Λογαριασμός
Άρθρα Ειδήσεις Forums Blogs Σελίδες Εργαλεία Μέλη
  •  
 
 
Quote17.02.2011 00:210 people like thisLike
 

Το έχει δοκιμάσει κανείς; Θέλει λεφτά για να γραφτείς, όμως από έρευνα που έκανα στο internet κατέληξα στο ότι δεν είναι scam. Το έχει δοκιμάσει κανένας;Υποτίθεται πως έχει πάντα διαθέσιμα surveys για συμπλήρωση και δεν περιμένεις να σου στείλουν αυτοί, αν και έχω διαβάσει για κάποιους που παραπονιούνται για το ότι δεν έχει τόσα πολλά για Ευρώπη. Έχει κανείς καμιά ιδέα παραπάνω .;

 

Quote17.02.2011 01:080 people like thisLike
 

Γειά σου Γιάννη καλώσήρθες,

 

κοίτα να δεις δεν το έχω δοκιμάσει και ούτε έχω ακούσει για αυτό. Αλλά από την αρχή όταν βλέπω μια δομή σελίδας που είναι ένα μακρινάρι και άνθρωποι υπόσχονται πως κέρδισαν και κερδίζουν μεσα σε 2 ώρες ένα μηνιάτικο, χωρίς στην ουσία να κάνουν κάτι ξεχωριστό, είμαι όχι απλά επιφυλακτικός, αλλά αρνητικός

 

Μια σελίδα που ασχολείται με surveys το φυσιολογικό είναι να έχει μια διαφορετική δομή και όχι να πιπιλίζει το γνωστό, βγάλε εύκολα και γρήγορα λεφτά.

 

Ειτε πρόκειται για scam είτε για μια σοβαρή εταιρεία με onine surveys(που εγώ δεν το κόβω, μου φωνάζει το αντίθετο, αλλά αυτό προσωπική μου άποψη είναι), να ξέρεις ότι με τα surveys ένα χαρτζιλίκι μπορείς να βγάζεις και να το έχεις σαν παιχνίδι. Ανα ώρα δεν πρόκειται να βγάλεις περισσότερα από αυτά που βγάζεις έξω.   Άρα ξέχνα το να φτιαχτείς με αυτά.

 

Θα μου πεις γιατί είσαι τόσο αρνητικός; Όπως έχω πει πολλές φορές θα μπορούσα στα κοντά χίλια μέλη του Getpaid να προωθώ όλα αυτά τα sites, εγγράφοντας refs. Δεν θέλω, όμως, σε καμιά περίπτωση να χαλάσω την ποιότητα του περιεχομένου του getpaid, και δεν θέλω η κοινότητά μας να καταλήξει από το να συγκεντρώνει άτομα που θέλουν να εκμεταλλευτούν οικονομικά το διαδίκτυο, να μαζεύει κορόιδα και απατεώνες.

 

Δεν ξέρω αν έχεις ξαναεπισκεφτει το Getpaid. Θα σε συμβούλευα να ρίξεις μια ματιά σε διάφορα άρθρα για να δεις και άλλες πτυχές του e-πιχειρείν.

 

Αυτά. Και πάλι καλώς ήρθες φίλε μου.

Γίνεται να κερδίσεις χρήματα από το Internet, αλλά απαιτεί προσφορά, κόπο και χρόνο...
Quote17.02.2011 01:160 people like thisLike
 

εν τω μεταξύ με το που είδα την εικόνα δεν χρειάστηκε να πάω παρακάτω. Απλά ρίχνοντας τώρα μια ματιά είδα αυτό που περίμενα. Αν το προσεξες καλά πληρώνεις χρήματα για να γίνεις μέλος τους.

 

Είναι δυνατόν να πληρώνει κανείς χρήματα για να εγγραφεί σε πραγματικό survey site; Μόνο πληρώνεσαι από τέτοιες σελίδες  και ποτέ δεν πληρώνεις. Να το έχεις υπόψιν σου αυτό. Όταν αυτό δεν ισχύει έχει μπλέξει σε απατεωνιά. Άρα φίλε, μακριά!

Γίνεται να κερδίσεις χρήματα από το Internet, αλλά απαιτεί προσφορά, κόπο και χρόνο...
Quote17.02.2011 17:450 people like thisLike
 

Έχω τσεκάρει τη σελίδα, συγχαρητήρια για την αξιόλογη προσπάθεια. Κι εγώ ήμουν αρκετά επιφυλακτικός που λες Δημήτρη, όμως έψαξα στο νετ αρκετά, βρήκα και κάτι sites που υποτίθεται αξιολογούν αυτές τις εταιρίες(κάτι σαν το δικό σας δηλαδή, δεν θυμάμαι όμως url). Ίσως και το site που είδα να λέει ψέματα, όμως είδα αρκετές αναφορές στο νετ που να ενισχύουν την πεποίθηση πως δεν είναι scam, και πραγματικά δεν ξέρω τι να πιστέψω :-P

Quote17.02.2011 18:500 people like thisLike
 

Φίλε Γιάννη,

 

σου λεώ πως δεν πρόκειται για καθαρή περίπτωση. Στα online surveys sites δεν πρέπει να πληρώνεις και μόνο να σε πληρώνουν. Οτιδήποτε διαφορετικό είναι περίεργο και ύποπτο.

 

To internet μπορεί να είναι γεμάτο από αναφορές για τέτοιες σελίδες. Αν δεν υπήρχαν δεν θα υπήρχαν και αυτές οι σελίδες.

 

Έχε υπόψιν σου πως site  από site που μιλάει για ιντερνετικό κέρδος διαφέρει. Υπάρχουν σελίδες που ασχολούνται με σοβαρότερες πτυχές, όπως είναι η πραγματική επιχειρηματική δραστηριότητα στο internet και άλλες που πουλάνε φούμαρα. Άλλες τα συνδυάζουν και τα δύο και κινούνται προς τη μια ή την άλλη πλευρά.

 

Η πραγματικότητα είναι πως ο κόσμος τσιμπάει και θέλει το εύκολο, που συνήθως είναι από ψιλοαπατεωνιά μέχρι χοντροαπατεωνιά. Αν εδώ στο Getpaid έγραφα για τέτοιες σελίδες και δεν τους έκανα κριτική, το forum και το getpaid θα ήταν φουλ στην κίνηση και οι refs που θα έγραφα κάθε μέρα θα ήταν πολλοί. Όμως κανένας από αυτούς δεν θα κέρδιζε, ή αν κέρδιζαν κάποια  θα ήταν ένας στους 100. Όπως σου έγραψα, η σελίδα θα μάζευε κορόιδα και απατεώνες και τελικά θα αποτελούσε μια επικίνδυνη μπαρούφα στο διαδίκτυο.

 

Το όνειρό μου για το Getpaid δεν είναι αυτό. Έτσι, μπορεί με αυτό τον τρόπο να διώχνω ή να απογοητεύω κόσμο, αλλά εφόσον πιστεύω πως δεν αξίζει να κυνηγάει κανείς πυραμίδες και ψεύτικες υποσχέσεις, θα προσπαθήσω να αναδείξω την υγιή πλευρά του ιντερνετικού κέρδους.

 

 

Εξάλλου το internet είναι γεμάτο από σελίδες που αναφέρονται σε scams. Τι νόημα θα είχε να φτιάξω άλλη μια τέτοια.

 

Γενικότερα, και συγνώμη που μακρυγορώ, δεν θέλει και πολύ σκέψη για να καταλάβεις τι πάσχει και τι όχι. Μια απλή ερώτηση κάνε κάθε φορά. Τι προσφέρω και τι κερδίζουν από εμένα για να μου δίνουν λεφτα;

 

Όταν αυτά μπλέκονται και μάλιστα αντί να σου δίνουν λεφτά δίνεις, μακριά!!!!

Γίνεται να κερδίσεις χρήματα από το Internet, αλλά απαιτεί προσφορά, κόπο και χρόνο...
Quote21.02.2011 04:590 people like thisLike
 

Ερευνες αγοράς
- <a href="http://www.jdoqocy.com/click-4118094-10718666" target="_top">Toluna Greece</a><img src="http://www.tqlkg.com/image-4118094-10718666" width="1" height="1" border="0"/> Σε μερικά δευτερόλεπτα θα μπορείτε να συμμετάσχετε, να συνδεθείτε με φίλους, να εκφράσετε την άποψή σας και να κερδίσετε έπαθλα,δωρεάν εγγραφή. Ερευνες μέσω email.Κατα καιρούς μπορείτε και να εγγράψετε και άλλους κάτω από εσάς και να κερδίσετε προμήθεια (αυτόν το καιρό όμως όχι). Η αμοιβή γίνεται με πόντους που εξαργυρώνονται σε γνωστά καταστήματα. Από 40.000 πόντους και πάνω γίνεται η εξαργύρωση. Γύρω στους 1000 πόντους έχει η κάθε έρευνα.

*Προσωπικά έχει περίπου 8 μήνες που έχω εγγραφεί και έχω 31.900πόντους δεν έχω δοκιμάσει να τους εξαργυρώσω.


- <a href="http://www.polytimesgnomes.gr/">Πολύτιμες γνώμες</a>, δωρεάν εγγραφή.
Ερχονται κατα διαστήματα έρευνες αγοράς μέσω email για διάφορα προϊόντα. Οχι και πολύ συχνά σε εμένα αλλά εξαρτάται από το προφιλ του κανενός. * Προσωπικά έχω γραφτεί εδώ και 8 μήνες και έχω συγκεντρώσει 8€ περίπου.
Αμοίβεστε με δωροεπιταγές μόλις συμπληρώσετε τα 10€
- <a href="http://www.surveyhead.com/index.php">Surveyhead</a>. Δωρεάν εγγραφή.Ερευνες μέσω email.Πληρώνεστε μέσω <a href="https://www.paypal.com/gr/mrb/pal=45UCNGWQBSSH4">PayPal</a> μόλις συμπληρώσετε τα $25 ή τα 18€ σε μετρητά. *Εγώ προσωπικά έχω συγκεντρώσει γύρω στα 8€ εδώ και 6-7 μήνες περίπου μαζί με το μπόνους των 5€ της εγγραφής.
- <a href="http://www.emrb.gr/eSurvey/gr/index.action">eMRB</a> Στις έρευνες που συμμετέχετε κερδίζετε  πόντους.Κάθε 10 Πόντοι που συγκεντρώνετε αντιστοιχούν σε 1 Ευρώ.Θα έχετε την δυνατότητα να εξαργυρώσετε τους Πόντους σας με αντίστοιχου ποσού δωροεπιταγές από την στιγμή που θα έχετε συγκεντρώσει τουλάχιστον 150 Πόντους. Απλά, εσείς επιλέξτε το κατάστημα που προτιμάτε και θα παραλάβετε την αντίστοιχη δωροεπιταγή. Κερδίζετε έξτρα πόντους αν στείλετε email σε φίλους σας για να εγγραφούν. *Προσωπικά έχω 15 πόντους αλλά δεν έχει περίπου 1-2 μήνες που έχω εγγραφεί. Ερχονται τόσο αραιά, ομαλά και διακριτικά στο email σου που ούτε που τις καταλαβαίνεις. Βέβαια οι ερωτήσεις τους κάποιες φορές είναι διεισδυτικές. Απλά έχει κάτι να το περιμένεις, έχει πλάκα. Δεν είναι ότι θα χτίσεις τη καριέρα σου πάνω σε αυτό. Απλά ελπίζω να πληρώνουνε. Οταν θα γίνει θα σας πω να ξέρετε. Το μισώ το html... άσχετο.

Quote21.02.2011 08:090 people like thisLike
 

ωραίες οι πληροφορίες που μας δίνεις ρίτσα για τα survey sites.

 

Απλά τα links όπως τα έχεις αναρτήσει δεν λειτουργούν όλα.

 

Γενικά φωτίζεις το κείμενο που θέλει να αποτελέσει σύνδεσμο, πατάς το συνδετήράκι και στην διεύθυνση βάζεις απλά το url.

Γίνεται να κερδίσεις χρήματα από το Internet, αλλά απαιτεί προσφορά, κόπο και χρόνο...
Quote21.02.2011 18:510 people like thisLike
 

Γενικως απεφευγε survey sites που πρεπει να πληρωσεις καποιο τιμημα αρχικα για να μπορεις να λαβεις μερος σε surveys. Δεν ξερω τι ειδους ερευνα εκανες παντως αυτο το site δεν εχει και πολυ καλη φημη και ενας λογος ειναι αυτος που προανεφερα κυριως.

Quote22.02.2011 04:140 people like thisLike
 

Ερευνες αγοράς
- Toluna Greece Σε μερικά δευτερόλεπτα θα μπορείτε να συμμετάσχετε, να συνδεθείτε με φίλους, να εκφράσετε την άποψή σας και να κερδίσετε έπαθλα,δωρεάν εγγραφή. Ερευνες μέσω email.Κατα καιρούς μπορείτε και να εγγράψετε και άλλους κάτω από εσάς και να κερδίσετε προμήθεια (αυτόν το καιρό όμως όχι). Η αμοιβή γίνεται με πόντους που εξαργυρώνονται σε γνωστά καταστήματα. Από 40.000 πόντους και πάνω γίνεται η εξαργύρωση. Γύρω στους 1000 πόντους έχει η κάθε έρευνα.

*Προσωπικά έχει περίπου 8 μήνες που έχω εγγραφεί και έχω 31.900πόντους δεν έχω δοκιμάσει να τους εξαργυρώσω.


- Πολύτιμες γνώμες, δωρεάν εγγραφή.
Ερχονται κατα διαστήματα έρευνες αγοράς μέσω email για διάφορα προϊόντα. Οχι και πολύ συχνά σε εμένα αλλά εξαρτάται από το προφιλ του κανενός. * Προσωπικά έχω γραφτεί εδώ και 8 μήνες και έχω συγκεντρώσει 8€ περίπου.
Αμοίβεστε με δωροεπιταγές μόλις συμπληρώσετε τα 10€
- Surveyhead Δωρεάν εγγραφή.Ερευνες μέσω email.Πληρώνεστε μέσω PayPal μόλις συμπληρώσετε τα $25 ή τα 18€ σε μετρητά. *Εγώ προσωπικά έχω συγκεντρώσει γύρω στα 8€ εδώ και 6-7 μήνες περίπου μαζί με το μπόνους των 5€ της εγγραφής.
- eMRB Στις έρευνες που συμμετέχετε κερδίζετε  πόντους.Κάθε 10 Πόντοι που συγκεντρώνετε αντιστοιχούν σε 1 Ευρώ.Θα έχετε την δυνατότητα να εξαργυρώσετε τους Πόντους σας με αντίστοιχου ποσού δωροεπιταγές από την στιγμή που θα έχετε συγκεντρώσει τουλάχιστον 150 Πόντους. Απλά, εσείς επιλέξτε το κατάστημα που προτιμάτε και θα παραλάβετε την αντίστοιχη δωροεπιταγή. Κερδίζετε έξτρα πόντους αν στείλετε email σε φίλους σας για να εγγραφούν.  Ελπίζω τώρα να δουλεύουνε τα λινκ