Λογαριασμός
Άρθρα Ειδήσεις Forums Blogs Σελίδες Εργαλεία Μέλη
  •  
 
Ειδήσεις
26.07.2010 11:04    Σχόλια: 0    Κατηγορίες: Affiliate      Ετικέτες: linkwise  affiliate  goldendeals  one deal a day  

Για καταναλωτές

Τρέχουσα προσφορά: 70€ για μια ετήσια συνδρομή, απεριόριστων επισκέψεων manicure και pedicure για 1 χρόνο στα Nails + More στο Κολωνάκι και στην Κηφισιά, αξίας 600€ - έκπτωση 88% !

Εγγράφεστε απλά στο Goldendeals και πληρώνοντας ηλεκτρονικά, αποκτάτε το κουπόνι για να εξαργυρωθεί η προσφορά. Για να μάθετε περισσότερα για αυτού του τύπου τις πωλήσεις πατήστε εδώ


Για Affiliates

Πρόκειται για ιδιαίτερη ευκαιρία, καθώς συνδυάζονται πολλοί παράγοντες που βοηθούν στο να προκύψει κάτι πολύ αποδοτικό για εσάς, προωθώντας αυτή την προσφορά.


  1. Η έκπτωση πλησιάζει το 90% - ελκυστικό. Πρόκειται για μια πραγματική ευκαιρία για τους αναγνώστες σας. Είναι ωραίο να τους προτείνετε κάτι που τους συμφέρει και όχι να τους πουλάτε “φούμαρα”!

  2. Η τιμή δεν είναι πολύ υψηλή (70€) για να δρα αποτρεπτικά, αλλά ούτε και χαμηλή ώστε να αφήνει υψηλή προμήθεια(5,5% * 70) 3,85€, ανά πώληση.

  3. Αφορά όλο το γυναικείο πληθυσμό.Οπότε αν έχετε κάποιο Blog(μάθε) αναρτήστε κάποιο σχετικό post, ή κινηθείτε με το δικό σας τρόπο. Πρώτα θα πρέπει να εγγραφείτε στο Affiliate Network της Linkwise. Μάθετε περισσότερα για τις ευκαιρίες που γεννιούνται μέσα από τα one deal a day sites.

 

Ισχύει μόνο για σήμερα 26 Ιουλίου

προλάβετε...

 
Μου αρέσει!
Σχόλια
Ταξινόμηση κατά: 
Ανά σελίδα: 
 
  • Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια
Ενέργειες
Βαθμολογία
2 ψήφοι
Μου αρέσει!
Διαφημίσεις