Λογαριασμός
Άρθρα Ειδήσεις Forums Blogs Σελίδες Εργαλεία Μέλη
 •  
 
Άρθρο
21.10.2010 12:52    Σχόλια: 1    Κατηγορίες: Build a site      Ετικέτες: build site  online website builders  

Create a free website - Webnode

Η απάντηση δεν είναι απλή. Εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, οι οποίοι θα πρέπει να ληφθούν σοβαρά υπ' όψιν.

 

Τι θα φτιάξω; Υπάρχουν τύποι σελίδων, όπως φόρουμ, blogs, eshops, σελίδες με ροή ειδήσεων, ή άλλες που είναι για την παρουσίαση μιας επιχείρησης, οι οποίες είναι τόσο κοινότυπες που κυκλοφορούν έτοιμες. Το μόνο που χρειάζονται είναι κάποια παραμετροποίηση. Ακόμα και οι επαγγελματίες πάνω σε αυτές τις έτοιμες λύσεις θα πατήσουν. Αν θέλετε η σελίδα σας να είναι 100% όπως την έχετε φανταστεί και θέλετε ειδικές λειτουργίες και εργαλεία που δεν υπάρχουν έτοιμα ή είναι δύσκολο να ενσωματωθούν, τότε είναι πιο πιθανό να χρειαστείτε τη βοήθεια κάποιου ειδικού. Στις περισσότερες περιπτώσεις θα μπορέσετε να φτιάξετε μια σελίδα με δική σας προσπάθεια και πάμφθηνα.

 

Τι γνώσεις έχω; Όσο λιγότερες γνώσεις έχετε, τόσο αυξάνονται οι πιθανότητες να χρειαστείτε κάποιον ειδικό. Για να μην αγχώνεστε, δεν χρειάζεται να είστε ειδικός στους υπολογιστές. Με το webnode (διαβάστε περισσότερα για τους online website builders) μπορείτε να δουλέψετε με την ευκολία που θα δουλεύατε με μια φιλική εφαρμογή στον υπολογιστή σας, όπως είναι το Word. Αν γνωρίζετε περισσότερα ή πιστεύετε στις ικανότητες και δυνατότητές σας να τα μάθετε, ακόμα και σε πιο ειδικές περιπτώσεις θα μπορέσετε να αποφύγετε τον επαγγελματία. Εκεί ίσως το Joomla και το Wordpress να είναι οι καλύτερες επιλογές. Σε αυτή την περίπτωση θα χρειαστείτε hosting. Η μεγαλύτερη και πιο γνωστή πάροχος στην Ελλάδα είναι η Tophost

 

Πόσα λεφτά αξίζει να διαθέσω; Αν έχετε μια επιχείρηση,για την οποία θεωρείτε πως η παρουσία της στο internet είναι καθοριστική και σημαντική για την πορεία της, τότε θα κοιτάξετε το καλύτερο και όχι το φθηνότερο. Σε αυτή την περίπτωση ο ειδικός μπορεί να αποτελεί μονόδρομο. Αν τώρα θέλετε μια σελίδα για το μαγαζάκι σας, ώστε να πληροφορείτε τους πελάτες σας, δεν νομίζω ότι αξίζει να δώσετε ένα σωρό λεφτά για αυτό. Μπορείτε σχεδόν τζάμπα να φτιάξετε κάτι αξιοπρεπές μέσα από τις έτοιμες λύσεις που κυκλοφορούν.

 

Πόσο χρόνο είμαι διατεθειμένος να διαθέσω; Ο χρόνος είναι χρήμα και όσο πιο επικερδής είναι η δουλεία σας και πιο σημαντικός ο χρόνος σας, τόσο περισσότερο έχετε ανάγκη για κάποιον ειδικό. Τώρα αν είσαστε φοιτητής, άνεργος και έχετε πολύ ελεύθερο χρόνο, για τις περισσότερες περιπτώσεις καλύτερα θα ήταν να προσπαθήσετε μόνοι σας για να έχετε και την ευκαιρία να μάθετε.

 

Αν ρωτήσετε κάποιον επαγγελματία της αγοράς θα σας πει, υποστηρίζοντας τη δουλειά του, πως το αποτέλεσμα ενός ειδικού δεν πρόκειται να είναι ίδιο με αυτό κάποιου μη γνώστη. Σε γενικές γραμμές θα συμφωνήσω, αν και δεν είναι όλοι οι επαγγελματίες το ίδιο. Αυτό που εσείς πρέπει να σκεφτείτε, είναι αν αξίζουν τα παραπάνω χρήματα που θα σας ζητήσουν. Είναι στην κρίση του καθενός. Προσωπικά, είμαι από αυτούς που πιστεύω πολύ στους online website builders, όπως το webnode, που στις περισσότερες περιπτώσεις θα σας καλύψουν. Πριν πληρώσετε λεφτά σε κάποιον ειδικό θα σας έλεγα πως αξίζει τον κόπο να τους δοκιμάσετε, μιας και υπάρχουν δωρεάν εκδόσεις. Αν τελικά δεν σας ικανοποιήσουν, απλά δεν τους χρησιμοποιείτε.

 

Παρόλα αυτά καταλαβαίνω πως υπάρχουν πολλές διαφορετικές απόψεις, ενώ πάρα πολλοί επαγγελματίες αποτελούν μέλη του Getpaid.gr. Θα ήθελα γνώμη τους και όλων εσάς. Για αυτό το λόγο έχει ανοίξει θέμα στο φόρουμ, όπου όλες οι απόψεις είναι ευπρόσδεκτες. Αν πάλι κάποιοι επαγγελματίες θέλουν να αναφέρουν τι οι ίδιοι μπορούν να προσφέρουν και δείγματα της δουλειάς τους, αυτό δε με ενοχλεί καθόλου. Απλά να μη γίνει με μορφή spamming.

 

Create a free website - Webnode

 
Υπηρεσίες Getpaid.gr

Υπηρεσίες Getpaid.gr

Μου αρέσει το άρθρο!
Διαφημίσεις
Σχόλια
Ταξινόμηση κατά: 
Ανά σελίδα: 
 
 •  THEODORAK έγραψε 1625 Ημέρα/ες πριν (ουδέτερα) 
   
  0
  ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ.
   
     
   
   
  0 πόντοι
   
Ενέργειες
Βαθμολογία
2 ψήφοι
Μοιραστείτε το
Διαφημίσεις