Λογαριασμός
Άρθρα Ειδήσεις Forums Blogs Σελίδες Εργαλεία Μέλη
 •  
 
Άρθρο
23.08.2010 13:21    Σχόλια: 1    Κατηγορίες: Κέρδίστε μέσω Internet      Ετικέτες: earn money through internet  κερδίστε λεφτά στο ίντερνετ  

Λόγω και της κρίση υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που ψάχνουν να βρουν εναλλακτικούς τρόπους για να κερδίσουν χρήματα. Πολλοί από αυτούς καταλήγουν σε scams, πυραμίδες και MLM, που αντί να τους δώσουν, τους παίρνουν και τα λίγα που τους απέμειναν. Πέρα από αυτά, ευτυχώς στο Internet υπάρχουν αρκετές αναφορές για πραγματικούς τρόπους κέρδους. Έχουμε πει πως μια βασική τέτοια ευκαιρία δίνει η οικονομική εκμετάλλευση κάποιου site ή blog. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα διαβάστε τα “Τι είναι τα Blogs;;; Μπορώ να κερδίσω από αυτά;;;” και “Online Website Builders! Φτιαξτε πανέυκολα ένα site!


Ο κόσμος διαβάζει πληροφορίες για αυτό, κάνοντας το βασικό λάθος να φτιάξει άλλο ένα blog που θα μιλάει για το κέρδος μέσω Internet. Το “αφού θέλω να κερδίσω στο ίντερνετ, θα φτιάξω κάτι που να μιλάει για αυτό!” δεν είναι ο καλύτερος τρόπος να σκέφτεστε. Ειδικά στο εξωτερικό, υπάρχει το φαινόμενο να υπάρχουν άπειρα blogs που αναπαράγουν ό,τι έχει να κάνει με το ιντερνετικό κέρδος, χωρίς τα ίδια να παράγουν κέρδος. Αυτό συμβαίνει γιατί έχουν μπει σε ένα Niche, που δεν ενδιαφέρει τόσους πολλούς, αντιμετωπίζεται με μεγάλη καχυποψία από τον κόσμο και υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός σε αυτού του είδους το περιεχόμενο.


Στην Ελλάδα περιεχόμενο τέτοιου είδους σπανίζει. Μιλάμε δηλαδή για ένα “άγουρο” Niche, που επειδή απευθύνεται σε πολύ περιορισμένο target group, ακόμα και αν ξεχωρίσετε δεν θα δείτε πολύ μεγάλες επισκεψιμότητες. Αυτό δεν σημαίνει πως απαγορεύεται να φτιάξετε κάτι σχετικό με αυτό. Όμως, το πιο πιθανόν είναι πως θα βρείτε άλλους τομείς στους οποίους τα συγκριτικά σας πλεονεκτήματα θα είναι περισσότερα.


Καλό θα ήταν να διαβάσετε το “Blog, Sites: Γιατί να επιλέξω ένα μόνο θέμα και γιατί;”. Ξεφύγετε από το “κάνε ό,τι κάνω”. Ανοίξτε το μυαλό και τους ορίζοντές σας και δεν θα βγείτε χαμένοι...


Μείνετε συντονισμένοι στο Getpaid.gr, την ελληνική κοινότητα για την οικονομική εκμετάλλευση του διαδικτύου.

 

 
Υπηρεσίες Getpaid.gr

Υπηρεσίες Getpaid.gr

Μου αρέσει το άρθρο!
Διαφημίσεις
Σχόλια
Ταξινόμηση κατά: 
Ανά σελίδα: 
 
 •  vanadem έγραψε 2575 Ημέρα/ες πριν (ουδέτερα) 
   
  0
  Μου αρέσει το σχόλιο "Ξεφύγετε από το “κάνε ό,τι κάνω”. Ανοίξτε το μυαλό και τους ορίζοντές σας και δεν θα βγείτε χαμένοι..." Με κάνει να καταλαβαίνω ότι βρίσκομαι στο σωστό χώρο!
   
     
   
   
  1 πόντος
   
Ενέργειες
Βαθμολογία
0 ψήφοι
Μοιραστείτε το
Διαφημίσεις