Λογαριασμός
Άρθρα Ειδήσεις Forums Blogs Σελίδες Εργαλεία Μέλη
  •  
 
Άρθρο
03.10.2011 16:49    Σχόλια: 0    Κατηγορίες: Κέρδίστε μέσω Internet      Ετικέτες: "κερδίστε στο internet"  "τι είναι το getpaid.gr"  

Το Getpaid.gr είναι η ελληνική κοινότητα για την οικονομική αξιοποίηση του διαδικτύου. Στόχος μας είναι να αποτελέσουμε σημείο συνάντησης για όλους εσάς που ασχολείστε με το “ιντερνετικό” κέρδος ή το επιδιώκετε. Και αν δεν γνωρίζετε για αυτό να μάθετε.

Τι μπορώ να κάνω στο Getpaid.gr?

Αρχικά μπορείτε να διαβάσετε τα δεκάδες κατηγοριοποιημένα άρθρα που καταπιάνονται με συγκεκριμένους δρόμους κέρδους που μπορείτε να ακολουθήσετε Τέτοιοι είναι η δημιουργία websites, το freelancing, τα eshops, το affiliate marketing κ.α. Αν σας φαίνονται τα παραπάνω άγνωστα, δεν έχετε παρά να διαβάσετε τα άρθρα μας και να σας λυθούν οι όποιες απορίες. Σας προτείνουμε να ξεκινήσετε από το  “12 τρόποι να κερδίσετε στο Internet”. Εμείς συνεχώς ανανεώνουμε τα υπάρχοντα άρθρα και δημιουργούμε συνεχώς νέο περιεχόμενο, ενώ σας ενημερώνουμε με ειδήσεις από τον χώρο του ιντερνετικού κέρδους..

Πάνω από όλα, όμως, το Getpaid.gr είναι μια κοινότητα. Αυτό σημαίνει πως στηρίζεται στη συμμετοχή των μελών του. Για αυτό το λόγο υπάρχει το forum. Μέσα από αυτό μπορείτε να επικοινωνείτε με τα υπόλοιπα μέλη, να λύνετε τις απορίες σας και να συζητάτε για όλα αυτά που σας απασχολούν. Μην διστάσετε να το χρησιμοποιήσετε για να λάβετε απαντήσεις σε όλες σας τις ερωτήσεις. Για να μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε θα πρέπει να εγγραφείτε, κάτι το οποίο φυσικά είναι δωρεάν, όπως και κάθε υπηρεσία που προσφέρει το ίδιο το Getpaid.

Τέλος προσφέρονται εντελώς δωρεάν πολλές ακόμες υπηρεσίες, όπως το να δημιουργείτε blogs στο Getpaid, κατάλογος με sites που έχουν να κάνουν άμεσα ή έμμεσα με το διαδικτυακό κέρδος, δυνατότητα αποστολής προσωπικών μηνυμάτων ή chat μεταξύ των μελών κ.α. Εγγραφείτε στο Getpaid για να τα ανακαλύψετε όλα αυτά!

Αν σας φαίνονται όλα αυτά ενδιαφέροντα, βοηθήστε στη διάδοση της ιδέας του Getpaid.gr μέσα από το Facebook.

 
Υπηρεσίες Getpaid.gr

Υπηρεσίες Getpaid.gr

Μου αρέσει το άρθρο!
Διαφημίσεις
Σχόλια
Ταξινόμηση κατά: 
Ανά σελίδα: 
 
  • Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια
Ενέργειες
Βαθμολογία
2 ψήφοι
Μοιραστείτε το
Διαφημίσεις