Λογαριασμός
Άρθρα Ειδήσεις Forums Blogs Σελίδες Εργαλεία Μέλη
  •  
 
Ειδήσεις
17.11.2012 11:01    Σχόλια: 0    Κατηγορίες: getpaid.gr      Ετικέτες: getpaid.gr  γενέθλια  3χρόνια  

3 Χρόνια Getpaid!!!

 

3 χρόνια getpaidΣτις 17 Νοεμβρίου του 2009, πριν από ακριβώς 3 χρόνια, το Getpaid.gr εξέπεμψε για πρώτη φορά στο διαδίκτυο!

“Με ενθουσιασμό σας ανακοινώνουμε πως το getpaid.gr από σήμερα, 17 Νοεμβρίου του 2009, ξεκινάει τη λειτουργία του!

Καθε μερα προστίθενται όλο και περισσότερα sites, ενώ σύντομα θα διαμορφωθεί καλύτερα και το forum.

Βοηθήστε στη διάδοση και εξελιξη του site. Μπείτε στο forum, φτιάξτε blogs, groups,  ψηφίστε!!!!!”

Σήμερα, χάρη στη δική σας υποστήριξη, πλησιάζουμε τα 2000 μέλη! Στο Forum έχουν αναρτηθεί εκατοντάδες θέματα, ενώ έχουν γραφτεί δεκάδες άρθρα. Η επισκεψιμότητα και το εκτόπισμα της σελίδας συνεχώς αυξάνεται, με αποτέλεσμα σιγά σιγά να αποκτάται εκείνη η κρίσιμη μάζα που μπορεί να κάνει το Getpaid.gr ένα λειτουργικό εργαλείο επικοινωνίας και ανταλλαγής απόψεων, ιδεών ή εμπειριών μεταξύ των μελών του.

Μοιραζόμαστε το πάθος για κάτι νέο, ίσως “άγουρο” ακόμα, αλλά ελπιδοφόρο για το μέλλον. Την οικονομική αξιοποίηση του διαδικτύου!

Εφόσον σας αρέσει η ιδέα του Getpaid.gr, γίνετε ενεργά μέλη και κάνετε χρήση του πιο σημαντικού εργαλείου. Του χώρου συζητήσεων ή αλλιώς Forum. Με τον τρόπο αυτό βοηθάτε τη συνολική προσπάθεια, τον εαυτό σας και τους άλλους.

Όταν, λοιπόν, έχετε κάποια απορία ή σκέφτεστε οτιδήποτε για το ιντερνετικό κέρδος, καλό είναι να το μοιράζεστε και να το συζητάτε.

Μια σημαντική συμβουλή που θα θέλαμε να σας δώσουμε είναι να πλοηγηθείτε στο forum και όταν βρείτε θέματα που σας αφορούν και ενδιαφέρουν να μη ξεχάσετε να κάνετε subscribe (συνδρομή).(αφού ανοίξετε το θέμα, στο μενού δίπλα από τον τίτλο του). Έτσι, για τα συγκεκριμένα θέματα, όποτε υπάρχει νέα απάντηση θα λαμβάνετε ενημέρωση.

Αν σας αρέσει το Getpaid, βοηθήστε μας να σας βοηθάμε. Κάνετε Like στη σελίδα μας και τα άρθρα μας και μη διστάζετε να κάνετε χρήση του forum.


Σας ευχαριστούμε που είσαστε η δύναμή μας, να συνεχίζουμε, να γινόμαστε καλύτεροι και να σας προσφέρουμε συνεχώς χρήσιμο και δωρεάν περιεχόμενο!

Getpaid Logo

 
Μου αρέσει!
Σχόλια
Ταξινόμηση κατά: 
Ανά σελίδα: 
 
  • Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια
Ενέργειες
Βαθμολογία
2 ψήφοι
Μου αρέσει!
Διαφημίσεις