Λογαριασμός
Άρθρα Ειδήσεις Forums Blogs Σελίδες Εργαλεία Μέλη
  •  
 
Άρθρο
17.10.2014 13:01    Σχόλια: 0    Κατηγορίες: Affiliate      Ετικέτες: συνέντευξη  adsurf  affiliate  affiliate marketing  

Συνέντευξη: Η ομάδα του Adsurf στο Getpaid.gr

 

Συνέντευξη: Το Adsurf στο Getpaid.gr

 

Getpaid.gr: Μαζί μας έχουμε το Γιώργο Ντρουμπάλη από την ομάδα της Adsurf

Τι είναι με λίγα λόγια το Adsurf.gr;

 

Το adsurf.gr είναι ένα νέο affiliate marketing network, που ξεκίνησε το καλοκαίρι του 2014, από μία μικρή ομάδα νέων μηχανικών στα Ιωάννινα. Το δίκτυο αναλαμβάνει την προώθηση προϊόντων και υπηρεσιών. Απευθύνεται σε επιχειρηματίες που θέλουν να προωθήσουν τα προιόντα ή τις υπηρεσίες τους  στο διαδίκτυο και σε affiliates, δηλαδή ιδιοκτήτες ιστοσελίδων, bloggers κτλ. που το αναλαμβάνουν κερδίζοντας προμήθεια για κάθε ενέργεια που ορίζει ο διαφημιζόμενος.Getpaid.gr: Πως ξεκίνησε η ιδέα και πως φτάσατε στη πράξη;

 

Η ιδέα βασίστηκε στο γεγονός ότι υπάρχει χώρος στην Ελλάδα για ένα νέο δίκτυο, δεδομένου του ότι το affiliate marketing έχει πλέον ωριμάσει, οι affiliates αυξάνονται, όπως επίσης και οι επιχειρήσεις που δραστηροποιούνται στο διαδίκτυο. Έτσι προέκυψε μετά από εντατική δουλειά, το εγχείρημα. Βρισκόμαστε στο στάδιο της ανάπτυξης και έχουμε πολλά ακόμα να κάνουμε.

 

Getpaid.gr: Αυτό είναι αλήθεια, το Affiliate Marketing αναπτύσσεται με ταχύτατους ρυθμούς και στην Ελλάδα

 

Το Affiliate Marketing είναι ο μόνος τρόπος να διαφημιστεί μια επιχειρήρηση με μηδαμινό οικονομικό ρίσκο. Είναι ιδανικό για την προώθηση startups, όπως επίσης και για την δημιουργία και ανάδειξη νέων brands.

 

Getpaid.gr: Γιατί κάποιος affiliate, Blogger να επιλέξει να χρησιμοποιήσεις τις υπηρεσίες σας;

 

Αρχικά, όπως γνωρίζουν όσοι ήδη έχουν ασχοληθεί με το Affiliate Marketing, η εγγραφή είναι δωρεάν και δεν απαιτεί αγορές ή αλλά ανταλλάγματα από μέρους τους. Μόνο λαμβάνουν προμήθειες, εφόσον γίνονται πωλήσεις και ποτέ δεν πληρώνουν. Δημήτρη, μιλάς για bloggers, αλλά ξέρεις υπάρχουν affiliates που κερδίζουν προμήθειες μέσω Facebook ή άλλα Social Media, χωρίς να έχουν καν βασική ιστοσελίδα, με τη βοήθεια του λογισμικού μας. Όλοι μας προσπαθούμε να είμαστε δίπλα στους affiliates, να ακούμε τι έχουν να μας προτείνουν ώστε να γίνουμε και εμείς καλύτεροι και να προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση και όλα τα μέρη να κερδίζουν εξίσου.

 

 

Getpaid.gr: Μέχρι στιγμής τι προϊόντα και υπηρεσίες έχουν τη δυνατότητα να προωθήσουν και να λαμβάνουν προμήθειες

 

Μέχρι στιγμής κυρίως έχουμε eshop, δηλαδή προώθηση με cost-per-sale, πληρωμή ανά πώληση, αλλά χρησιμοποιούμε και τεχνική cost-per-action σε κάποιες καμπάνιες, με πληρωμή ανά εγγραφή σε υπηρεσία/newsletter, πληρωμή ανά κλικ κτλ., σύμφωνα πάντα και με τις απαιτήσεις και προδιαγραφές που θέτουν και οι advertisers.

 

Getpaid.gr: Έχετε κάποιο καλό Affiliate πρόγραμμα να προτείνετε;

 

Έχουμε πολλά διαφορετικά προγράμματα που για κάθε affiliate λειτουργούν διαφορετικά, οπότε είναι δύσκολο να προτείνουμε κάτι συγκεκριμένο. Αν κάποιος εγγραφεί στη πλατφόρμα μας θα έχει την ευκαιρία να επιλέξει πολλά διαφορετικά προϊόντα για να προωθήσει. Μια ενδιαφέρουσα, πάντως επιλογή, είναι η προώθηση του ίδιου του Adsurf, μιας και είναι κάτι καινούριο και αναπτυσσόμενο. Συγκεκριμένα, αυτό γίνεται με τη λογική του Sub-Affiliate για την πσοσέλκυση νέων Affiliates και με την επιβράβευση για την εγγραφή ενός διαφημιζόμενου.

 

Όπως αναφέρθηκε και παραπάνω, βασικός μας στόχος είναι να κερδίζουν όλα τα μέρη του δικτύου εξίσου και για αυτό το λόγο υποσηρίζουμε την εγγραφή Sub-Affiliates. Αυτό πρακτικά σημαίνει πως όταν ένας Affiliate συστήσει στο δίκτυο έναν νέο,  τότε ο πρώτος κερδίζει επιπλέον προμήθεια από τις πωλήσεις που συστήνει ο Sub-Affiliate του και αυτή η προμήθεια είναι lifetime. Αντίστοιχα όταν κάποιος Affiliate συστήσει έναν νέο διαφημιζόμενο υπάρχει πάλι σημαντική επιβράβευση για αυτόν.

 

Getpaid.gr: Ποιές είναι οι προκλήσεις που αντιμετωπίζετε και ποιά είναι τα επόμενά σας βήματα;

 

Να εδραιωθούμε στο χώρο και να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη του κόσμου και γιατί όχι, αργότερα να επεκταθούμε στην ευρύτερη περιοχή. Βασικό μας μέλημα είναι να δημιουργούμε συνεχώς νέα εργαλεία και δυνατότητες ώστε οι συνεργαζόμενοι με εμάς (affiliates/advertisers) να είναι σε θέση να εκμεταλλεύονται στο έπακρο τις δυνατότητες που προσφέρει το affiliate marketing.

 

Getpaid.gr: Έρχεστε από τα μακρινά Ιωάννινα. Η απόσταση από την Αθήνα ίσως δημιουργεί δυσκολίες, αλλά φαντάζομαι η Ήπειρος θα είναι μαζί σας! Ειναι έτσι;

 

Η απόσταση από την Αθήνα είναι ίσως κάτι που μπορεί να δείχνει εμπόδιο να ταξιδέψεις στην Αθήνα, αλλά επι τοις ουσίας είναι μόνο 40 λεπτά με το αεροπλάνο :) Συνεργαζόμαστε με advertisers και affiliates από πολλά μέρη της Ελλάδας, και σιγά σιγά και στο εξωτερικό. Άλλωστε, όσοι έχουν επισκεφτεί έστω και μια φορά τα Ιωάννινα θα συμφωνήσουν τόσο για την ομορφιά της πόλης όσο και για την ποιότητα ζωής, κάτι που δίνει και σε μας επιπλέον κίνητρα για την προσπάθεια στο εγχείρημά μας.

 

Getpaid.gr: Εγώ έχω έρθει στα Γιάννενα και θα συμφωνήσω για την ομορφιά τους!

 

Δημήτρη τώρα έχεις ένα λόγο να έρθεις ξανά :)

 

Getpaid.gr: Ευχαριστώ πολύ για την πρόσκληση. Χαρά μου θα είναι να ρθω να σας δω!

Αλήθεια, ποιό είναι το όνειρό σας για το Adsurf?

 

Eπιθυμούμε να μεγαλώσει το δίκτυό μας και στη συνέχεια να δούμε, να κρίνουμε και να μελετήσουμε το πώς μπορούμε να προσφέρουμε επιπλέον υπηρεσίες, δομές και λύσεις στο χώρο του affiliate marketing, όχι με τη λογική του ανταγωνισμού απέναντι στα πιο παλιά δίκτυα που ήδη υπάρχουν, αλλά με τη λογική της περαιτέρω ανάπτυξης του χώρου, γεγονός που θα βοηθήσει και όλα τα υπάρχοντα δίκτυα.

 

Getpaid.gr: Τι είναι αυτό που έχετε να πείτε σε όσους μας διαβάζουν;

 

Θα λέγαμε ότι όποιος θέλει να γνωρίσει το Affiliate Marketing να μη διστάσει να εγγραφεί δωρεάν στο δίκτυό μας adsurf.gr . Θεωρούμε πως το δικό μας network είναι ιδανικό για όσους θέλουν να γνωρίσουν το Affiliate Marketing. Είμαστε δίπλα στους Affiliates και προσφέρουμε μια πιο προσωποποιημένη εμπειρία με συνεχή υποστήριξη και συμβουλές προώθησης. Επίσης μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας για νέες ιδέες και προτάσεις, όπως και για τυχόν απορίες και διευκρινήσεις για το affiliate marketing. Στόχος μας είναι όλα τα μέρη του δικτύου να κερδίζουν με πρωταρχικό μέλημα τους Affiliates.

 

Getpaid.gr: Σας ευχαριστώ πολύ για τη συνέντευξη

Και εμείς για τη φιλοξενία.

 
Υπηρεσίες Getpaid.gr

Υπηρεσίες Getpaid.gr

Μου αρέσει το άρθρο!
Διαφημίσεις
Σχόλια
Ταξινόμηση κατά: 
Ανά σελίδα: 
 
  • Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια
Ενέργειες
Βαθμολογία
1 ψήφοι
Μοιραστείτε το
Διαφημίσεις