Λογαριασμός
Άρθρα Ειδήσεις Forums Blogs Σελίδες Εργαλεία Μέλη
 •  
 
Άρθρο
15.07.2010 05:25    Σχόλια: 2    Κατηγορίες: Affiliate      Ετικέτες: affiliate  one day deal  groupon  gldendeals  tsoonami  

Σήμερα αν το προσέξατε στα νέα έχουμε καινούρια προσφορά του Goldendeals. Πρόκειται για μια μοναδική ευκαιρία να κερδίσετε ως affiliate από τον καναπέ του σπιτιού σας. Η προσφορά είναι δυνατή -90% έκπτωση και το ποσό που καλείται να δώσει κανείς - 30 ευρώ είναι ανεκτό για τις περισσότερες γυναίκες, αλλά και αρκετό για κέρδος. Πρώτα θα έπρεπε να έχετε γίνει μέλος της Linkwise, αν δεν το έχετε κάνει κάντε το σήμερα ώστε να μπορείτε να εκμεταλλευτείτε μελλοντικές προσφορές. Πρόκειται για affiliate network που σας δίνει τη δυνατότητα να κερδίσετε προμήθειες για υπηρεσίες και προϊόντα που προωθέιτε. Διαβάστε περισσότερα στο σχετικό άρθρο του getpaid.gr.

Δεν είναι ανάγκη να έχετε κάποιο site ή blog, αν και αυτό θα μπορούσε να βοηθήσει. Μπορείτε να ασχοληθείτε με τη προσωπική πώληση, η οποία δεν έχει καμία σχέση με Amway πυραμιδοειδή σχήματα και θα το καταλάβετε αν διαβάσετε εδώ. Για να καταλάβετε περί τίνος πρόκειται σε αυτή τη περίπτωση κέρδίζετε 5,5% για κάθε πώληση ή επόμενη πώληση από αυτόν που εγγράψατε, το οποίο γίνεται μέσω του link με το οποίο τον παραπέμπετε στο προϊόν. Δηλαδή,  1.65 ευρώ για κάθε έναν. Το ποσό αυτό μπορεί να μεγαλώσει αν προβούν σε αγορές και από επόμενες προσφορές, κάτι το οποίο είναι εξαιρετικά πιθανό.

Αν έχετε κάποιο blog μπορείτε να αναρτήσετε ένα post ή να τοποθετήσετε κάποιο banner από αυτά που προσφέρονται μέσω της Linkwise. Αν πάλι δεν έχετε, κανένα πρόβλημα, κάντε αυτό που θα έκανε και ένας κλασσικός πωλητής. Χωρίς να κοροϊδεύετε κανένα, στείλτε προσωπικά mail σε φίλους τους οποίους πιστεύετε πως θα ενδιέφερε η υπηρεσία με το δικό σας link. Το ίδιο μπορείτε να κάνετε και στο facebook ακόμα και μέσω Chat. Φανταστείτε πως και 1 άτομο την ώρα να καταφέρετε να εγγράψετε θα έχετε ένα όφελος μεγαλύτερο από 1,65, όπως εξηγήσαμε προηγουμένως. Έπειτα θα μπορούσατε να ειδοποιήσετε φίλους - χρήστες σε forum ή και να ποστάρετε αν επιτρέπονται affiliate links(συνήθως δεν επιτρέπονται)

Σήμερα κάντε τον πωλητή από τον καναπέ του σπιτιού σας......

Μείνετε στο http://www.getpaid.gr για να μαθαίνετε περισσότερα...

 

Join the Linkwise Affiliate Network! - ελληνικό!

 
Υπηρεσίες Getpaid.gr

Υπηρεσίες Getpaid.gr

Μου αρέσει το άρθρο!
Διαφημίσεις
Σχόλια
Ταξινόμηση κατά: 
Ανά σελίδα: 
 
 •  butterfly έγραψε 2651 Ημέρα/ες πριν (ουδέτερα) 
   
  0
  Παιδιά σας χαιρετώ,
  Έχω μπεί στο www.freelancer.com. Όταν θέλω να κάνω bid για μια δουλειά πρέπει να πληρώσω? Δηλαδή αν κάνω $50 bid και με δεχτούν για τη δουλειά μετά όταν την τελειώσω θα πρέπει να πληρώσω αυτό το ποσό? Με ποιά κριτήρια γίνομαι δεκτή στις εργασίες αυτές? Με ενδιαφέρει το blogging, write blogs, write articles. Έχει εργαστεί κάποιος στο freelancer? Έχει κανείς πληρωθεί?
  Μάρθα
   
     
   
  1 πόντος
   
Ενέργειες
Βαθμολογία
0 ψήφοι
Μοιραστείτε το
Διαφημίσεις