Λογαριασμός
Άρθρα Ειδήσεις Forums Blogs Σελίδες Εργαλεία Μέλη
  •  
 
Άρθρο
15.09.2013 17:37    Σχόλια: 0    Κατηγορίες: Κέρδίστε μέσω Internet      Ετικέτες: σεπτέμβρης  build site  δημιουργία  καλύτερος μήνας  

Σεπτέμβρης: Ο καλύτερος μήνας εκκίνησης στο Internet

ΣεπτέμβρηςΚάτι που παρατηρώ τα τελευταία χρόνια είναι πως οι εγγραφές σε υπηρεσίες δημιουργίας ιστοσελίδων, όπως είναι το webnode ή τo webstarts, αυξάνονται δραστικά το μήνα Σεπτέμβρη. Μιας και το καλοκαιράκι μας αποχαιρετά σιγά-σιγά, ας δούμε τους λόγους εμφάνισης του φαινομένου, και αν όντως ο μήνας που μας έρχεται είναι η καλύτερη περίοδος να ξεκινήσετε και εσείς κάτι στο διαδίκτυο.


Είναι δεδομένο πως η κίνηση στο internet κατά τους καλοκαιρινούς μήνες πιάνει πάτο. Λίγο τα μπάνια, λίγο οι βόλτες, λίγο η ανάγκη να ξεφύγουμε από την ρουτίνα, οι ώρες που περνάμε στον υπολογιστή ελαττώνονται. Όσοι είστε κάτοχοι σελίδων στο διαδίκτυο, θα παρατηρείτε περίπου την παρακάτω εικόνα επισκεψιμότητας. Εκτός αν η σελίδα σας έχει να κάνει με διακοπές και ταξίδια :)


Κίνηση ιστοσελίδων το καλοκαίρι


Αν σκοπεύατε να ανοίξετε μια ταβέρνα δεν θα φροντίζατε να είναι έτοιμη για άνοιγμα πριν την καλοκαιρινή σεζόν; Το αντίστοιχο ισχύει για το διαδίκτυο. Η καλύτερη εποχή για ένα νέο ξεκίνημα είναι ακριβώς μετά τη νεκρή περίοδο. Παραβλέποντας τον κανόνα αυτό, πρώτα από όλα εσείς θα απογοητευτείτε από την χαμηλή κίνηση. Έπειτα, μέσα στον Ιούνιο θα έχετε την όρεξη να ανεβάζετε Δουλεύοντας το καλοκαίριposts στο blog σας, όταν οι φίλοι σας θα εφορμούν στις παραλίες; Αντίθετα ξεκινώντας το Σεπτέμβρη θα έχετε 9 παραγωγικούς μήνες μπροστά σας.


Έπίσης, το υψηλότερο επίπεδου ενθουσιασμού και παραγωγικότητας έρχεται όταν οι μπαταρίες έχουν γεμίσει. Ποιος έχει όρεξη να βάλει νέους “μπελάδες” στο κεφάλι του, όταν η ρουτίνα τον έχει καταβάλει και ονειρεύεται τη στιγμή που θα μπορέσει να χαλαρώσει;


ΙδέαΤέλος, προϋπόθεση της δημιουργίας, είναι η ιδέα. Νέες ιδέες γεννιούνται ακριβώς τη στιγμή που ξεφεύγεις από την πίεση που ασκεί ο ανύπαρκτος ελεύθερος χρόνος. Το καλοκαίρι δημιουργεί το όνειρο, την ιδέα, τον ενθουσιασμό και ο παραγωγικός Σεπτέμβρης το βάζει σε εφαρμογή.


Αυτό αφορά τόσο όσους ενδιαφέρονται να ξεκινήσουν ένα blog ώς χόμπου, όσο και αυτούς που έχουν μεγαλύτερες φιλοδοξίες. Θα σας πρότεινα να διαβάσετε το “12 τρόποι να κερδίσετε στο διαδίκτυο” και να πλοηγηθείτε στα δεκάδες άρθρα που έχουν γραφτεί στο Getpaid.gr για εσάς. Αφορούν επιχειρήσεις που θέλουν να πουλήσουν τα προϊόντα τους ή να διαφημιστουν στο διαδίκτυο, τρόπους να βγάλει κανείς χρήματα από ένα blog ή μια ιστοσελίδα, να προσφέρει την εργασία του μέσω του διαδικτύου κτλ….

 

 

Για τις απορίες που σας δημιουργούνται και τα θέματα που θέλετε να συζητήσετε, υπάρχει το forum, ώστε να συζητάτε με άλλα μέλη που έχουν τις ίδιες ανησυχίες και όνειρα.


Αν σας αρέσει η ιδέα του Getpaid.gr, δώστε μας δύναμη να συνεχίζουμε. Kάντε like στη σελίδα μας στο Facebook, subscribe στο κανάλι μας στο Youtube και διαδόστε τη σελίδα στους φίλους σας.

 
Υπηρεσίες Getpaid.gr

Υπηρεσίες Getpaid.gr

Μου αρέσει το άρθρο!
Διαφημίσεις
Σχόλια
Ταξινόμηση κατά: 
Ανά σελίδα: 
 
  • Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια
Ενέργειες
Βαθμολογία
2 ψήφοι
Μοιραστείτε το
Διαφημίσεις