Λογαριασμός
Άρθρα Ειδήσεις Forums Blogs Σελίδες Εργαλεία Μέλη
  •  
 
Ειδήσεις
02.10.2010 08:54    Σχόλια: 0    Κατηγορίες: getpaid.gr      Ετικέτες: getpaid.gr  

Αισίως φτάσαμε τα 500 μέλη. Τον τελευταίο μήνα μόνο, είχαμε την εγγραφή 100 νέων μελών. Η επισκεψιμότητα ακολουθεί τους ίδιους ρυθμούς. Έτσι από αυτό το μέτωπο είμαστε πλήρως ικανοποιημένοι αν σκεφτούμε πως δεν έχει περάσει ούτε ένας χρόνος από τη δημιουργία της κοινότητας μας.

Βέβαια, θα θέλαμε από τα μέλη μας μεγαλύτερη συμμετοχή. Υπάρχουν περιθώρια για αυτό. Εμείς αναγνωρίζουμε κάποια θέματα που αποθαρρύνουν τον κόσμο να συμμετέχει, ενώ κάποια από αυτά είναι θέμα χρόνου να λυθούν. Σε αυτό μπορείτε να βοηθήσετε και εσείς κάνοντας τις προτάσεις σας στο forum.

Πολλοί μπορεί να προτιμούσαν τη δομή ενός απλού φόρουμ, από τη πιο πολύπλοκη δομή που έχει το Getpaid.gr. Μπορεί στην αρχή να μπερδεύει, όμως περιέχει δυνατότητες που η σημασία τους θα φανεί στη συνέχεια.

Ένα βασικό θέμα είναι η χαμηλή ταχύτητα που πιστεύουμε πως θα αντιμετωπιστεί με την επόμενη αναβάθμιση του site. Αν αυτό δεν κριθεί αρκετό θα μετακομίσουμε σε πιο γρήγορο server.

Επίσης, στην επόμενη έκδοση το φόρουμ θα είναι αναβαθμισμένο και θα είναι πιο εύκολο στη πλοήγησή του. Το σημερινό, όντως,, παρουσιάζει κάποιες δυσκολίες για εσάς.

Τέλος, αμέσως μετά από αυτές τις βελτιώσεις θα ακολουθήσει η μετάφραση του site στα ελληνικά. Κάτι που θα βελτιώσει τη χρηστικότητα του αλλά και την εικόνα τού.

Έτσι, τα τρία βασικά ελαττώματα που παρουσιάζει η κοινότητα αναμένουμε σύντομα να έχουν λυθεί. Μέχρι τότε θέλουμε να ακούμε τις ιδέες σας και τις προτάσεις σας, αλλά και να έχουμε μεγαλύτερη τη συμμετοχή σας.


Σας ευχαριστούμε που επισκέπτεστε και στηρίζετε την ελληνική κοινότητα για την οικονομική αξιοποίηση του διαδικτύου.

 
Μου αρέσει!
Σχόλια
Ταξινόμηση κατά: 
Ανά σελίδα: 
 
  • Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια
Ενέργειες
Βαθμολογία
0 ψήφοι
Μου αρέσει!
Διαφημίσεις