Λογαριασμός
Άρθρα Ειδήσεις Forums Blogs Σελίδες Εργαλεία Μέλη
  •  
 
Άρθρο
09.10.2011 05:09    Σχόλια: 0    Κατηγορίες: Affiliate      Ετικέτες: affiliatemotion  linkwise  clickbanner  forestview  

Αν αποφασίζατε να ασχοληθείτε με το Affiliate Marketing(τι είναι;) πριν από 2 ή 3 χρόνια, δεν θα είχατε και πολλές επιλογές. Θα βρίσκατε αμέτρητα affiliate προγράμματα σε ξένα δίκτυα, αλλά προφανώς δεν θα σας κάλυπταν από τη στιγμή που η σελίδα σας απευθύνεται σε ελληνικό κοινό. Η μόνη σοβαρή επιλογή που θα είχατε θα ήταν η Linkwise, που τότε τυχεροί θα ήσασταν αν διέθετε κάτι στα μέτρα σας. Μετρημένα στα δάχτυλα των χεριών ήταν τα προγράμματα που προσέφερε.

Από το 2011 και μετά έχει συμβεί μια πραγματική επανάσταση στον χώρο για την Ελλάδα. Τα ελληνικά Affiliate Networks πλέον φτάνουν τα 3 στον αριθμό. Μετά τη Linkwise δηλαδή, έχουμε το ClickBanner και το Forestview. Η πραγματική αλλαγή δεν αφορά μόνο την ύπαρξη ανταγωνισμού πλέον, αλλά τον απίστευτο αριθμό προγραμμάτων που υπάρχουν, καλύπτοντας τους βασικότερους τομείς. Εντύπωση μου προκάλεσε που πλέον είχαμε δημιουργία καμπάνιας ακόμα και για ένα μεμονωμένο γεγονός, όπως η συναυλία του Μίμη Πλέσσα. Σε αυτό βοήθησαν σε μεγάλο βαθμό τα deal sites που κάνοντας πωλήσεις εκατομμυρίων δημιούργησαν την κρίσιμη μάζα ώστε το Affiliate Marketing στην Ελλάδα να αποκτήσει άλλη δυναμική. Τώρα γίνεται “χαμός!” κάθε μέρα ξεπετάγονται νέα πρωτότυπα προγράμματα. Φτάνει και οι webmasters να τους δώσουν την κατάλληλη σημασία, καθώς πολλοί έχουν μείνει κολλημένοι στο Adsense μη έχοντας καταλάβει τις πραγματικές δυνατότητες του Affiliate Marketing.

Σε ποιο Affiliate Network να γραφτώ; Για να είμαστε ειλικρινείς η Linkwise πιο μπροστά από τα υπόλοιπα δίκτυα, αφού έχει ξεκινήσει από πολύ παλαιότερα. Το πιθανότερο είναι πως αν γραφτεί κανείς εκεί, κάποιο άλλο δίκτυο θα έχει να του προσφέρει λίγα ακόμα παραπάνω προγράμματα που μπορεί να τυχαίνει να ταιριάζουν στις ανάγκες του. Θα πρέπει, όμως, να σκεφτόμαστε λίγο διαφορετικά. Ο χρόνος θα κάνει και τους υπόλοιπους σιγά σιγά να φτάσουν στο ίδιο επίπεδο, με τον καλύτερο τελικά να φτάνει στη κορυφή.

Ως affiliates, μας συμφέρει η ύπαρξη ανταγωνισμού που μειώνει τα περιθώρια κέρδους των δικτύων και τους ωθεί να προσφέρουν ποιοτικότερες και υψηλότερου επιπέδου υπηρεσίες. Άρα, θα έλεγα ότι έχουμε κάθε συμφέρον να εγγραφούμε και στα υπόλοιπα υποστηρίζοντας τα με τις καμπάνιες που μας ταιριάζουν, προτιμώντας τα και δοκιμάζοντάς τα παράλληλα.

Αν, λοιπόν, έχετε εγγραφεί μόνο στη Linkwise μη μένετε εκεί. Θα σας πάρει 5’ λεπτά και ούτε ένα σεντ, για να γραφτείτε επιπλέον στο ClickBanner και το Forestview.

 
Υπηρεσίες Getpaid.gr

Υπηρεσίες Getpaid.gr

Μου αρέσει το άρθρο!
Διαφημίσεις
Σχόλια
Ταξινόμηση κατά: 
Ανά σελίδα: 
 
  • Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια
Ενέργειες
Βαθμολογία
0 ψήφοι
Μοιραστείτε το
Διαφημίσεις