Λογαριασμός
Άρθρα Ειδήσεις Forums Blogs Σελίδες Εργαλεία Μέλη
 •  
 
Άρθρο
17.09.2010 12:34    Σχόλια: 4    Κατηγορίες: Κέρδίστε μέσω Internet  getpaid.gr      Ετικέτες: earn money through internet  κερδίστε λεφτά στο ίντερνετ  

Το Getpaid.gr είναι η ελληνική κοινότητα για την οικονομική αξιοποίηση του διαδικτύου. Ως τέτοια, στηρίζεται στα μέλη του, που πολλαπλασιάζονται μέρα με την ημέρα. Οι πληροφορίες που διακινούνται για όλα τα αντικείμενα που έχουν να κάνουν με το διαδικτυακό κέρδος ( freelancing, διαφημίσεις, affiliate marketing, eshops, blogging, κατασκευή και λειτουργία ιστοσελίδων κτλ.) ωφελούν τα μέλη, που ανταλλάσσουν πληροφορίες, γνώσεις και εμπειρίες μέσα από το forum. Μπορεί, λοιπόν, η βασική λειτουργία της κοινότητας να είναι η πληροφόρηση και η επικοινωνία μεταξύ των μελών, όμως αυτό δεν σας εμποδίζει να επωφεληθείτε από την κοινότητα με τους παρακάτω 5 τρόπους.


Δεν είστε λίγοι αυτοί που προσπαθείτε, έχετε ξεκινήσει ή ακόμα και ολοκληρώσει με επιτυχία κάτι στο διαδίκτυο. Μπορεί να πρόκειται για κάποιο blog, eshop, site ή οτιδήποτε άλλο. Γράψτε για αυτό στο forum(δικές σας σελίδες και προσπάθεις). Με τον τρόπο αυτό μπορείτε να το γνωστοποιήσετε στα εκατοντάδες μέλη και αναγνώστες του Getpaid.gr βοηθώντας την επιτυχία του. Παράλληλα, έχετε την ευκαιρία να δεχτείτε τα σχόλια των μελών για τυχόν διορθώσεις ή βελτιώσεις.


Αν είστε κάποιος επαγγελματίας του χώρου μπορείτε να μεταβείτε στις αγγελίες(ads), δημιουργώντας κάποια εντελώς δωρεάν. Αυτή μπορεί να αναφέρεται στις υπηρεσίες που προσφέρετε (web design, hosting κτλ. είναι αυτές που κυρίως μπορεί να ενδιαφέρουν τα μέλη). Αντίστοιχα, αν έχετε ανάγκη από κάποια εργασία, μπορείτε να δημιουργήσετε κάποια αγγελία ζήτησης. Παράλληλα, στο forum έχει ανοιχτεί τομέας για να παρουσιάζετε αυτό που έχετε να προσφέρετε ή που ζητάτε ώστε να πραγματοποιείται συζήτηση πάνω σε αυτό.


Επίσης, στην ίδια περιοχή του φόρουμ, έχετε τη δυνατότητα να αναζητήσετε και να προτείνετε συνεργασίες, όπως είναι οι ανταλλαγές διαφημίσεων.


Ακόμα, εδώ στο Getpaid, τολμάμε το αδιανόητο. Επιτρέπουμε τα affiliate links(μάθετε περισσότερα για το affiliate marketing) για τους χρήστες του forum, που μπορούν να τους δώσουν ευκαιρίες για κέρδη. Επιζητούμε το κέρδος των μελών μας, αλλά δεν θα επιτρέψουμε σε καμιά περίπτωση την υποβάθμιση της ποιότητας του forum και της κοινότητας μας. Για αυτό υπάρχουν αυστηροί περιορισμοί. Καλό είναι να διαβάσετε τους όρους και το σκεπτικό μας πάνω σε αυτή την κίνηση.


Αν θέλετε να έχετε μεγαλύτερη ελευθερία, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα blogs του Getpaid.gr. Η αλήθεια είναι, ότι δεν έχουν αξιοποιηθεί ακόμα όσο θα έπρεπε από τα μέλη. Δίνουν τη δυνατότητα να έχετε ένα χώρο δικό σας, όπου μπορείτε να αναρτάτε το περιεχόμενο που εσείς θέλετε. O μόνος βασικός περιορισμός τους είναι η μη ύπαρξη ακατάλληλου περιεχομένου και το spamming. Για παράδειγμα, κάποιος θα μπορούσε να ανεβάζει υλικό που αφορά την κατασκευή sites διαφημίζοντας με αυτό τον τρόπο τυχόν υπηρεσίες που προσφέρει, ενώ κάποιος άλλος να γράφει για τα μυστικά του ηλεκτρονικού εμπορίου. Αν πάλι νιώθει εγκλωβισμένος στα πλαίσια του Getpaid, μια καλή ιδέα είναι να φτιάξει ένα ανεξάρτητο blog (π.χ στο blogger) και να κάνει εδώ ανταπόκριση. Ήδη στη κοινότητά μας είναι συγκεντρωμένος ένας μεγάλος αριθμός ατόμων με κοινό ενδιαφέρον την αξιοποίηση του διαδικτύου. Αυτό είναι κάτι το οποίο δεν θα πρέπει να αφεθεί ανεκμετάλλευτο.

 

 

Join the Linkwise Affiliate Network! - ελληνικό!

 
Υπηρεσίες Getpaid.gr

Υπηρεσίες Getpaid.gr

Μου αρέσει το άρθρο!
Διαφημίσεις
Σχόλια
Ταξινόμηση κατά: 
Ανά σελίδα: 
 
 •  evitsel έγραψε 2311 Ημέρα/ες πριν (ουδέτερα) 
   
  0
  Πρωτα απο ολα ευχαριστω για τις πολυ καλες πληροφοριες για το Afiliate marketing και την ελευθερια να τις χρησιμοποιησουμε
  Θα ηθελα να μαθω κατα ποσο ειναι νομιμο και ενοω φορολογικα να εχουμε εσοδα απο affiliate και αν θα πρεπει να δηλωθουμε στην εφορια για αυτην την δραστηριοτητα.
   
     
   
  1 πόντος
   
 •  panbet έγραψε 2428 Ημέρα/ες πριν (ουδέτερα) 
   
  0
  http://www.betdoctor.gr/
   
     
   
   
  0 πόντοι
   
 •  Dimitrios έγραψε 2588 Ημέρα/ες πριν (ουδέτερα) 
   
  0
  http://www.getpaid.gr/forum/topic/- affiliate-links-forum-.htm
  στο παραπάνω link, έχει ανοίξει θέμα στο φόρουμ, για να εκφέρετε άποψη με το κατά πόσο συμφωνείτε στο άνοιγμα των affiliate links
   
     
   
   
  0 πόντοι
   
Ενέργειες
Βαθμολογία
5 ψήφοι
Μοιραστείτε το
Διαφημίσεις