Λογαριασμός
Άρθρα Ειδήσεις Forums Blogs Σελίδες Εργαλεία Μέλη
  •  
 
Ειδήσεις
11.12.2012 15:13    Σχόλια: 0    Κατηγορίες: Affiliate      Ετικέτες: affiliate marketing  linkwise  νέα πλατφόρμα  εκδήλωση  

Εντυπώσεις από την χθεσινή εκδήλωση της Linkwise.

Το Getpaid.gr παρευρέθηκε στο event που οργάνωσε χθες η Linkwise στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, γιορτάζοντας την νέα της πλατφόρμα. Στην εκδήλωση μίλησαν η Κατερίνα Καραγιάννη (Affiliate Director), o Γιώργος Σωτηρόπουλος (Client Services Director) και ο Γιώργος Συμεωνίδης (Managing Director Networking).

Οι ομιλητές και πρωτοπόροι του Affiliate Marketing στην Ελλάδα, εξέπεμπαν ενθουσιασμό και διάθεση να μεταδόσουν ιδέες και να λύσουν απορίες. Το κοινό συμμετείχε ενεργά υποβάλλοντας ερωτήσεις και παρατηρήσεις τόσο όσον αφορά την νέα πλατφόρμα, όσο και γενικότερα θέματα που έχουν να κάνουν  με τη Linwise και το Affiliate Marketing.

Σε κάποιες περιπτώσεις εκφράστηκαν μαζί με τις απορίες και μικρές παρατηρήσεις ή παράπονα. Πάντως, πολύ θετική εντύπωση προκάλεσε η αμεσότητα και ευθύτητα των απαντήσεων, που “δεν χάιδευαν αυτιά”. Η όμορφη κουβέντα με ενεργό το κοινό ξεχείλωσε το αρχικό χρονοδιάγραμμα, όπως συνήθως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις.

Την παράσταση έκλεψε ένα χιουμοριστικό και διασκεδαστικό βιντεάκι της Linkwise που σατίριζε τα προβλήματα λειτουργικότητας της παλαιάς πλατφόρμας, με τον πρωταγωνιστή να ερμηνεύει έναν απηυδισμένο χρήστη της.

Κατά τη διάρκεια του διαλλείματος, Αffiliates και άνθρωποι της Linkwise σχημάτιζαν πηγαδάκια συζητήσεων όπου η ανταλλαγή απόψεων και εμπειριών γινόταν πιο άμεση και ομολογουμένως πολύ ενδιαφέρουσα.

Μετά το όμορφο και έξυπνο δωράκι που μας έγινε στο τέλος της εκδήλωσης, ακολούθησε ποτό στο Hoxton. Δεν μπορούμε να μη σχολιάσουμε τη πολύ φιλόξενη ατμόσφαιρα. Ο Γιώργος, η Κατερίνα, ο Γίωργος και η Θάλεια ήταν απίστευτα φιλικοί και ανθρώπινοι!


* Για όσους δεν γνωρίζουν, η Linkwise είναι ο πρωτοπόρος του Affiliate Marketing στην Ελλάδα. Αν δεν ξέρετε καν τι είναι το Affiliate Marketing και πως πως μπορεί να αποδώσει χρήματα στους affiliates (bloggers κτλ.)  δείτε το σχετικό άρθρο εδώ.

 

Μείνετε συντονισμένοι στο Getpaid.gr ώστε να μαθαίνετε να νέα από τό χώρο του "ιντερνετικού" κέρδους.

 
Μου αρέσει!
Σχόλια
Ταξινόμηση κατά: 
Ανά σελίδα: 
 
  • Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια
Ενέργειες
Βαθμολογία
1 ψήφοι
Μου αρέσει!
Διαφημίσεις