Λογαριασμός
Άρθρα Ειδήσεις Forums Blogs Σελίδες Εργαλεία Μέλη
  •  
 
Ειδήσεις
23.08.2010 22:20    Σχόλια: 0    Κατηγορίες: Affiliate      Ετικέτες: affiliate  affiliate network  ελληνικό  affiliatemotion  

villa_emily_Kefalonia_fiskardo

  Τον Ιούλιο σαν είχαμε ενημερώσει για το ξεκίνημα του δεύτερου ελληνικού Affiliate Network μετά την Linkwise. Το Affiliatemotion.gr από τότε έχει αποκτήσει αρκετά Affiliate προγράμματά. Ομολογώ να πω, πως τα πρώτα δεν μου άρεσαν ιδιαίτερα. Επρόκειτο για Casino Sites, που τα έβρισκες και στο εξωτερικό, οπότε δεν είχε να προσφερθεί τίποτα καινούριο.


Παίρνω την αφορμή να γράψω επειδή προστέθηκε ένα ενδιαφέρον, από διάφορες πλευρές, affiliate πρόγραμμα. Πρόκειται για μια βίλα στη Κεφαλονία, που δίνει 7% προμήθεια στους affiliate που θα στείλουν κόσμο. Αν έχετε, λοιπόν, κάποιο ταξιδιωτικό blog ή θεματολογία που σας παίρνει, ανεβάζετε ένα blog post και αν κάποιος αποφασίσει να κλείσει τη βίλα, κερδίζετε την προμήθειά σας. Εγγραφείτε εντελώς δωρεάν στο Affiliatemotion.gr για να πετύχετε κάτι τέτοιο.


Πέρα από την ευκαιρία που δίνεται στους affiliates, δίνει την ευκαιρία σε αυτούς που θέλουν να επισκεφτούν τη Κεφαλονία, να κλείσουν μια πολυτελή βίλα με πισίνα από 50ευρώ τη βραδιά. Βέβαια ξεχάστε αυτές τις τιμές για τον Αύγουστο και το Σεπτέμβρη.


Τέλος, μου άρεσε πολύ ιδέα του ιδιοκτήτη της Βίλας. Δίνοντας μια μικρή προμήθεια, αναθέτει σε bloggers και sites να του φέρουν πελατεία. Αυτό θα μπορούσε να λειτουργήσει και για τη δική σας επιχείρηση, αν δεν το είχατε σκεφτεί μέχρι τώρα. Οπότε επισκεφτείτε το Affiliatemotion.gr για να μάθετε περισσότερα.

 
Μου αρέσει!
Σχόλια
Ταξινόμηση κατά: 
Ανά σελίδα: 
 
  • Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια
Ενέργειες
Βαθμολογία
0 ψήφοι
Μου αρέσει!
Διαφημίσεις