Λογαριασμός
Άρθρα Ειδήσεις Forums Blogs Σελίδες Εργαλεία Μέλη
 •  
 
Άρθρο
20.05.2010 13:57    Σχόλια: 3    Κατηγορίες: Eshop  δημοπρασίες      Ετικέτες: eshop  ebay  δημοπρασίες  πωλήσεις  emarket  ricardo  amazon  

Υπάρχουν δύο βασικοί πυλώνες για να πουλήσετε αγαθά στο internet. Ο πρώτος είναι να δημιουργήσετε το δικό σας e-shop και ο δεύτερος  να συμμετέχετε σε site δημοπρασιών. Θα ήταν πιο εύκολο για σας να ασχοληθείτε με κάτι που αγαπάτε, η με κάτι που ήδη παράγετε ή εμπορεύεστε μέσω των κλασσικού εμπορίου.

Στα site δημοπρασιών δεν απαιτείται να ξοδέψετε για να αποκτήσετε πρόσβαση στους υποψήφιους πελάτες, που ήδη συνωστίζονται εκεί.  Αυτό είναι το βασικό τους πλεονέκτημα έναντι των e-shop. Έτσι μπορείτε να ασχοληθείτε περιστασιακά στον ελεύθερο χρόνο σας, και να δημιουργήσετε κάτι βιώσιμο ακόμα και με πενιχρούς τζίρους στην αρχή. Το πιο γνωστό site δημοπρασιών στον κόσμο είναι το Ebay. Σε αυτό πολλοί βρίσκουν προϊόντα από το εξωτερικό και τα μεταπωλούν στα ελληνικά site, όπως το Xestock.gr. Γνωρίζω άτομα που αγοράζουν σε δημοπρασίες χαλασμένους υπολογιστές και άλλες συσκευές, πληρώνοντας μηδαμινά ποσά, τις επισκευάζουν και τις μεταπωλούν. Αν έχετε την ικανότητα να μαστορεύετε, θα μπορούσατε να μετατρέψετε το σπίτι σας σε εργαστήριο και να δουλεύετε από το σπίτι, όντας αφέντης του εαυτού σας. Η μεγαλύτερη πρόκληση σε αυτές τις δουλειές, είναι να κάνετε τους άλλους να σας εμπιστευτούν. Δουλέψτε με ήθος, πελατοκεντρικά και ποτέ κουτοπόνηρα. Κινδυνεύετε στο βωμό του γρήγορου κέρδους, να καταστρέψετε τη φήμη σας.

Αν θέλετε να προχωρήσετε ένα βήμα παραπάνω, επενδύοντας περισσότερα χρήματα και χρόνο θα μπορούσατε να λειτουργήσετε το δικό σας e-shop. Η μεγαλύτερη πρόκληση σε αυτή την περίπτωση, είναι να κάνετε το ηλεκτρονικό σας μαγαζί γνωστό στο κοινό. Για αυτό καλό θα ήταν να διαβάσετε το "3 Τρόποι να προωθήσετε το Eshop και τα προϊόντα σας". Γενικά, υπολογίστε πως μέσω Ad Serving υπηρεσιών για κάθε εισερχόμενο κλικ, θα πρέπει να πληρώνετε περίπου 0,10 δολάρια. Επομένως, θα πρέπει να δαπανήσετε ένα σημαντικό ποσό για να προσελκύσετε την πρώτη σας πελατεία, η οποία θα λειτουργήσει ως κράχτης για τη συνέχεια. Αν διατηρείτε ήδη κάποιο blog αυτό θα συνεισφέρει σημαντικά στην προώθηση. Σύντομα θα ακολουθήσει και άρθρο πάνω στα blogs. Επίσης, θα βοηθούσε αν είστε καταξιωμένο μέλος ενός forum πάνω στο αντικείμενο του eshop σας. Θα μπορούσατε να το  προωθήσετε επιτυχώς, χωρίς να υποπέσετε στην ενοχλητική συνήθεια του spamming.

Η δημιουργία του ηλεκτρονικού σας καταστήματος είναι πολύ πιο εύκολη και απλή από όσο φαντάζεστε. Στο internet κυκλοφορούν άπειρα έτοιμα scripts. Αν δεν είστε τόσο εξοικειωμένοι, μια πολύ ενδιαφέρουσα ιδέα, η πιο εύκολη για σας, είναι τo skroutzstore.gr. Είναι ελληνικό, δεν απαιτεί ιδιαίτερες τεχνικές γνώσεις και μπορεί να έχετε έτοιμο το δικό σας eshop μέσα σε λεπτά. Κάτι το εξαιρετικό σε αυτό είναι,  πως έχετε τη δυνατότητα να προσθέσετε το κατάστημα σας στo Skroutz.gr. Με αυτό τον τρόπο θα το καταστήσετε άμεσα ορατό σε χιλιάδες υποψήφιους επισκέπτες και πελάτες.

 

Τέλος μη ξεχνάτε να ανατρέχετε στον κατάλογο των Sites του getpaid.gr, ο οποίος συνεχώς εμπλουτίζεται.

 
Υπηρεσίες Getpaid.gr

Υπηρεσίες Getpaid.gr

Μου αρέσει το άρθρο!
Διαφημίσεις
Σχόλια
Ταξινόμηση κατά: 
Ανά σελίδα: 
 
 •  dimknaf έγραψε 2792 Ημέρα/ες πριν (ουδέτερα) 
   
  0
  "με τι όρους συνήθως επιτρέπεται η δυνατότητα πωλησης αγαθών ή υπηρεσιών?" τι ακριβως εννοείτε;;;; καλύτερα πάντως θα ήταν να χρησιμοπoιόυμε το forum και να ξεκινάμε καινούριες συζητήσεις όταν έχουμε κάποια απορία....
   
     
   
   
  7 πόντοι
   
 •  viva2008 έγραψε 2816 Ημέρα/ες πριν (ουδέτερα) 
   
  0
  Καλησπέρα στους ιθύνοντες και καλή επιτυχία στην πολύ καλή σας προσπάθεια. Να ρωτήσω: Αν χρησιμοποιήσω μια έτοιμη πλατφόρμα για website (με στόχο πωλήσεις online) χωρίς να φιλοξενείται σε άλλο e-store (ebay,skroutz..) με τι όρους συνήθως επιτρέπεται η δυνατότητα πωλησης αγαθών ή υπηρεσιών?
   
     
   
   
  4 πόντοι
   
Ενέργειες
Βαθμολογία
2 ψήφοι
Μοιραστείτε το
Διαφημίσεις