Λογαριασμός
Άρθρα Ειδήσεις Forums Blogs Σελίδες Εργαλεία Μέλη
 •  
 
Άρθρο
22.11.2009 22:20    Σχόλια: 1    Κατηγορίες: Κέρδίστε μέσω Internet      Ετικέτες: earn money through internet  κερδίζοντας μέσω ιντερνετ  

Η πραγματικότητα είναι πως δεν είναι τόσο εύκολο και απλό να κερδίσεις στο internet. Και όταν λέμε να κερδίσεις, δεν εννοούμε ποσά των λίγων ευρώ. Εύκολο κέρδος δεν υπάρχει πουθενά. Αν υπήρχε, ο συνωστισμός ενδιαφερομένων θα το έκανε πολύ δύσκολο.

Έτσι, στις περισσότερες περιπτώσεις η δυσκολία ιντερνετικού κέρδους μπορεί να έγκειται στην ανάγκη ύπαρξης ξεχωριστών γνώσεων, ικανοτήτων ή δεξιοτήτων και σκληρής δουλειάς ή σε συνδυασμούς των παραπάνω. Η επιμονή και η εργατικότητα είναι πάντως κάτι που θα μπορούσε να οδηγήσει στην επιτυχία τους περισσότερους από εσας.

Ένας σημαντικός κλάδος είναι η προώθηση προϊόντων μέσω του Affiliate marketing. Αν γνωρίζετε καλά ένα θέμα και έχετε έφεση στη συγγραφή θα μπορούσατε να αποκτήσετε το δικό σας Blog. Αν ο κόσμος εκτιμήσει το έργο σας, σας εμπιστευτεί και σας προσφέρει την απαιτούμενη επισκεψιμότητα, θα έχετε τη δυνατότητα να προωθήσετε σχετικά προϊόντα λαμβάνοντας ποσοστά επί των πωλήσεων. Αφήστε που από το Adsense θα μπορούσατε να έχετε επιπλέον όφελος από τις διαφημίσεις που προβάλλονται στον ιστότοπό σας. Όλα αυτά δεν απαιτούν σημαντικές τεχνικές γνώσεις και θα ακολουθήσουν άρθρα που θα τα εξηγούν όλα σε βάθος. Μείνετε συντονισμένοι στο getpaid.gr!

Συνοπτικά αναφέρω πως θα μπορούσατε να αναλάβατε δουλειά στο σπίτι από freelance sites, να ανοίξετε τα δικά σας Eshop, να δίνετε συμβούλες, να διδάξετε online μια γλώσσα ή ότιδήποτε άλλο, να παίρνετε μέρος σε δημοσκοπήσεις και χίλια δυο άλλα!!!! Μέχρι και δρόμοι κατάλληλοι μόνο για ενήλικες υπάρχουν για τους τολμηρούς ή τολμηρές!!!

Βρείτε αυτό που σας ταιριάζει. Τι είναι αυτό που σας αρέσει και σας ενδιαφέρει;;; Το getpaid.gr θα προσθέτει συνεχώς καινούριο περιεχόμενο!

Η οικονομία, το εμπόριο και η προώθηση προϊόντων θα βασίζονται σε μεγάλο βαθμό στο internet τα επόμενα χρόνια. Το «μαγαζί γωνία» του μέλλοντος θα είναι μια καλή παρουσία στο internet.

Αν ήδη κερδίζετε χρήματα από το ίντερνετ, βρείτε ανθρώπους που σας ενώνει το κοινό ενδιαφέρον σας. Αν όχι και το επιθυμείτε, λάβετε τα φώτα από τους «παλιούς».

Σε κάθε περίπτωση θυμηθείτε το GETPAID.GR ή κάντε το bookmark!!!

updated: Πλέον στο Getpaid.gr έχει προστεθεί αρκετό περιεχόμενο και άρθρα, οπότε καλύτερα θα ήταν να διαβάσετο το "12 τρόποι να κερδίσετε στο Internet"

 
Υπηρεσίες Getpaid.gr

Υπηρεσίες Getpaid.gr

Μου αρέσει το άρθρο!
Διαφημίσεις
Σχόλια
Ταξινόμηση κατά: 
Ανά σελίδα: 
 
 •  sfak έγραψε 2492 Ημέρα/ες πριν (ουδέτερα) 
   
  0
  yes yes yesyes
   
     
   
   
  0 πόντοι
   
Ενέργειες
Βαθμολογία
3 ψήφοι
Μοιραστείτε το
Διαφημίσεις