Λογαριασμός
Άρθρα Ειδήσεις Forums Blogs Σελίδες Εργαλεία Μέλη
 •  
 
Άρθρο
06.07.2010 00:31    Σχόλια: 1    Κατηγορίες: Affiliate  Κέρδίστε μέσω Internet      Ετικέτες: affiliate  deal a day  groupon  group buying site  deal sites  

Το τελευταίο διάστημα, σε παγκόσμια κλίμακα, κερδίζει όλο και περισσότερο έδαφος μια πρωτοποριακή και έξυπνη ιδέα. Το one deal a day είναι ένας τύπος διαδικτυακής υπηρεσίας, κατά την οποία ένα και μόνο προϊόν ή υπηρεσία προσφέρεται για 24 ώρες. Οι χρήστες εγγράφονται και λαμβάνουν mails για τις καθημερινές προσφορές, που συνήθως συνοδεύονται με έκπτωση από 50 έως 90%. Η προσφορά ισχύει μόνο εφόσον συγκεντρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός υποψήφιων αγοραστών, κάτι που γίνεται σχεδόν πάντα.

Πρόκειται για κάτι πολύ έξυπνο, γιατί αξιοποιείται η δύναμη της μαζικότητας των καταναλωτών. Μια επιχείρηση έχει το συμφέρον να παρέχει τόσο υπερβολική έκπτωση, γιατί την ημέρα του deal είναι στο επίκεντρο χιλιάδων υποψήφιων αγοραστών. Έτσι διαφημίζεται και παράλληλα προβαίνει σε μαζικές πωλήσεις, που της αποφέρουν μεγάλη πελατεία. Από την άλλη οι καταναλωτές έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν, πολλές φορές νέα προϊόντα και υπηρεσίες, σε απίστευτα χαμηλές τιμές.

 

Πως μπορώ να το εκμεταλλευτώ;

 

1. Κερδίστε από τις εκπτώσεις ως απλός καταναλωτής: Το κορυφαίο ελληνικό site για να δείτε τέτοιες προσφορές είναι το Goldendeals της Χρυσής Ευκαιρίας. Αν, όμως, θέλετε να έχετε πρόσβαση σε εκατοντάδες ημερήσιες προσφορές συγκεντρωμένες και προερχόμενες από πολλά διαφορετικά Deal Sites, τότε μπείτε και βρείτε τις στο Extradeals.gr.


2. Κερδίστε ως Affiliate τέτοιων υπηρεσιών: Με απλά λόγια, εσείς προωθείτε συγκεκριμένες προσφορές ή Deal Sites και κερδίζετε προμήθειες από τις πωλήσεις. Όλα αυτά γίνονται τεχνικώς εύκολα μέσα από Affiliate Networks, όπως είναι η Linkwise, το ClickBanner και το Forestview. Για να μάθετε περισσότερα διαβάστε καλύτερα το άρθρο “Deal a Day και Affiliate Marketing”.

 

3. Κερδίστε ως Επιχείρηση: Αν τώρα έχετε τη δική σας επιχείρηση επικοινωνήστε με one deal a day sites, ώστε να δημιουργήσετε τη δική σας προσφορά και να κάνετε το όνομά σας και τα προϊόντα σας γνωστά σε χιλιάδες κόσμου. Για περισσότερα διαβάστε το “Η επιχείρησή σου και τα Group Buying Sites

 

4. Φτιάξτε το δικό σας Deal Site: Αυτό το κομμάτι μάλλον ενδιαφέρει λίγους από εσάς, καθώς αποτελεί ιδέα για έναρξη νέας επιχειρηματική δραστηριότητας. Αυτό που θέλουμε να τονίσουμε  είναι πως ήδη αρκετοί έχουν αρπάξει την ευκαιρία, έτσι ο χώρος να αναπτυχθείτε και να επιβιώσετε έχει λιγοστέψει. Ίσως περιθώριο να υπάρχει σε τοπικό επίπεδο. Πάντως, εμείς από τον Ιούνιο του 2011 αφιερώσαμε ένα ξεχωριστό άρθρο για τους τολμηρούς που θέλουν να δημιουργήσουν τη δική τους υπηρεσία ημερήσιων προσφορών. Διαβάστε το εδώ.

 

Μείνετε συντονισμένοι στο Getpaid.gr και το μαγικό κόσμο του διαδικτυακού κέρδους.  Συνεχώς επεκτείνουμε και ανανεώνουμε το περιεχόμενό μας.

 
Υπηρεσίες Getpaid.gr

Υπηρεσίες Getpaid.gr

Μου αρέσει το άρθρο!
Διαφημίσεις
Σχόλια
Ταξινόμηση κατά: 
Ανά σελίδα: 
 
 •  testudo έγραψε 2449 Ημέρα/ες πριν (ουδέτερα) 
   
  0
  Πολύ ενδιαφέρον το άρθρο.Όσον αφορά την GROUPON τα 3 ευρώ τα δίνει με κάθε εγγραφή κάποιου από τη διαφήμιση που θα βρει στο site μου αν την διαφημίζω ή με κάθε αγορά αυτού που γράφεται?αν είναι με κάθε εγγραφή,είναι πολύ καλά τα χρήματα πιστεύω που κερδίζει ο κάτοχος site.Επίσης επειδή με ενδιέφερε στο παρελθόν να γραφτώ και να λαμβάνω email προσφορων χρειάζεται πιστωτική και κάποια προπληρωμη ή κάνω λάθος?
   
     
   
   
  1 πόντος
   
Ενέργειες
Βαθμολογία
1 ψήφοι
Μοιραστείτε το
Διαφημίσεις