Λογαριασμός
Άρθρα Ειδήσεις Forums Blogs Σελίδες Εργαλεία Μέλη
  •  
 
 
Quote05.02.2012 16:390 people like thisLike
 

καλησπέρα, μόλις άνοιξα ένα λογαριασμό στο paypal, ο λογαριασμός που άνοιξα είναι premier..με αυτόν εκτός απο αγορές στο internet μπορώ και να δέχομαι ποσά? δεν έχω κάνει ακόμα add καμιά κάρτα, ήθελα πρώτα να ρωτήσω τι προτείνεται? για χρεωστική πάντα! Πειραιώς ή Άλφα? ή κάποια άλλη? ευχαριστω.

Quote05.02.2012 18:260 people like thisLike
 

Εγώ με Πειραιώς δεν έχω πρόβλημα.  H πειραιώς μέσα από το ebanking σου δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσεις εικονική πιστωτική, προπληρωμένη.

Γίνεται να κερδίσεις χρήματα από το Internet, αλλά απαιτεί προσφορά, κόπο και χρόνο...
Quote05.02.2012 21:040 people like thisLike
 

για πειραιώς εχω ακούσει τα καλύτερα μαζι με το e-banking που εχει, μαλλον για εκει είμαι. ευχαρίστω!

Quote05.02.2012 23:020 people like thisLike
 

για πειραιώς από το 2005 και μετά δεν είχα κανένα πρόβλημα ποτέ...

το πιο βολικό e-banking ( και έχω 5 κατ'εμέ )

+ η υπηρεσία "ΛΕΦΤΑ ΣΤΟ ΛΕΠΤΟ" online κατάθεση

Quote06.02.2012 19:210 people like thisLike
 

Κι εγώ Πειραιώς χρησιμοποιώ και μπορώ να πω πως είμαι πολύ ικανοποιημένος, εκτός από το ότι καθυστερούν απίστευτα να σου περάσουν τα χρήματα από συναλλαγματική επιταγή (από Adsense). Για πρώτη (και τελευταία) φορά πήγα να την καταθέσω σε αυτούς πριν από 15 μέρες και ακόμη δεν μου τα έχουν βάλει ως διαθέσιμα!

 

Το πλεονέκτημά της με τις άλλες τράπεζες είναι πως δε θα σου τρώει λεφτά όταν καταθέτεις στην χρεωστική σου, αφού θα χρησιμοποιείς την κάρτα αναλήψεων για αυτή τη δουλειά.

Quote07.02.2012 14:020 people like thisLike
 

τελικά πήγα και έβγαλα μια χρεωστική Πειραιώς..και μόλις πήγα να την κάνω add στο paypal που έβγαλε το εξής μνμ:

 

" This credit card has been denied by the bank that issued your credit card. For details on why your card was denied, please contact your credit card issuer's customer service department. Or, you may want to try adding a different credit card. "

 

μήπως επειδή δεν έχει λεφτά μέσα η κάρτα? για να γίνει verified? αλλα κανονικά πιστεύω στο add της κάρτας δεν έπρεπε να είχα πρόβλημα, αν πήγαινα να κάνω verified και δεν είχα κάποιο πόσο μέσα, νομίζω 1,5 - με2 ευρώ για να μου επιβεβαιώσει την κάρτα τότε ναι. τώρα δεν ξέρω γιατί μόλις πάω να κάνω add την κάρτα! θα πάω στην τράπεζα να ξαναρωτήσω.

είναι πάντως ενεργοποιημένη κανονικά η κάρτα το τσέκαρα στο ΑΤΜ.

κάτι άλλο, ο λογαριασμος που άνοιξα στο paypal είναι premier με αυτόν τον λογαριασμό μπορώ να δέχομαι και ποσά κανονικά έτσι δεν είναι?


Quote07.02.2012 18:250 people like thisLike
 

Δοκίμασε αύριο το πρωί και θα είναι όλα οκ. Θέλει μερικές ώρες από την ώρα που την έβγαλες για να στην δεχτεί η PP. Επίσης έχε και 2-3 ευρώ μέσα γιατί θα χρειαστεί η επιβεβαίωση.

Quote07.02.2012 20:340 people like thisLike
 

άντε να δούμε!Smile παιδιά ευχαριστώ!

Quote27.02.2012 17:090 people like thisLike
 

πειραιώς και e-banking, και είσαι καλυμένος Cool

Quote17.03.2012 13:380 people like thisLike
 

Βρε παιδιά, έχω κι εγώ λογαριασμό στο Paypal και έχω παιδευτεί πολύ. Έχω βγάλει κάποια χρήματα από PTC sites και θέλω να τα μεταφέρω στο λογαριασμό μου στην τράπεζα Πειραιώς. Το Paypal όμως δεν αναγνώρισε τα στοιχεία μου και μου χρέωσε ένα ποσό γύρω στα 3 ευρώ. Από το help του Paypal διάβασα ότι το όνομα του λογαριασμού που έχει κάποιος στο Paypal πρέπει να είναι ολόιδιο με αυτό του τραπεζικού λογαριασμού. Υπάρχει περίπτωση να φταίει ότι τα στοιχεία μου στο Paypal είναι στα αγγλικά, ενώ στο λογαριασμό της τράπεζας είναι στα ελληνικά; Ας με βοηθήσει κάποιος please, γιατί μου έχουν σπάσει τα νεύρα...

Quote17.03.2012 17:090 people like thisLike
 

όχι δε φταίει αυτό.

έβαλες το iban του λογ/μου σου?

έβαλες το bic/swift της τράπεζας σου?

Quote17.03.2012 20:060 people like thisLike
 

απότι θυμαμαι (και αν δεν έχει αλλάξει κατί απο τότε),πας στην τράπεζα τους λες οτί θες χρεωστική κάρτα για paypal,σου δίνουν μία ή 2 κάρτες,ζητάς αρχικά να έχουν κάποια χρήματα μέσα,στη συνέχεια τις δηλώνεις στο paypal και αυτό σου πέρνει 1,5 ευρω το οποίο και σου επιστρέφει στην συνέχεια..θέλει κάποιες μέρες για να ενεργοποιηθεί.είναι ταλαιπωρία αλλά αμά γίνει η δουλεία μετά σου λύνει τα χέρια.Η επιλογή premium είχε προμήθεια από το paypal όταν το εφτιαξα εγώ.Λόγικά άκόμα έτσι θα είναι..για τον μέσο χρήστη πιστεύω που θα αγοράσει τπτ από το ebay κ.α ή θα πληρωθεί μικροποσά,το premium membership είναι ασύμφορο σε αντίθεση με το standar membership που είναι δωρεάν!Συνεργάζομαι με την Γενική τράπεζα εγώ αν και έχω ακούσει πως η Πειραιώς είναι η καλύτερη σε αυτό..ελπίζω λίγο να βοήθησα!!!

Quote03.04.2012 13:190 people like thisLike
 

Παιδιά, ευχαριστώ πολύ για τη βοήθειά σας. Τελικά το πρόβλημα ήταν στη συμπλήρωση του "Bank location", του υποκαταστήματος δηλ της τράπεζάς μου. Μετά από βομβαρδισμό e-mail που έστειλα στο paypal, τελικά λύθηκε το πρόβλημα. Και όχι μόνο αυτό, αλλά μου επέστρεψαν και το ποσό που μου είχαν χρεώσει λόγω ΄της πρώτης αποτυχημένης μου προσπάθειας να μεταφέρω χρήματα από το Paypal στο λογαριασμό της τράπεζας. Όλα καλά!

Quote06.04.2012 20:100 people like thisLike
 

Τέλος καλό, όλα καλά!!!

Γίνεται να κερδίσεις χρήματα από το Internet, αλλά απαιτεί προσφορά, κόπο και χρόνο...