Λογαριασμός
Άρθρα Ειδήσεις Forums Blogs Σελίδες Εργαλεία Μέλη
  •  
 
Άρθρο
06.11.2011 13:24    Σχόλια: 0    Κατηγορίες: Build a site      Ετικέτες: seo  search engine optimization  google rank  

 Αν έχετε ιστοσελίδα φυσικά και σας ενδιαφέρει να προσελκύετε συνδέσμους προς αυτήν. Όλα τα link είναι καλά, και έχουν την δική τους βαρύτητα στον προσδιορισμό που κάνει ο αλγόριθμος της google για να κατατάξει την ιστοσελίδα σας στα αποτελέσματα του. Να πάρεις όμως ΔΩΡΕΑΝ λίνκ από site PR8 είναι λουκούμι ΄-). Να ένας τρόπος για το πώς γίνεται αυτό:

 

Πως να κάνετε link building χρησιμοποιώντας το Scribd;

 

Το Scribd είναι ίσως το πιο δημοφιλές σαιτ για online document sharing. Η Google το έχει βαθμολογήσει με PR8 κάτι που σημαίνει ότι είναι αξιόπιστο και τους συνδέσμους που μπορούμε να πάρουμε από εκεί έχουν αξία. Τα έγγραφα που ανεβάζουμε στο scribd εμφανίζονται στο index της google σε μερικές ώρες και αν ο ανταγωνισμός για την λέξη κλειδί δεν είναι πολύ μεγάλος ο σύνδεσμος μας εμφανίζετε μέχρι και στην πρώτη σελίδα ΄-)

 

Πως μπορούμε να πάρουμε συνδέσμους από τα έγγραφα μας στο scribd;

 

Πανεύκολα, ακολουθώντας τα παρακάτω 6 βήματα

 

Βήμα 1 Γράψτε ένα άρθρο στο word, τουλάχιστον 500 λέξεις με θέμα για το οποίο κάνετε link building.

 

Βήμα 2 Ανεβάστε το στο google docs

 

Βήμα 3 Ανοίξτε το στο google docs και προσθέστε συνδέσμους στης λέξεις κλειδιά προς το σαιτ σας. Προτιμότερο είναι τα λινκ να είναι deep link, δηλαδή από εσωτερικές σελίδες και όχι από την αρχική σελίδα. 4-5 λινκ είναι αρκετά. Βάλτε και 1-2 φωτογραφίες.

 

Βήμα 4 Σώστε το αρχείο ως pdf. Κάντε κλικ στο File > Download as> PDF

 

Βήμα 5 Kάντε είσοδο στο scribd λογαριασμό σας, κλικ στο upload, επιλέξτε το άρθρο που είναι σε μορφή pdf από τον σκληρό δίσκο σας και ανεβάστε το.

 

Έτοιμο!!! Σε μερικές ώρες το άρθρο σας με τους ενεργούς συνδέσμους θα εμφανιστεί στα αποτελέσματα αναζήτησης της google.

 

Βήμα 6 Όταν μπείτε στο προφίλ σας στο scribd κάντε κλικ στα settings>profile>website και προσθέστε την ιστοσελίδα σας με την μορφή http://yoursite.com για να έχετε ένα ακόμη ενεργό link προς την ιστοσελίδα σας.

 

Την επόμενη μέρα κάντε τον έλεγχο πληκτρολογώντας στο google.gr site:http://to-onoma-tou-arthrou/ και αναζητήστε το άρθρο σας.

 

Ποιος δεν θέλει ΔΩΡΕΑΝ συνδέσμους από ιστοσελίδα με PR8;;; Ακόμη και μικρότερο να είναι το PR οι σύνδεσμοι που θα λάβετε από το άρθρο σας στο scribd έχουν αξία.

 

 

el3ak

http://gnorimies.net/ - Γνωριμίες

http://psifos-miza.blogspot.com/ -Ψήφος-Μίζα

 

 Διαβάστε επίσης:  Γιατί και πως να πετύχετε μεγάλη επισκεψιμότητα...

 

 

 
Υπηρεσίες Getpaid.gr

Υπηρεσίες Getpaid.gr

Μου αρέσει το άρθρο!
Διαφημίσεις
Σχόλια
Ταξινόμηση κατά: 
Ανά σελίδα: 
 
  • Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια
Ενέργειες
Βαθμολογία
3 ψήφοι
Μοιραστείτε το
Διαφημίσεις