Λογαριασμός
Άρθρα Ειδήσεις Forums Blogs Σελίδες Εργαλεία Μέλη
 •  
 
Άρθρο
15.09.2010 13:11    Σχόλια: 1    Κατηγορίες: Κέρδίστε μέσω Internet      Ετικέτες: tromaktiko  blogs  

Μετά από την δολοφονία του άτυχου Γκιόλια, το γνωστότερο blog της Ελλάδας έπαψε να λειτουργεί. Το κενό ήρθε να καλύψει το tromaktiko, που βασίζεται στην ίδια ιδέα με αυτή που έκανε το troktiko πασίγνωστο. Η φήμη του νέου αυτού blog έχει διαδοθεί ταχύτατα και αποτελεί ήδη ένα από τα πιο διαδεδομένα ελληνικά sites.


Αν έχετε παρουσία στο διαδίκτυο και ανεβάζετε δικό σας περιεχόμενο, είναι πολύ πιθανόν λόγω της μικρής σας επισκεψιμότητας να το διαβάζουν λίγοι. Έτσι, το αντίκτυπο της προσπάθειάς σας μπορεί να είναι μικρό. Αυτό είναι άδικο για τον κόπο σας, καθώς αυτά που γράφετε μπορεί να αξίζουν τη προσοχή του κόσμου.


Μια καλή ιδέα για να αποκτήσετε πολύ μεγαλύτερο αναγνωστικό κοινό, είναι να στέλνετε τα κείμενα που νομίζετε πως έχουν ξεχωριστό ενδιαφέρον στο tromaktiko. Αν οι υπεύθυνοι κρίνουν πως αξίζουν, θα τα δημοσιεύουν. Σε αυτή τη περίπτωση, χιλιάδες Ελλήνων μπορεί να διαβάζουν μέσα σε λίγα λεπτά αυτά που εσείς γράψατε. Τα καλά για εσάς δεν σταματούν εδώ. Το όνομα της σελίδας σας που φαίνεται ως υπογραφή, γίνεται και αυτό αυτόματα γνωστό. Αν η διαδικασία επαναλαμβάνεται με επιτυχία, μπορεί η επισκεψιμότητα και η σημασία της παρουσίας σας στο διαδίκτυο να απογειωθεί σε άλλες διαστάσεις. Αυτό μπορεί να έχει και οικονομικό αντίκτυπο για εσάς. Μπορείτε αν θέλετε να διαβάσετε για το πως μπορείτε να κερδίσετε χρήματα από το blog σας.


Παράλληλα βοηθάτε μια νέα προσπάθεια, αυτή του “τρομακτικού”, να αποκτά όλο και πιο ενδιαφέρον, ποιοτικότερο και συχνότερο περιεχόμενο. Οπότε μην κάθεστε με σταυρωμένα τα χέρια. Μπορείτε να στέλνετε email στο tromaktikos@gmail.com ή όποια αλλά γνωστά blogs θεωρείτε πως έχουν πολύ μεγάλη επισκεψιμότητα.

 
Υπηρεσίες Getpaid.gr

Υπηρεσίες Getpaid.gr

Μου αρέσει το άρθρο!
Διαφημίσεις
Σχόλια
Ταξινόμηση κατά: 
Ανά σελίδα: 
 
 •  alexk έγραψε 2557 Ημέρα/ες πριν (ουδέτερα) 
   
  0
  Απ οτι εχω καταλαβει, μια τακτικη για τους bloggers ειναι να δημοσιευουν ενα μερος του αρθορου τους απο το blog (αν ειναι μεγαλο).
  Η να δημοσιευουν ενα σσυγκεκριμενο αρθρο που να ειναι "κομβικο" για το ενδιαφερον του αναγνωστη.

  Αν γινει εστω και η πρωτη επισκεψη σε ενα ενδιαφερον blog, αρχιζουν τα "καλα".
   
     
   
   
  1 πόντος
   
Ενέργειες
Βαθμολογία
0 ψήφοι
Μοιραστείτε το
Διαφημίσεις