Λογαριασμός
Άρθρα Ειδήσεις Forums Blogs Σελίδες Εργαλεία Μέλη
 •  
 
Ειδήσεις
15.02.2011 12:32    Σχόλια: 1    Κατηγορίες: Affiliate      Ετικέτες: clickbanner  affiliate marketing  affiliate network  

 Πριν από λίγες μέρες είχαμε μιλήσει για το ClickBanner, το νέο ελληνικό Affiliate Network. Για να προσελκύσουν affiliates προχωρούν σε μια ενδιαφέρουσα προσφορά. Για κάποια deal sites δίνουν επιπλέον προμήθεια 10%. Παρακάτω ακολουθεί η ανακοίνωση του ClickBanner

 

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για ένα ολοκαίνουργιο bonus που θα ισχύει για έναν μήνα, από σήμερα μέχρι και τις 15 Μαρτίου.

Όλοι οι affiliates που θα τρέξουν τις παρακάτω καμπάνιες θα πάρουν 10% ΕΠΙΠΛΕΟΝ προμήθεια για όλες τις πωλήσεις που θα φέρουν! Δηλαδή εάν κάποιος κερδίσει 1000 ευρώ σε προμήθειες θα κερδίσει 100 Ευρώ επιπλέον σαν bonus από το ClickBanner.

Οι καμπάνιες που ισχύει το bonus είναι οι παρακάτω (δίπλα στο όνομα της καμπάνιας εμφανίζεται το ποσοστό προμήθειας που δίνει ο διαφημιζόμενος):

- WinWinDeals (6.4% ανά πώληση)

- CrazyDeals (6.5% ανά πώληση)

- Beautyndeals (5.6% ανά πώληση)

- BestOfferz (7.5% ανά πώληση)

- FastDeal (5.5% ανά πώληση)

Σημείωση: Οι προμήθειες από τον διαφημιζόμενο δεν αλλάζουν και παραμένουν σταθερές. Ο διαφημιζόμενος δεν έχει συμμετοχή σε αυτό το bonus που σας δίνουμε.

Αυτό το bonus δίνεται εξ ολοκλήρου από το ClickBanner, γιατί όπως σας έχουμε ήδη πεί, στόχος μας από την πρώτη μέρα λειτουργίας είναι να είστε ΕΣΕΙΣ ευχαριστημένοι και για αυτόν τον λόγο θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατό να υπερβαίνουμε τις προσδοκίες σας.

Είμαστε πάντα στην διάθεσή σας,

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του ClickBanner

 
Μου αρέσει!
Σχόλια
Ταξινόμηση κατά: 
Ανά σελίδα: 
 
 •  Tsalgeo έγραψε 1917 Ημέρα/ες πριν (ουδέτερα) 
   
  0
  https://www.zeekler.com/securesignu p.asp?username=tsal87
   
     
   
   
  0 πόντοι
   
Ενέργειες
Βαθμολογία
1 ψήφοι
Μου αρέσει!
Διαφημίσεις