απεριόριστα direct referrals .

Και αν αποφασισετε να ασχοληθείτε, θα ήταν χαρά μου να γίνετε  direct referrals σε εμένα.

matsy1

Επειδή είμαι Premium member με την εγγραφή σας σαν δικό μου direct referral θα πάρετε αυτόματα ένα bonus των $ 0.25.

Το ifbux.com δίνει στα απλά members 4 click των $ 0.01 και  για τα επιπλέον 0.001 ενώ για τα κλικς από referrals δίνει 0.005.

Για τα premium members δίνει 9 click των $ 0.01 και  για τα επιπλέον 0.001 ενώ για τα κλικς από referrals δίνει 0.01.

Καλή επιτυχία.

Quote21.10.2010 19:080 people like thisLike
 

Γεια σου Ματθαίε. Λες πως δεν έχει επενδύσει χρήματα και πως δουλεύεις μόνο με refs. Το ότι είσαι premium δεν σημαίνει αυτόματα πως έχει επενδύσει χρήματα;

 

Προσοχή, λοιπόν. Επαναλαμβάνω για άλλη μια φορά την άποψη μου πως στα ptc είσαι ασφαλής μόνο αν επιλέξεις να λαμβάνεις χρήματα και ποτέ να μην δίνεις. Αναβαθμίσεις λογαριασμών ενοικιάσεις κτλ μπορούν να προκαλέσουν ζημιά και το πιθανότερο είναι να τη προκαλέσουν.Αυτό είναι κάτι που οι περισσότεροι από εσάς θα το δείτε στη πορεία. Ο χρόνος θα δείξει αν σε αυτό που υποστηρίζω έχω δίκιο ή όχι. Ο καθένα έχει την κρίση να αποφασίσει για τον εαυτό τού.

 

Πολύ προσοχή καλέ μας φίλε και καλώς ήρθες στο getpaid.

 

Γίνεται να κερδίσεις χρήματα από το Internet, αλλά απαιτεί προσφορά, κόπο και χρόνο...
Quote21.10.2010 21:080 people like thisLike
 

Καλησπέρα Δημήτριε,

στην παρουσίαση είπα ότι δεν επένδυσα χρήματα σε κανένα από τα δύο πρώτα sites ( neobux, onbux) κι απλώς τα χρησιμοποίησα για την εμπειρία.

Στο ifbux όμως που παρουσιάζω, φυσικά και επένδυσα, αφού άλλωστε αναφέρω ρητά ότι είμαι και premium. Για να γίνω premium έπρεπε να πληρώσω $69,50 και για να ενοικιάσω referrals, ώστε να αξίζει η επένδυσή μου, χρειάστηκαν άλλα $16.00 (για ενοικίαση 50 referrals), οπότε συνολικά έβαλα $86.00. Από αυτά έχω πάρει πίσω σε cash $15.50 και υπάρχουν ακόμα διαθέσιμα $29.45 τα οποία αφήνω για επανεπένδυση. Καθημερινά έχω μέση απόδοση $3.25 και έχω φτάσει τους 110 refferals.

Οπότε συμφέρει γιατί σε 20 ημέρες, από τώρα, θα έχω πάρει πίσω το κεφάλαιό μου και έχω και τους referrals πληρωμένους για άλλες 20 ημέρες.

Αυτή είναι η στρατηγική που ανέπτυξα και πιστεύω ότι αποδίδει λόγω του ενθουσιασμού που υπάρχει για το νέο site και της μεγάλης προσέλευσης.

Καλό σου βράδυ,

Ματθαίος

Quote21.10.2010 21:210 people like thisLike
 

με συγχωρείς Ματθαίες αν δεν κατάλαβα καλά τι έκανες... Για τα 2 πρώτα όπως καταλαβαίνεις και από μόνος σου δεν έβαλες λεφτά και δεν κινδυνεύεις να χάσεις λεφτά. Για τα άλλα 2 παίζεις με τη φωτιά, όπως παίζει ο καθένα που δίνει λεφτά σε Ptc. Δεν υπάρχει πραγματική επένδυση που να σου δίνει τέτοια απόδοση από το τίποτα και αυτό θα πρέπει να σε προβληματίσει

Γίνεται να κερδίσεις χρήματα από το Internet, αλλά απαιτεί προσφορά, κόπο και χρόνο...