Λογαριασμός
Άρθρα Ειδήσεις Forums Blogs Σελίδες Εργαλεία Μέλη
 •  
 
Άρθρο
15.10.2011 05:43    Σχόλια: 1    Κατηγορίες: Blogging      Ετικέτες: ρούλα σαλταπήδα  blog  τι είναι το blog  blogging  

   Θυμάστε που παλιότερα, όταν ήμασταν μικρές, γράφαμε στα λευκώματα; Ήταν πολύχρωμα τετράδια που γυρνούσαν από χέρι σε χέρι και ο καθένας έγραφε μέσα ότι του κατέβαινε. Οι περισσότεροι υπογράφαμε με ψευδώνυμα και στο τέλος ζωγραφίζαμε και καρδούλες. Δεν θέλω να σας σοκάρω αλλά εκείνα ήταν τα blog της δεκαετίας του ενενήντα!

   Σήμερα τα είπανε blogs ή στην ελληνική ιστολόγια. Όπως και τα τετράδια έτσι και τα blogs είναι ιστοχώροι που ανανεώνονται συνέχεια, ακόμα και καθημερινά.  Ο blogger μπορεί να γράφει ότι θέλει. Και μετά αν έχει ενεργοποιημένα τα σχόλια μπορούν και οι άλλοι να απαντήσουν ή να σχολιάσουν. Αυτά τα «ημερολόγια» μπορούν να περιέχουν προσωπικές πληροφορίες, σκέψεις και ανησυχίες, αλλά και άλλου είδους περιερχόμενο όπως πολιτικό, κοινωνικό, εμπορικό, ειδήσεις ή νέα για κάποιο συγκεκριμένο θέμα που πραγματεύεται το blog. Στο τέλος έγινε μόδα και πλέον όλο και περισσότεροι έχουν από τουλάχιστον ένα blog. Είναι εργαλεία δημοσίων σχέσεων και δεν υπάρχει κουτσομπολίστικη εκπομπή στην τηλεόραση που να μην αναπαράγει τα posts που αναρτούν στα blogs τους οι celebrities.

   Θα μου πει κάποια: τι blog και χαζομάρες, εδώ δεν έχουμε χρόνο να ξεκουραστούμε θα αρχίσουμε να γράφουμε;

   Κι απαντώ: αν δεν σου αρέσει το γράψιμο, όχι, μην ασχοληθείς. Αν σου αρέσει το γράψιμο και θέλεις να βγάλεις μερικά λεφτά, σίγουρα να ασχοληθείς. Αν δεν σου αρέσει το γράψιμο, όμως θέλεις να βγάλεις λεφτά, μήπως να το ξανασκεφτείς;

   Πιστεύω πως αν κάνουμε τις σωστές κινήσεις, μπορούμε να βγάλουμε χρήματα από το blog μας. Είναι πανεύκολο στη δημιουργία και αν το φτιάξετε στο blogger, τότε τα πράγματα είναι πραγματικά απλά. Τα templates  είναι έτοιμα και το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να γεμίσετε τα κενά. Έτσι δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τον σχεδιασμό του ή για τον κώδικα HTML αφού τα βρίσκετε έτοιμα. Για να τοποθετήσετε διαφημιστικά στο blog σας, από το Google Adsense ή να γίνετε affiliates (πράγματα για οποία θα μιλήσουμε σε άλλο άρθρο) θα διαβάσετε τις οδηγίες που θα βρείτε στα άρθρα του getpaid.gr.

Κάντε μια αναγνωριστική και… θα τα πούμε την επόμενη φορά με περισσότερες συμβουλές!


Ρούλα Σαλταπήδα

Blogger - Ζωγράφος- artpassion.gr

 

 

Διαβάστε τα υπόλοιπα άρθρα της Ρούλας Σαλταπήδα στο Getpaid

Επίσης διαβάστε:

Πως να γίνετε affiliate και να κερδίσετε από αυτό...

& Τι είναι τα Blogs;;; Μπορώ να κερδίσω από αυτά;;;

 
Υπηρεσίες Getpaid.gr

Υπηρεσίες Getpaid.gr

Μου αρέσει το άρθρο!
Διαφημίσεις
Σχόλια
Ταξινόμηση κατά: 
Ανά σελίδα: 
 
 •  Dimitrios έγραψε 2194 Ημέρα/ες πριν (ουδέτερα) 
   
  0
  έτσι Ρούλα, γράφτα όσο γίνεται πιο απλά για να τα καταλαβαίνουν τα κορίτσια!
   
     
   
   
  2 πόντοι
   
Ενέργειες
Βαθμολογία
2 ψήφοι
Μοιραστείτε το
Διαφημίσεις