Λογαριασμός
Άρθρα Ειδήσεις Forums Blogs Σελίδες Εργαλεία Μέλη
 •  
 
Άρθρο
20.01.2010 01:39    Σχόλια: 3    Κατηγορίες: Affiliate  Κέρδίστε μέσω Internet      Ετικέτες: affiliate  earn money through internet  

Η έκφραση «κέρδος από το internet προκαλεί ισχυρά αντανακλαστικά δυσπιστίας στο άκουσμά της. Ο κόσμος ορθά σκέφτεται, πως δεν έρχεται κανείς να σου χαρίσει χρήματα. Εμείς συμφωνούμε και εμμένουμε στην άποψη μας, πως δεν υπάρχει εύκολο κέρδος. Δυστυχώς, η συντριπτική πλειοψηφία των μηνυμάτων στο internet αφορούν scams, πυραμίδες και ψεύτικες υποσχέσεις(πως αναγνωρίζεται μια πυραμίδα). Έτσι, η δυσπιστία δικαίως εντείνεται.

Πρόκειται για μια κατάσταση που αδικεί το internet και τις μεγάλες δυνατότητες οικονομικής του αξιοποίησης. Η αλήθεια είναι πως μπορείτε να έχετε απολαβές από τη στιγμή που έχετε τη δυνατότητα να προσφέρετε (περιεχόμενο, υπηρεσίες, προϊόντα). Ακολουθεί ένα ζωντανό παράδειγμα, για να βιώσετε τι είναι αυτό που διακηρύσσουμε και προωθούμε εδώ στο getpaid.gr.

Στις 26/12/2008 γράψαμε άρθρο για τους online websites builders. Στο τέλος του άρθρου ακολουθούσε διαφημιστικό banner της σχετικής με το θέμα υπηρεσίας webstarts. Το banner προερχόταν από το affiliate program του webstarts(πώς να γίνετε affiliate και να κερδίσετε από αυτό). Σαν αποτέλεσμα μέσα σε 20 ημέρες, όπως βλέπετε στην παρακάτω εικόνα, 77 άτομα εγγράφηκαν στην δωρεάν υπηρεσία του webstarts. Από αυτούς, τρεις αποφάσισαν να την αναβαθμίσουν πληρώνοντας το αντίτιμο. Η προμήθεια για εμάς έφτασε τα 48,5 δολάρια.

Απόδειξη προμήθειας από το Webstarts

Δεν λέμε από αύριο να σπεύσετε να γίνετε affiliate του webstarts ή κάποιας άλλης υπηρεσίας. Ούτε η θεματολογία του δικού σας site είναι ανάγκη να έχει να κάνει με το κέρδος μέσω internet.. Για εσάς θα μπορούσε να λειτουργήσει κάτι άλλο και να σας αποδώσει πολλά περισσότερα. Στο getpaid.gr έχουμε παρουσιάσει και θα συνεχίσουμε να παρουσιάζουμε πολλούς διαφορετικούς τρόπους κέρδους

Στόχος του άρθρου είναι να σας δείξουμε πως μπορείς να λάβεις, αν έχεις κάτι να προσφέρεις. Στην περίπτωση του παραδείγματός μας, η webstarts πέτυχε πωλήσεις αρκετών δολαρίων και οι αναγνώστες μας κατάφεραν να φτιάξουν οικονομικά και εύκολα το δικό τους site. Καταλαβαίνετε πως το κέρδος μας δεν προήλθε κατά μαγικό τρόπο, ούτε πρόκειται για προϊόν παραπλάνησης.

 
Υπηρεσίες Getpaid.gr

Υπηρεσίες Getpaid.gr

Μου αρέσει το άρθρο!
Διαφημίσεις
Σχόλια
Ταξινόμηση κατά: 
Ανά σελίδα: 
 
 •  nobilos έγραψε 1361 Ημέρα/ες πριν (ουδέτερα) 
   
  0
  Βρίσκομαι σε πολυ αρχικό στάδιο γνωριμίας με τα τεκτενόμενα για να εχω ακομα αποψη
   
     
   
   
  0 πόντοι
   
 •  POLEMARHOS888 έγραψε 2665 Ημέρα/ες πριν (ουδέτερα) 
   
  0
  ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΕ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΣΑΝ ΜΕΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΤΩΡΑ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΞΗΣ¨
  Α)ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΩΝ ONLINE ΕΥΚΑΙΡΙΩΝ ΕΙΝΑΙ SCAMS.
  Β)Ο ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ !
  ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΙΜΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΕΝΟΣ.
   
     
   
   
  1 πόντος
   
 •  alexk έγραψε 2822 Ημέρα/ες πριν (ουδέτερα) 
   
  0
  Το ιντερνετ ειναι πλεον ο πιο διαδεδομενος τροπος οπου προωθειται το οτιδηποτε... καλο η κακο. Αλοιμονο, αν δεν ισχυουσε το οτι δεν ειναι σοβαρο μεσο να κερδισεις (εφοσον ισχυει η αγοραστικη αρχη "προσφερεις κατι, και ανταμοιβεσαι"), οπως και το οτι δεν μπορει κανεις να νιωθει ασφαλης αν δεν προσεξει.
   
     
   
   
  1 πόντος
   
Ενέργειες
Βαθμολογία
0 ψήφοι
Μοιραστείτε το
Διαφημίσεις