Λογαριασμός
Άρθρα Ειδήσεις Forums Blogs Σελίδες Εργαλεία Μέλη
 •  
 
Άρθρο
29.03.2013 09:11    Σχόλια: 1    Κατηγορίες: Build a site      Ετικέτες: live  συνέντευξη  webnode  online website builders  build a site  

Συνεντευξή Live με Webnode για εύκολη κατασκευή sites.


Το βράδυ της Πέμπτης 28/3/2013, ο Γιάννης Δημητρόπουλος, Community Manager της Webnode για την ελληνική αγορά, μίλησε ζωντανά για τις υπηρεσίες που προσφέρει η Webnode , ώστε εύκολα, γρήγορα και οικονομικά κανείς να κατασκευάσει τη δική του ιστοσελίδα.


Απάντησε σε ερωτήσεις μας σχετικά με:


- την ευκολία χρήσης της υπηρεσίας

- το κόστος της υπηρεσίας

- τις δυνατότητες (επαγγελματικά, ερασιτεχνικά sites και E-shops)

- διάφορα τεχνικά ζητήματα (ελληνικά domain, ασφάλεια, SEO...)


Στο τέλος της συνέντευξης προσέφερε στα μέλη του Getpaid.gr 15 κωδικούς κουπονιών για 30% έκπτωση! Για να κάνετε χρήση της προσφοράς επικοινωνήστε με το info@getpaid.gr ή κάνετε χρήση του contact form. Εμείς σας προτείνουμε να δοκιμάσετε την δωρεάν έκδοση της υπηρεσίας εδώ. Και να προλάβετε να είσαστε στους πρώτους 15!

 

Ευχαριστούμε το Γιάννη ιδιαίτερα, τόσο για τις κατατοπιστικές του απαντήσεις, όσο και για την προσφορά που ανακοίνωσε για εμάς.


Μείνετε στο Getpaid.gr. Αν σας αρέσει το περιεχόμενο μας, δώστε μας δύναμη να συνεχίζουμε! Επισκεφτείτε μας στο Facebook, κάντε Like, κάντε Subscribe στο κανάλι μας στο Youtube, κάντε εγγραφή και γράψτε στο Forum μας…

Το λογότυπο της Webnode

 
Υπηρεσίες Getpaid.gr

Υπηρεσίες Getpaid.gr

Μου αρέσει το άρθρο!
Διαφημίσεις
Σχόλια
Ταξινόμηση κατά: 
Ανά σελίδα: 
 
 •  Wilfred έγραψε 1665 Ημέρα/ες πριν (ουδέτερα) 
   
  0
  poly wraio paidia, bravo!
   
     
   
   
  3 πόντοι
   
Ενέργειες
Βαθμολογία
3 ψήφοι
Μοιραστείτε το
Διαφημίσεις