Λογαριασμός
Άρθρα Ειδήσεις Forums Blogs Σελίδες Εργαλεία Μέλη
  •  
 
Ειδήσεις
04.10.2012 12:22    Σχόλια: 0    Κατηγορίες: Affiliate      Ετικέτες: linkwise  affiliate marketing  νέα πλατφόρμα  

Νέα πλατφόρμα για τη Linkwise

H Linkwise ανακοίνωσε τη λειτουργεία της νέας της πλατφόρμας. Για κάποιο διάστημα θα λειτουργούν παράλληλα η νέα και η παλιά πλατφόρμα. Βέβαια η Linkwise συμβουλεύει τους affiliates να προχωρήσουν το δυνατότερο δυνατό στη μετάβαση. Η ανακοίνωση προς τους affiliates έχει ως εξής:Αγαπητοί Affiliates,

 

Κάτι αλλάζει σήμερα στο ελληνικό Affiliate Marketing... Μετά από 1,5 χρόνο σκληρής δουλειάς, η νέα πλατφόρμα της Linkwise είναι έτοιμη να υποδεχτεί όλους τους affiliates! Μέσα από ένα σύγχρονο και εύχρηστο διαχειριστικό περιβάλλον, οι affiliates της Linkwise θα μπορούν επιτέλους να απολαμβάνουν ένα εξαιρετικά αναβαθμισμένο επίπεδο υπηρεσιών, αντάξιο -ελπίζουμε- των προσδοκιών τους.

 

Περισσότεροι από 15 άνθρωποι (3 εκ των οποίων σε μόνιμη βάση) εργάστηκαν για να ολοκληρωθεί αυτή η προσπάθεια: Designers, Developers, HTML authors, Project Managers, Video artists, System administrators. Τους ευχαριστούμε όλους!

 

Επισκεφθείτε το ολοκαίνουργιο site μας στη διεύθυνση http://linkwi.se/gr-el/, πατήστε το κουμπί Login πάνω δεξιά και μετά το κουμπί «Ξέχασα τον κωδικό μου». Ακολουθήστε τις οδηγίες για να δημιουργήσετε έναν κωδικό πρόσβασης για τη νέα πλατφόρμα.

 

Προσοχή! Πριν ξεκινήσετε να χρησιμοποιείτε τη νέα πλατφόρμα, παρακαλούμε κατεβάστε και διαβάστε τον «Οδηγό μετάβασης στη νέα πλατφόρμα» με χρήσιμες πληροφορίες για τη μετάβαση καθώς και το «Linkwise Platform Guide» που θα βρείτε μέσα στο διαχειριστικό σας, στην ενότητα «Επικοινωνία & Βοήθεια».

 

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας όλα αυτά τα χρόνια. Ελπίζουμε μέσα από αυτή την προσπάθεια να μπορέσουμε να ανταποδώσουμε μέρος της υποστήριξής σας και να εγκαινιάσουμε μαζί τη νέα εποχή για το Affiliate Marketing στην Ελλάδα!

 

Με εκτίμηση,

Η ομάδας της Linkwise


 

Εμείς να ευχηθούμε ότι καλύτερο για αυτή την ενδιαφέρουσα αλλαγή. Οι πρώτες εντυπώσεις όσον αφορά το εμφανισιακό είναι πολύ θετικές. Για περισσόερα συμπεράσματα θα πρέπει να περάσει κάποιο ακόμα διάστημα.

 

Μείνετε συντομισμένοι στο Getpaid.gr για να λαμβάνετε νέα από τον κόσμο του ιντερνετικού κέρδους.

 
Μου αρέσει!
Σχόλια
Ταξινόμηση κατά: 
Ανά σελίδα: 
 
  • Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια
Ενέργειες
Βαθμολογία
0 ψήφοι
Μου αρέσει!
Διαφημίσεις