Λογαριασμός
Άρθρα Ειδήσεις Forums Blogs Σελίδες Εργαλεία Μέλη
  •  
 
Ειδήσεις
21.09.2010 19:40    Σχόλια: 0    Κατηγορίες: Affiliate  Διάφορα      Ετικέτες: amazon  affiliate  eshop  

 Διάφορες πηγές στο Internet κάνουν λόγο πως το amazon.co.uk μπορεί και στέλνει πλέον πιο ογκώδη αντικείμενα στην Ελλάδα. Μη φανταστείτε πλυντήρια ή τηλεοράσεις, αλλά περιλαμβάνονται πάρα πολλά ηλεκτρονικά είδη που πωλούνται με πολύ χαμηλότερες τιμές από αυτές των ελληνικών eshops. Ενδεικτικά μπορείτε να δείτε κάποιες από τις προσφορές εδώ. Έτσι ως καταναλωτές μπορείτε να σώσετε αρκετά χρήματα από την τσέπη σας για μια μεγάλη γκάμα προϊόντων αν επιλέξετε το amazon.


Εδώ για όλους εσάς που έχετε παρουσία στο διαδίκτυο(blogs, sites) γεννιούνται πολλές ευκαιρίες κερδών από την προώθηση αυτής της ιδέας. Το amazon διαθέτει affiliate πρόγραμμα, μέσω του οποίου μπορείτε να κερδίζετε προμήθειες για τους πελάτες που έρχονται μέσα από τα δικά σας links. Μάθετε περισσότερα για το Affiliate Marketing στο σχετικό μας άρθρο.


Αυτό αφορά, επίσης, συγκεκριμένα προϊόντα. Έτσι αν έχετε, για παράδειγμα, ένα site που μιλάει για τις πολεμικές τέχνες, μπορείτε να προτείνετε ένα συγκεκριμένο βιβλίο ή κάποιο DVD, ενώ αν γράφετε για ρολόγια, με ευκολία μπορείτε να παραπέμπετε τον κόσμο να αγοράσει ένα νέο μοντέλο από το amazon.


Όπως έχουμε πει πολλές φορές από εδώ, δείξτε σεβασμό στους αναγνώστες σας. Ποτέ δεν πρόκειται να αναδειχθείτε στο ίντερνετ αν νοιάζεστε μόνο για τις προμήθειες. Όσο οι επιλογές για τους affiliates αυξάνουν, το να συνδυάζετε το κέρδος με το καλό περιεχόμενο, όλο γίνεται και πιο εφικτό.


Μείνετε συντονισμένοι στο Getpaid.gr για να μην χάνετε τα νέα από τον κόσμο της οικονομικής εκμετάλλευσης του διαδικτύου.

 
Μου αρέσει!
Σχόλια
Ταξινόμηση κατά: 
Ανά σελίδα: 
 
  • Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια
Ενέργειες
Βαθμολογία
0 ψήφοι
Μου αρέσει!
Διαφημίσεις